If you don't love me, why do you raise my hopes?

BILDBRIST!


Godmorgon bloggen , har rätt bråttom att blogga för om ca en minut så är min pappa tillbaka (han lämna massa kompisar som skulle åka hem) och då ska jag fort som sjutton slänga på mig en våtdräkt och åka vattenleksaker :)
Idag kommer det bli mycket bad och det kommer bli jättekul.
Dock så är det inte så varmt ute , men det går väl ändå antar jag.

this is MY life , not yours!

Godmorgon , eller ja , jag vaknade för en stund sedan men har typ slappat och haft lite tråkigt med datorn , och då kom jag på att jag kan blogga :D Det är en speciell dag på denna ön jag är på , den hsr nämligen en egen dag så vi kommer göra en massa saker idag så ska försöka blogga lite då och då men vi märker hur det går...
Ska börja fixa mig i ordning så att jag inte missar för mycket , puss

Vinn fina priser - få gratis glass

Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)


People say you dont know what you´ve got till it´s gone. Truth is , you knew what you had, you just never thought you´d lose it.

Hejsan bloggen , måste be som hemst mycket om ursäkt för att jag bloggar så uselt men det är verkligen inte meningen.. Men det är så fint väder här och då vill man typ bara SOLA och BADA hela tiden! Men jag ska försöka att bli bättre på att blogga . Men det hjälper inte med att internetet hackar hela tiden.. Jaja , det är som det är nu.
Idag ska vi bada , eller jag ska försöka om jag vågar för det hände en sak härromdagen så har undvikt vatten lite.
Men Amanda är med och vi ska åka vattenleksaker så det går nog bra , förhoppningsvis.
Och ikväll så blir det att vi ska äta på en resturang , kommer bli sjukt kul. Så jag ska försöka att sola mycket idag och sen ikväll ska jag fixa mig i ordning . Vi ska gå och äta klockan sju eller något på resturangen :)
Bara det jag ville tala om , puss

vatten är kul!

Förlåt för dålig uppdatering , hade fullt upp med att vara med min älskade Linda! Vi hoppade mycket studsmatta och vi åkte massa leksaker på vatten om ni förstår , typ vattenskidor och sånt och en ring. Aja , visar bilder snart.
Idag blir det att göra massa kul på vattnet , vi ska åka massa saker på vattnet jag och Linda.
Finns inte så mycket mer att säga. Fint väder är det äntligen här iaf :)

om man ska följa sitt hjärta måste man vara beredd på att bli krossad totalt.

Godmorgon bloggen , har haft problem hela morgonen med internetet så har inte kunnat blogga förens nu..
Jag väntar nu på att mamma och pappa och dem ska komma tillbaka till ön , Mamma och Anne är och tränar på andra ön och dem andra är på lekplatsen med Elin. Linda är påväg och hon kommer vara här runt 14-15 så vi får se när hon kommer. Så nu lyssnar jag på ljud cd saker så har jag att underhålla mig i några timmar , puss

i´ve got your back

Hejsan , har precis spelat kortspel med mamma och Anne (mammas kompis) . Jag förlorade men det var ändå jättekul! Funderar på att gå till studsmattan eller om jag ska städa mitt rum *hmm*.
Irma (en kompis) kom nyss till Ön och vi får se , jag kanske springer på henne om jag går till studsmattan? Vi får helt enkelt se vad som händer. Älskar denna bilden så himla sjukt rolig , eller så har jag bara dålig humår , who knows?

HAHAHAHA! jag dör


Glöm inte bort att du är unik. Precis som alla andra.


Elin <3

Sitter min syster och lyssnar på Justin bieber (hon valde) visst är hon söt? :D det är min syster det.
Förresten , jag har börjat att Twittra , klicka Här för att komma till min Twitter :)

kissie , the master of the fjortis

Godmorgon everyone. Vaknade för en stund sedan , så har inte hunnit att fixa mig i ordning. Rätt uselt väder idag med än så länge , men vem vet? HAHA. Igår var de strålande sol en stund och från sol till spöregn på 2 sekunder , sjukt läskigt haha! Bilden ovan är så sjuk rolig. Man ska tänka på en kändis så ska en "vadhannuheter" ställa frågor och han gissar typ 99% av alla gånger rätt , dog lite av detta stod :

tre rätters

Tjenare tjenare , kom precis in från att ha suttit i båten med Teo och Gustav . Två som jag lärde känna idag här på ön. Trevligt trevligt! Vi snackade och spelade kortspel , jättekul ! Åt även som sagt mat med familjen innan , trertter , här kommer bilderna på det vi åt. puss<3

Min förrätt som bestod av handskalade smögenräkor på smörstekt toast med lättvispad creme-fraiche och finhackad rödlök samt handplockad gräslök




Och detta åt resten av sällskapet en västerbottengratinerad löjromstoast med klassiska tillbehöver



Lågtempererad donald russel entrecote med potatisgratäng samt rödvinssås



citronpudding med frukt samt vaniljvisp


citronpudding

Hejsan igen , har varit och badat , brännt mig på en brännmanet , hoppat studsmatta och massor av annat roligt haha! Okej , att bränna sig av en brännmanet , var inte kul men jag överlever ju . Har precis satt in en citronpudding i ugnen . Pappa och hans kompisar (kockarna) lagar mat som senare ska bli serverat till och farmor,farfar och Farmor på Ön. Ska nog ta en dusch efter jag bloggat så jag blir lite fräsh. Visar puddingen senare idag , puss!

leta efter musslor

Hejsan bloggen , var nyss och handlade med familjen och letade efter musslor på andra ön. Hittade kanske 7 stycken bara haha! Ska upp till farmors hus efter vi ätit en liten lunch och baka. Jag är desertansvarig så jag kommer baka en hel del antagligen.

mylovebasket.com

 Vila - Devon Short Dress hos Mylovebasket
Ååh vad jag verkligen älskar denna klänning! synd att jag inte trivs i klänning så mycket :(

Saknar er girls<3

Hejsan bloggen , jag har precis vaknat och åt nyss frukost. Det är mulet här så det är inte så fint väder här ute :(
På måndag är det bestämt , då ska Linda komma hit till mitt sommarställe. Vi kommer verkligen ha sjukt roligt!
Men nu ska jag nog ta och fixa mig i ordning , bye<3
Saknar er , Linda & Frida!!!!!!!<3

22/7

Hejsan bloggen , kom precis tillbaka från att ha varit och hämtat pappas kompis , Stian. Ska snart gå coh hoppa studsmatta så fort dem med huset bredvid strudsmattan har ätit klart , jag behöver ju inte störa dem hehe.
Idag blev en seg dag som faktist gick VÄLDIGT fort , aja , bloggar lite då och då när jag hinner här .
Jag ska försöka att blogga som vanligt , emn vi får se hur det går.. Puss
Bilden är tagen från båten på andra sidan av.<3

22 juli

Hejsan bloggen , har försökt att få igång detta knäppa mordem i två timmar känns det som , kanske en timme i verkligheten.. Hur som helst , jag vaknade runt tio och har läst tidningen "SOLO" och ätit och lite sånt. Uruselt väder här ute .. Spöregnade när jag vaknade och nu kommer de lite smådroppar "bara". Vet inte vad vi ska göra idag faktist..? Om det hade varit fint väder skulle jag åkt vattenskidor och allt sånt knäppt. Men lite för trist väder för de kanske? Funderar på att ta på mig badkläder eller "chillkläder" och hoppa studsmatta för det är så himla blött nu HAHA! sjukt kul att hoppa studsmatta när det har regnat! Men inte så kul ensam dock , för pappa fixar med nått med sin kompis och mamma med tror jag och min syster är hos farmor och farfar här. LINDA du får komma hit NUNUNU!
Hon kommer nog på måndag , vi får se . Det kommer att bli fullt här asså , kan räkna upp LITE namn av de som kommer att vara här under de två veckorna vi är här : jag,mamma,pappa,Elin,Farmor,Farfar,mormor,morfar,Geir,Amanda,Christofer,Linda,Nisse,Anne,Cribbe,Malin,
Stian,Nathalie,Erica,Nise, och massa fler .

Nu ska jag byta om och hoppa studsmatta , puss
Bilden är från Bulgarien  :) Konstantera att jag nyss ätit på bilden! HAHAH

på mitt sommarställe

Hejsan bloggen , är på tve och har varit här litegranna . Vi kom hit runt 3 och vi har handlat mat och ätit och packat upp lite och jag och min syster har hoppat studsmatta :) Idag blir det en chilldag , imån så blir det nog att åka vattenskidor och en hel del annat , segling antagligen med (: Ser fram emot morgondagen och det är även väldigt skönt att fixa så jag kunde blogga härifrån. Mitt sommarställe är nämligen på en Ö ..
kom även på att jag glömde min laddare till min HTC som vi hämtade idag från elgiganten , smidigt..
Så ska kolla med pappas kompis som kommer inom några dagar som också har HTC om han har en likadan laddare som mig.. ?
Bilder kommer inom kort , puss

sweden here i am

Hejsan bloggen! Tillbaka i sverige nu och har fullt upp med allt möjligt. Kom igentligen igår men så kom jag på att Gothia var och jag skulle missa discot om inte jag gick typ 2 timmar efter jag kom hem . Så jag fixade mig i ordning och efter mycket om och men så lyckades jaf hitta någon att åka med , så åkte med en kompis och hennes syrra. Sjukt kul hade vi hur som helst , mycket dans . Om någon timme eller nått så åker vi till vårat sommarställe . Har packat hela morgonen och igår. Gick inte och la mig förent halv 2 eller nått för var uppe och packade och massa. Här kommer hur som helst lite bilder på mig från Bulgarien.
Jag första kvällen i bulgarien :)
Jag och min syster på en "Bulgarisk Afton"
Jag gjorde en tatuering ;)
Jag gillade inte den godisen!
Fler bilder kommer inom kort , puss

Bulgarien , here i am

Nu är jag beräknad att vara framme i Bulgarien. Jag kommer att blogga om allt som händer efteråt . Så ni kommer inte att missa något , får hoppas det finns en dator på hotelet :D
Framme i Bulgarien nu :)

Arlanda , Bulgarien , here we come!<3

Bulgarien , here we come!<3

bra att veta de nu.

Mamma kom precis in och sa att medans jag och min familj är borta så ska mammas gamla klasskamrat eller nått och hennes familj bo hos oss. Så det kommer vara en 12 åring som kommer att sova och bo i mitt rum i en vecka typ . hmmm.. Får se vad som har hänt med mitt rum när jag kommer hem igen då. Jag har ju inte ens träffat familjen så det känns VÄLDIGT läskigt att en vilt främmande tjej på 12 bast ska sova i mitt rum..

Dagens outfit


13 juli

Har precis vaknat , ska ta på mig kläder och äta och sen packa det sista sen runt 1 kommer min morfar och hämtar oss. Sjukt kul kommer det att bli. Om bara några timmar lämnar jag kalla sverige och åker till Bulgarien JIPPIE!
Bloggar innan jag åker , puss

Bulgarien om ca 14 timmar

Hejsan bloggen , sitter just nu och kollar på TV4 sport med pappa. Har inte så mycket att göra . Tack vare min mamma så tänker jag skriva ner i princip allt som händer i Bulgarien typ "dag 1 idag hände.." som jag sen kan skriva i bloggen när jag kommer hem. Imån så kommer jag att blogga fram tills jag åker till Arlanda flygplats.
Vi kommer att komma fram i Bulgarien runt klockan 18 i svensk tid. Kommer att kolla om det finns en dator på hotellet eller ett internet cafe så jag kan blogga i alla fall en gång om dagen. Bloggar mer om det imån .
Puss
PS. någon som vet vart man verkligen MÅSTE gå eller göra nått? TIPS!

tillbaka

Kom precis Hem från att ha varit hos Nicole , fick en hel del góa skratt då vi satt och kollade på "Legaly blonde" Hahah! Sen kollade vi lite på dirty dancing sen kastade hon ut mig ;) jag gick 10 över till hållplatsen och de tar typ nån minut dit typ så missar jag den första spårvagnen så jag kommer försent så mamma kunde inte gå iväg och träna , ops , sry ,,, Aja ska käka nu och fortsätta kolla på dirty dancing , puss

drar till Nicole

Drar till Nicole typ nu och vi får se vad som händer , kanske gör pannkakor? HAHA nej jag vet inte , puss bloggar när jag kommer hem igen<3

Dagens outfit


12 juli

Godmorgon bloggen . Vaknade precis så är jättertrött och seg och allt man kan vara. Idag ska jag träffa min älskade Nicole<3 Vi har varit bästisar från dagis och vi har fortfarande kontakt och träffas , jättekul! Vi är så sjukt olika men ändå lika hihi. Aja , om hon inte vaknat och ringt mig klockan 12 så ringer jag henne. Det tar liksom 34 år för henne att fixa sig med haha! Nej men ni förstår vad jag menar. Men nu ska jag ta och äta frukost och fixa mig i ordning .
Det tråkig vädret ute säger åt mig att ta på mina nya Jeans , får se vad som händer *blink* Puss

Busigt

Jag tar och hoppar in i duschen , sen får vi se vad jag hittar på . Finns inte så mycket att hitta på .. :/

Har inget bättre för mig så kollar på :


Tidsfördriv

10 frågor om dig själv

namn? - Andrea Leijon
när fyller du år? 28 juni
några piercingar? - aa
vilken årstid är bäst? - sommarn
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? att vakna & somna om ♥
vad tycker du mest om hos dig själv? - jag är ärlig , det är både bra och dåligt.
vad är du bra på? - kommer inte på nått
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon

12 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - nej
vem är farligast i din familj? - Elin
vem ser roligast ut i din familj? - Pappa (mikael)
vem är coolast? - jag klart ;D
har ni något husdjur? - aa
vem har du mest gemensamt med? - mamma
vem står för underhållningen? - jag & Elin
vem sover du oftast med? - sover ensam
roligaste kvällen med familjemedlem? ensam med mamma  
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 1 timme sen?
Hur länge sen var det du träffa din farsa?  3 år sedan lite mer kanske

10 frågor om idag

vad har du gjort? - solat
har du varit glad idag? - rätt så
har du varit ledsen idag? - aa
har du gjort något bra idag? - jaa
vad ska du göra nu? - Städa mitt rum

har du gjort något dåligt idag? - nae, inte va jag vet 
vad har du ätit/druckit idag? - frukost
har du duschat idag? - aa
är du trött nu? - ganska..
vad händer imorn? - Träffa Nicole<33
har du varit i skolan idag? - nejj , lov!!

Annat

Hur mår du just nu?- bra antar jag
Har du piercat dig? - jaa
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 16:26
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se,bloggtrafik,spotify,skype etc
Vem ringde dig senast? - Alex
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast?- Alex
Vem sms:a du till senast? Alex

Övrigt

Gillar du punk? - helt okej
Har du sminkat dig idag? - yaa
Lyssnar du på musik just nu? - inte just nu , nej
Vilket är ditt favoritband? - vet inte^^
Vad gillar du för musik? - blandat

Kläder

Har du fler än 4 linnen? - Jaa
Har du fler än 3 jeans? -  yes
Har du fler än 5 tröjor? - aa

Smink & Hår

Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - händer
Använder du ögonskugga - nejj
Använder du kajal? - nae, eller händer..
Använder du hårspray? - ibland
Använder du volymspray? - nej
Andänder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - haha ja
Använder du skinspray? - nej?
Använder du parfym? - klart 
Använder du läppglans/läppstift? - läppglans,
Använder du brunkräm? - näe
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - beror på
Plattar/lockar du håret varje dag? - Plattar , ja
Duschar du varje dag? - aa
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej haha 

Kärlek

Är du kär just nu? - aa
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - haha vet inte kan hända kanske.. 
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - japp
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jaa
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Jimmie
Hur länge höll det? - några år
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - svår fråga , men just nu förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? aa , båda visste!
Vem sov du senast bredvid? - Lisa och Elina
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - dedu 
När fick du din första kyss? - när jag var minimalt liten typ :D

solat + varit med syster = score

Har varit ute och lekt med min syster OCH solat , det går bra för mig nu. Och på Onsdag åker jag till mera sol. Hur mycket bättre kan det inte vara just nu? Ska städa mitt rum och packa lite tror jag.

Cred till den som läser allt


Och visst, jag är 14 år, men jag tar ändå kärlek seriöst. Oavsett ålder så jag tror verkligen att man kan känna riktigt kärlek när man är i tonåren. Det är inte bara ett datum och tre simpla ord för mig. Det är så mycket mer än så. Att verkligen verkligen älska någon är ju i princip att lägga sitt liv framför någon annans fötter... (självklart finns det gränser, men ni fattar vinken). Kärlek är en extremt stark känsla som folk hela tiden slarvar med, tycker jag. Nu känns det som att "jag älskar dig" inte har någon betydelse. Folk säger att man inte ska säga att man hatar något eller någon, för det är ett så stark ord. Men älskar då? Det är också ett starkt ord. En kraftfull känsla. Starkare än hat, enligt mig. För kärlek kan döda. Det kan inte hat. Man vill ju inte dö för den man hatar, eller hur? Men när det kommer till kärlek, då är man i princip beredd för att dö för dom man älskar. Liksom, jag skulle kunna dö för min mamma och min lillasyster. Alla i min familj. Jag skulle kunna dö för Frida,Linda och folk i min klass, faktiskt. För jag älskar dom allihop. Älskar dom så grymt mycket, att jag inte sätter mig själv framför dom. Jag skulle aldrig klara av att göra det.

gårdagens shopping

Jeans - leggings från BIKBOK 99:- två för 149:-
Linne från Gina Tricot 49:-
Den här bikinin + underdel Gina Tricot 19:- per del!

Dagens outfit

Dagens outfit! Inte det snyggaste , men inte det fulaste heller , har inte nån lust att sätta på mig en par snygga jeans och en t-shirt bara för att de ska se bra ut , det är sjukt varmt ute så tar på mig lite vad som helst just nu.

bad teacher

Medans jag nu sitter och äter frulle så kan jag ju lika väl berätta om igår. Jag var som sagt i stan med Sara och shoppade (bilder kommer snart) . sen åkte vi hem och träffade Alex , från lägret. Vi gick runt i gamle träffade några andra som var på lägret och lite i den stilen. Vi gick efter ett tag hem till Sara och snackade sen blev jag och Alex utkastade av Sara och sen drog jag hem och Alex hem till sig. Sen typ gick jag och la mig för skype fungerade inte och jag snackade med en kompis så blev sur och gick och la mig.. Typ det som hände. nu ska jag kolla på :

Sv; ja jag är trött!

Godmorgon bloggen , är sjukt trött . Har massa att göra idag , måste verkligen börja att packa. Får se vad jag hittar på idag , skulle vara med Sara idag , men vet inte riktigt när. Så ajg börjar min morgon med en dusch , gó frukost och musik. Sen ska jag städa mitt rum och packa. Cio<3

tell u later

Hejsan bloggen , berättar om en stund vad som har hänt idag , har precis duschat , ska äta och sen berättar jag .
Jag berättar dock imån vad jag köpte för det är för dåligt ljus för att ta kort på kläderna just nu så lägger upp bilder på dem imån , puss

Dagens outfit + lite till

Här är dagens outfit. Drar till Sara sen och vi åker antagligen till stan sedan . bloggar när jag kommer hem , puss

godmorgon sverige.

Godmorgon godmorgon. Idag ska jag fixa och trixa mitt rum lite , kanske hänga med nån kompis , kanske Sara , vi får se , vi vill ju båda träffas några gånger innan jag åker.. Ska fundera ut en del som jag ska packa med . Juste , jag kommer INTE att kunna blogga i bulgarien , det är tydligen svin dyrt och då är det liksom ingen idé att ens ta med sig datorn. När jag kommer tillbaka kommer jag blogga om allt och sen kommer jag typ DIREKT åka till mitt sommarställe där jag får ta med min dator så ska fixa en dongel eller vad det heter så man kan surfa. :D
Bloggar snart. Bild från igen förresten ;)

svar på tal

Nellie ställde en fråga : är det sant att du är otrogen ?
Svar ; självklart inte , är inte den typen. Helt onödigt att vara otrogen enligt mig. Skulle aldrig vara det.
Har ingen kille nu heller så kan inte vara otrogen.

9 juli

Hejsan bloggen , kom nyss hem , det började regna ute så jag gick hem , ska kanske kolla på film idag igen med mamma , vi får se vad vi hittar på. Här kommer lite bilder från idag och mina inköp :D
Typ världens góaste desert!
Typ världens snyggaste midjehöga jeans , 99:- Gina tricot
Bikini 79:- Bikbok (över och underdel)
Mascara 79:- H&M

sara

drar till sara nu , berättar om vad jag shoppat senare idag , puss

stan

Hello älsklingar , drar till stan nu med mami , får se om jag hittar nått , puss

Dagens outfit


BULGARIEN!

Hejsan , nu har vi äntligen bokat , att jag och min älskade familj ska på resa till bulgarien ! Super glad just nu. Vi åker nu på Onsdag så ska redan börja packa! Ska bara tanka på min mobil , sen ska jag duscha och lite sånt. Puss

Brännö and what happend

Godmorgon bloggen , vanliga bloggningen börjar nu och jag ska börja den med att berätta lite onödigt , nej kanske inte onödigt men vad som hände på BRÄNNÖ .

Jo alla kände alla förutom en , Alex , en tvär go kille som jag inte kommer att glömma haha! Jag kommer inte glömma någon på brännö men det var liksom han som ändå syntes och hördes så man kommer inte glömma honom.
Vi badade och det hände en massa saker , tappade lite saker i vattnet , men hittade dem tillslut haha! Vi badade och seglade , jag lärde mig segla en jolle själv! Superstolk chey här!
Vi var på brännö brygga och vi dansade , jag lärde till och med Alex och Samuel att dansa , så dem dansade tillsammans  , sjukt roligt , själv dansade jag vals med Alex pch tror de va tryckare , fast jag och alex gjorde en egen dans haha!
Vi drog hem från brännö brygga och käkade och se så sa jocke att vi skulle göra en j*vla massa arbete innan vi gick och la oss så slapp vi göra det nästa morgon (då vi skulle åka hem , igår) . Så gick vi ner till där vi skulle börja , så härde vi musik. Då hade dem ställt upp massa godis och bål och sånt så det va typ helt seriöst ett disco där!Sjukt kul helt enkelt.
Och på natten , kanske runt 4 så sa Alex att det brann ute och jag trodde honom inte så jag tittade ut genom fönstret och där står ett brinnande kors hahah! Det ringde i en klocka och vi såg ingen som sprang. En an ledarna trodde oss inte så hon stände igen fönsteret för hon va så arg för vi väckte dem att glaset gick sönder hahah!
Aja det var typ min upplevelse , orkar inte berätta mer hahha!
Sry för det inte fanns några bilder men kommer lägga upp dem så fort alla bilder är ute på facebook !

Black swan

Black swan med mami nu , berättar om filmen sen om jag orkar , puss

home


BRÄNNÖ HERE I COME!<3

Med massa packning beger jag mig strax till Brännö ! <3

nyvaken chey

Hejsan bloggen , har varit vaken i en stund nu är och rätt så nervös inför lägret , allt är nästan packat och klart ska bara äta upp och borsta tänderna så kan jag packa ner tandborsen och tandkrämen den med. Tvu fullpackade väskor snackar vi om nu haha , OMG! Aja vi får se hur det går , hoppas vädret är bra! Ps. om ni inte har förstått det så blir som som om jag har en bloggpause för man får inte ha med sig datorn eller mobilen ;(
Aja , får se om jag komemr överleva 5 dagar utan allt sånt . ska ju vara med mina nära och kära om man säger så , dock är ju inte emil med ;( Ville bara tala om det , bloggar innan vi åker om det inte blir för stressigt då :p
Puss

Magtröjor

Från JC 149:-
Från Monki 150:-

Emil´s blogg<333

Hejsan bloggen . Ska kortfatta lite om min dag så att ni förstår lite har ju inte varit hemma sen 2-3 kanske. Jag åkte som sagt till stan med Linda så köpte jag två magtröjor som jag ska ha med på lägret , visar upp dem snart.
Sen stack jag och Linda till pappas jobb och käkade Lunch , jättegott! Sen åkte jag och träffade Emil , Miriam och jocke och Kevin. Vi hade la kul och så . och sen åkte jag hem och köpte godis :D Och nu sitter jag här och bloggar :)
Ska snart duscha och raka benen haha! Ska fixa allt sånt inför imån så slipper man fixa det där .
Sen tänkte jag länka till emil´s blogg klicka HÄR för att komma till hans blogg!

Massa roligt idag

Hejsan bloggen. Bestämde precis med Linda att vi ska åka till stan och kolla lite på kläder och snacka , vi har ju inte träffats på snart en månad , sen skolavslutningen. Vi är typ där tills det stänger för det är typ öppet till klockan 17.
Då åker jag hem och träffar Emil , Kevin och älsklingen Miriam<3
Vi får se vad vi hittar på , vi hittar ju alltid på nått kul men nu ska jag bara leta efter busskortet för Linda är vid Skf 15.13 . Puss

mylovebasket.com

 Svea - Svea Hood 2 hos Mylovebasket
Klicka på bilden för att komma till plagget

Race Marine

Detta var gårdagens inköp , skulle igentligen köpt byxorna men dem fanns typ inte , så är rätt sur för de faktist men det var nog inte menat att jag skulle köpa dem då.

Dagens outfit


svar på tal

Anonym : kan du inte visa upp bilder på dina allra finaste halsband?
Svar; Klart jag kan , om jag hinner idag så kan jag visa upp lite snygga halsband

You are beautiful

Hejsan bloggen , har precis vaknat och ska snart börja packa massa saker tills imån , snart lägger jag upp bild på inköpet igår. Har sjuk mycket att göra idag. Kommer tex inte se Emil på en vecka så vill se honom en sista gång innan jag åker. Vi får se hur det blir. Idag ska jag tokstäda mitt rum och allt sånt. Måste även hinna köpa lite godis haha! min mormor ska vara barnvackt så vi får se hur länge jag får vara ute och träffa kompisar och allt sånt.
För mamma och hennes kompis ska på Metallica idag! Jag är så sjukt avis asså!!!

Jag är inte perfekt , inte du heller

Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Och det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha.
Att fela är mänskligt , att förlåta är gudomligt.
Jag är inte perfekt och det är inte du heller!

2 juli - kortfattat

Hejsan bloggen , sry för typ sämst uppdate men det hände massa med saker idag. Kortfattar : Jag åkte som sagt hem från amanda och sen så träffade jag miriam och vi åkte till stan . Sen skulle vi åka 2 hållplatser så råkade vi åka VÄLDIGT FEL! Aja , sen till slut träffade vi Emil och Kevin efter 50 minuter i en spårvagn . trodde jag skulle dö!
Sen har vi liksom varit med varandra hela dagen , typ det helt enkelt. Hade sjukt kul . Och ville bara tala om det. puss . lägger upp bilder på vad jag köpte och lite så imån . måste ju packa och sånt imån med så det blir en del omd det med. Puss

2 juli

God morgon bloggen. Vaknade precis och ska snart börja fixa mig i ordning för måste även veta om jag ska ta tåget , men jag tror jag tar tåget ändå , jag ska som sagt till stan , vet dock inte hur mke pengar jag har på kortet men det märker vi. Efter jag har handlat skorna och byxorna om jag har tillräckligt med pengar på kortet dvs så ska jag gå och käka på pappas jobb innan jag åker hem och fixar mig. Bilden ovan har jag fixat , hade lite tråkigt , men jag blev faktist nöjd! :D

godis

Hejsan bloggen har precis varit och köpt godis mums som ni ser på bilden ovan :D Vi var hos Emma en stund innan vi åkte och handlade så hon ska sova hos oss ikväll med , SUPERKUL! så vi ska sitta och proppa i oss massa godis ikväll. Och imån ska jag åka hem , kanske köpa byxor , skorna och antagligen käka på pappas jobb. Puss

Ja eller nej?

Hejsan bloggen ,, kom nyss hem från att ha varit i allum med Amanda , Jenny (amandas mamma) och Indra (Amandas syster) . Vi handlade på stadium och handlade flipp flopps för 29:- STYCK! sjukt billigt .
Köpte ett par vita , ett par rosa och ett par svarta , visar upp dem senare i bloggen när Amanda och Jenny är tillbaka från stadium , Amanda glömde sin handväska där.. :/ Aja , funderar på om jag ska köpa dessa jeansen ovan och kanske ett par RM skor . Vi får se vad som händer , i sånna fall imån när jag ändå åker till centralstationen med tåget. Vad tycker ni är byxorna värda 499:- ??
Dock har dessa gått sönder lite vid knät och dessa är använda men ska jag köpa ett par likadana??

True

Livet är som en bergodalbana,
ibland så går de upp och ibland så går de ner.

Livet är som vinden, 
ibland så är det medvind och ibland så är det motvind.

Livet är inte alltid som man vill,
men ibland så kan de hända att man har turen på sin sida.

RSS 2.0