My day the 31 maj

Hejsan bloggen , har precis ätit så tänkte berätta lite kortfattat om min dag :)
Den började med att jag gick en tipspromenad som var 8.5 km lång , extremt tråkigt! Sen typ åkte jag och Gisela hem till mig och vi gjorde en musikvideo hahah! den blev fail och sedan så kom Mattias och vi var med varandra och vi typ ehm gick runt och chilla sen boka jag plats på bussen till Fun city den 29/6 så det är dagen efter min födelsedag thihi :D Och sen drog Gisela och Mattias så jag ringde Adam för att va me honom en stund och sen va jag tvungen att vänta på honom för han skulle till ett ställe och sen fick jag fixa en sak så jag hann inte till Mattias träning för jag hade mer eller mindre lovat att jag skulle titta eller nått men min mobil laggade sönder .
Juste , var med Adam , V-L och Isabelle , skitskön tjej , jättetrevlig hehe :)
Nu blev detta ett långt inlägg så aa haha!
Puss

31 maj

Hejsan bloggen ! Bad uppdate , ska bli bättre men det kommer den bli , för imån så ska jag till älskade AMANDA!
Gud vad jag har saknat henne! Nästan saknat ihjäl mig :(
Ska snart äta och då får jag lite energi till att blogga mera :D
Hur som helst , ville bara tala om att jag lever , slänger in en bild på mig förut som stolte fotografen GISELA tog hih!
Vad tycker ni? Jag är hur som helst väldigt nöjd , brukar inte bli bra på kort :)
PS. tänk att det e JUNI imån ;)

gaaaah

Hejsan bloggen har rätt stressigt nu , bloggar senare puss på alla , kommer lite bilder och sånt ;)
Ska fixa lite stuffs så hadegött<3

Bad dream..

Hejsan bloggen har typ precis vaknat ur världens förfärligaste dröm , jag var kallsvettig när jag vaknade ush , jag drömde hur som helst att jag hade ett musikaluppträdande och så glömde jag bort texten , fick verkligen panik och ingen kunde hjälpa mig komma på den av någon freaky andlednig??

Men nu ska jag iaf börja fixa mig för jag vaknade ju som sagt precis , ska till Delsjön med skolan typ och vi ska ha någonslags friluftsdag , jättekul , den börjar typ med en 10 km lång tipspromenad eller nått , suck aja , ska fixa mig så att jag inte

onödigt inlägg , , , typ

Hejsan bloggen , jag är jättetrött så jag kortfattar bara min dag och detta blir ett rätt tråkigt inlägg för jag är som sagt trött och har inga bilder att lägga in så ah ..
Hur som helst , min dag var som sagt i skolan , sen åkte jag till stan med en kompis och handlade födelsedagspresenter till  en kompis så aa , längtar redan till att hon får den , funderar faktist på att behålla det själv haha nej x)
Får dock som sagt inte lägga in det i bloggen för då kanske hon ser vad det är ;)
Iaf sen så chillade vi hemma hos mig och efter det så kom Gisela hem till mig och vi spelade tjejsnack och Mattias vann! Helt roligt! Och sen är det typ nu , så det är liksom inget kul hehe!
Igentligen ett onödigt inlägg , i know , but however ;)
Och så träffade jag Älskade Adam , saknat honom så jävla mycket asså!
Puss

missing the summer 2010

Är med en kompis nu , berättar senare om min dag , puss på er , här får ni en cool bild på mig från i sommras :)


Svar: ja jag har tråkigt


30 maj

Hejsan bloggen , förlåt för att jag inte uppdaterade i skolan , men hann inte helt enkelt , gjorde en rätt söt sak på slöjden (visar senare) . Jag hade håltimme sista lektionen så vi slutade 11.40 så jag drog hem och jag , mamma och pappa stack till nått lunch ställe och åt (kolla bilden) och maten var jättegod!
Ska om typ någon timme till stan med en kompis för att köpa en present till en annan kompis haha , får se vad man kan hitta på att köpa för roligt :)

väntar på läraren

Hejsan bloggen , vaknade precis väntar på läraren nu , bloggar senare :)

Magbild x)

Nu har jag käkar lite och nu ska jag berätta lite kort om min dag :)
Jag fixade lite hemma och Gisela & Miriam som sagt kom hit och så typ var vi med varandra och gjorde kornflakesgodis och åt upp det sen ville jag och Gisela gå som sagt på en kompis fotbollsträning hihi .
Så det gjorde vi och när vi var där i lite över en timme så var det ju himla kallt och så regnade det och på det fick jag en boll på mig x) En bombning så jag hade lite ont men inte så haha! Ursäkta magbilden men det var faktist nördvändig!
På den bilden så hade det gått några minuter från att bollen hade kommit på magen x)

Skakar av kyla

Hejsan bloggen , sry för dålig uppdatering :( Men har haft rellativt fullt upp hela dagen så aaah , har inte hunnit blogga om det inte var det ena så var det något annat , berättar snart om min dag ska bara föra över bilderna från mobilen till datorn och försöka få upp värmen för har varit ute i det dåliga regnvädret i säkert 2 timmar ..
Berättar snart , puss Här kommer iaf en bild , från Mattias träning x)

29 maj

Har precis ätit och nu väntar jag på Gisela och Miriam som kommer hit :)

Calli.se

Sry för den udda bilden men har rätt bråttom just nu..
Funderar på att beställa hem denna fina ring
Vad tycker ni? :)
Besök gärna deras hemsida och beställ något du med klicka HÄR

Morsdag

Godmorgon bloggen , sitter just nu och tittar på Kanal 5 för "spirit" går där haha så grym är den! Men hur som helst , mors dag idag , mamma sover fortfarande och Elin & pappa håller på att fixa något tror jag .
Hon fick en lite för tidig morsdagpresent av mig , hon fick en te låda för annars har hon 36547 burkar med massa Te.Hur som helst , ska gå och äta frulle innan jag svimmar , klarar inte av att inte äta frulle typ direkt efter att jag har ätit x)
Puss

My day

Hejsan bloggen , känner mig så himla rastlös , helt sjukt faktist! Har lust att bara gå ut i detta skitväder och springa (träna) eller vad som helst bara vara jag och ha kul i regnet! Hatar regn till och från men just nu är det underbart ibland hihi . Kanske inte var så kul på hammarkullsfestivalen när jag och Sara åkte dit men men , tog typ 1 timme innan vi till slut hittade min kära mor . Sen åkte vi hem och käkade på en resturang i närheten och käkade pizza och jag har fortfarande sådan ångest !! Drack samt Fanta till det , för vaffan , vatten är inte gott till :(
Och så kommer man hem till Sara och så kollar vi på scary movie 2 och lite på trean men tröttnade och så sitter hon och käkar jävla kakor och jag måste säga nej , morr , inte kul alls!
Ska nog hur som helst städa rummet lite , snacka lite med Mattias om han är inne på Facebook Puss
Bild på mig från härromdagen :)

Scary movie

Berättar senare vart jag varit , men nu ska jag och Sara kolla på Scary movie ;)

träning snart

Drar till träningen nu , puss

28 maj

Godmorgon bloggen , vaknade för en stund sedan så är extemt trött , sitter och chattar med folk , därav blandannat Frida , ni anar nog inte hur mycket jag har saknat henne ! Och måste vänta tills på Måndag , suck ;(
Men jag måste stå ut haha :)
Ska försöka vakna innan jag går till träningen , bloggar innan jag går , puss
Btw EN månad kvar tills jag fyller 14 :D

Jordgubbar<3

Hejsan bloggen har suttit och käkat jordgubbar med grädde och kollat på Scary movie :)
Satt och dog av skratt , såg dock inte hela men men ska nog kolla på den imån med Sara eller ikväll på datan :)
Ska sitta och tjöta med mamma och hennes kompis Anne :)

Sara here i come

Jag drar till sara , bilden är tagen tidigare idag puss

Stay with me

Lyssna på hela låten det är den värd!
Ni kommer inte att ångra er den är bäst!

Cleaning out my closet


Har precis gått igenom en LITEN del av min gaderob , tyckte det var allt för jobbigt att gå igenom hela gaderoben så tog bara en liten del , trots det som ni ser på bilden är det inte direkt lite kläder som jag inte ville ha , eller som var för smått.

Rensa rensa rensa!

Håller på att rensa min gaderob för jag får inte plats med kläderna och jag har två stora gaderober SUCK !
Eller ja , två OCH en halv för har lite kläder i den tredje också , och ändå finns det massa kläder som jag inte använder suck! Måste bli bättre på att använda allt ;)
Men nu ska jag fortsätta med detta ;)

Happy face

Hejsan igen , har precis duschat och ska snart börja blåsa håret och städa rummet , att städa rummet är verkligen nödvendigt! Håller på att käka "frukost" nu haha x) Mamma kommer hem runt 5 -6 och innan dess ska jag ha damsugat lägenheten och städat mitt rum :p
Kanske ska sova över hos Sara eller tvärt om vi får helt enkelt se :)

Billy idol

Har typ precis vaknat , har suttit vid datorn i några minuter , ska snart börja fixa mig i ordning , skulle igentligen till Hammarkullen med Sara älsklingen men det regnar så mycket så vi ska försöka åka dit imån eller på söndag , får helt enkelt se vad som händer :)
Har massor att göra idag så inte en minut att vila , tur att det finns så grym musik!
Satt med mamma och mormor och dem sa åt mig att söka på gamla låtar som var poppis på deras tid och en hel del var skitgrymma , ursäkta ordspråket men det är sjukt grymma låtar! Här kommer en som jag verkligen tycker är sjukt bra! Kommer att lägga ut lite olika "old" musik senare idag :)
Billy Idol med White wedding älska låten !

I´m back

Hejsan , nu är jag hemma igen och jag ska äta lite så att jag inte svimmar snart :)
Jag hade jättekul , jag berättar snart.<3

Be right back

Drar till Konfamötet nu<3

Konfamöte senare idag

Hejsan igen :) Hade glömt att jag skulle på ett konfa möte idag med min mormor för min pappa jobbar och min mamma är inte tillgänglig men det är ju lungt :) Ville bara tala om det nu puss

mår bättre nu

Hejsan bloggen nu mår jag lite bättre har druckit en del vatten så nu är det bättre , dock så måste jag bli frisk tills imån för så är det Hammarkullsfestivalen , och jag och Sara MÅSTE gå dit ! Kommer ihåg förra året så var det jättekul vi var säkert 20 pers som var där och sedan åkte till gamle och chillade , och det var vid det tillfället som jag blev extremt kär i mitt ex , saknar en del av det vi hade men men :) Det höll i 350 dagar så det vart liksom väldigt seriöst men på slutet så blev det bara massa skit så det tyckte vi båda att det inte funkade :/
puss

What hurts the most is beeing so close

Blev verkligen tårögd av låten!

26 maj


Hejsan igen nu mår jag ännu sämre vill bara gå och lägga mig men måste göra massa saker *suck*
Känner mig helt borta asså , även fast jag är här, ni förstår vad jag menar. Jag vill duscha min smorde nyss in mig med body lotion så det är ingen idé , tror dock att jag börjar bli som i somras att jag vill duscha hela tiden! I sommras badade jag / duschade jag minst 2 gånger om dan och det kunde vara upp till 6 gånger på en dag :/
Not good i know men men haha , kolla vilken göllig bild jag tog på mig igår när jag höll på att lära mig göra olika sorters flätor :)

Sjuklingen jag

Godmorgon alla , hur är det med er? Hoppas ni har har det jättebra för jag är fortfarande sjuk , vilket inte är kul :/
Kommer antagligen att missa en träning pga av det med :/
Och jag reser mig typ hela tiden för snabbt på att det snurrar i huvudet och sedan faller jag ihop det är jättejobbigt!
Jag är varm och kall till och från :/ Och har jätteont i magen + att det känns som att jag är sjuk , så tror inte det är någon idé att jag tränar idag tyvärr :/
Hur som helst , har massa tid över för att städa och ha ansiktsmask , duscha länge och sådant , det är rätt awesome!
Men nu ska jag ta på mig lite rena kläder (sitter fortfarande i mjukis som jag sov i ) Så jag antar att jag bloggar om en stund ;)

När man är sjuk så måste man nästan..

Brukar du komma i tid: Nästan ALLTID
Vad hade du i din mun senast: Min mobil x)
När mår du bra: När solen skiner och jag får godis!
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu: Sjuk
Kan du laga mat: ja
Vad pluggar du: Sommar lov <3<3
Vad tycker du om fötter: Hmm.. Dom är bra att gå med?
Är du smart: Absolut!
Vad har du på dig: Kläderna från danmark (visar senare)
Är du aktiv i skolan: Jaa
Vad saknar du: Godis..
När och varför grät du senast: För jag är sjuk och missar en träning x)
Var det pinsamt att svara på det: öhm nej
Hade du en bra kväll igår: Helt okej
Din favoritdryck på morgonen: Smoothie.
Vad ska du göra i sommar: Hänga med Kompisar åh vara på sommarstället :)
Är du nöjd med ditt liv: allt är rellativt 
Vad vill du jobba som: Modell , frisör/stylist
Har du tråkigt just nu: Ganska
Vad gör livet värt att leva: Alla mina underbara vänner!
Vad i livet ångrar du: Det behöver vi inte ta upp här ;)
Är du musikalisk: Yes har gått på balettakademin i göteborg på musikal sen jag va 6 tror jag x)
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Udda men ändå inte
Är du bortskämd: det vet jag inte riktigt
Är du trött: Jao..
Vad gör du imorgon: Vara hemma från skolan antagligen

Din första
Operation: Nageltrång...
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Nicole<3
Första priset: Kommer inte ihåg
Första sporten du började på: Balett
Första husdjuret: Hunden Tula (har ff henne)
Första semestern: England ( vart i mammas mage då)
Första konserten: Balettakademin om man säger så
Första kärleken: Jimmie x)

Favoriter:
Filmer: Jag gillar typ allt
Tvprogram: ingen aning
Musik: All möjlig
Drink: i dont know
Kroppsdel (på kille): ögonen (är det en kroppsdel??)
Sport: Karate
Plagg: Hm, allt från klänningar till mjukisar.
Skola: ?
Bok: Älskar ju massa böcker "/

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: fortsätta blogga
Lyssnar du på: Nrj
Väntar du : Bättre tider? nej men på mamma
Tittar du på: Skärmen?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage :)
Busig eller lydig: Busig (:

miss stone heart

Har nu målat naglarna med nagelacket "Miss stone heart" älskar verkligen den !

DANMARK - bilder & annat

Har ju som sagt inte än berättat om hur det var i danmark och lagt upp kort , tog dock inte så mycket kort så ni får nöja er med dem jag tog , min kamera är trasig så kan tyvärr inte ta bilderna därifrån utan från mobilen . Visar upp kläderna senare idag då jag mår bättre  Ska kortfatta dagarna och lägga in bilder här börjar det:

Dag 1 - jag och mormor åkte buss dit och när vi kom fram packade vi upp och vi gick på ströget (vet inte om det stavas så men hur som helst) så var det tydligen en röd dag eller något så det mesta var stängt men vi köpte solglasögon :) jag fick två par AND I LOVE THEM! synd att solen inte har kommit hit än .. :(
Men där kunde jag använda dem för det var så fint väder men sen så fixade vi och lite sånt.
Och så gick vi på Tivoli JÄTTEROLIGT!





Dag 2 - Vi gick på ströget och shoppade en hel del och gick runt lite överallt , vi träffade på en jättestor engelsk mastiff (kolla bilden nedan) inte så bra bild men alltid något. Och sådant , jättefint väder och fick en hel del färg också!



På bilden sitter jag bredvid honom och han är ju VÄLDIGT mycket större än mig!

Dag 3 - då gick vi bara mest runt lite innan vi steg på bussen =0)
När vi åkte buss på vägen hem så åkte en fågel in i bussrutan , sjukt läskigt!

Här kommer lite till bilder :)




I en kyrka (dag 1)



Jag utanför kyrkan



Jensen´s




Hehhe!






Det var en hel del cyklar i damnark!!!!!



Den åkte jag på Tivolit


Det var allt för nu , bloggar senare om jag mår bättre puss

Lite skön musik




Give me this stuffs


tjugiofjärde maj

Hejsan nu har jag suttit och pratat med hondär , jättetrevlig och svarat på frågor och pratat . Mer tänker jag inte säga. Så nu ska jag sätta mig och fixa och trixa med datorn , städa rummet , hänga in kläder etc<3

För jag har tråkigt

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU HÖR ORDET ..?

grönt: Gräs och sommar ?
Sockervadd: Liseberg
Ost: Tom & Jerry 
USA: Shopping
Frukt: nyttigt 
Alkohol: Nyår
TV-shop: patetiskt
Pyssel: Julia 
Skräckfilm: Saw 
Kusin: Theo 
Skitfilm: (?)
Humor: Komiker
Paris Hilton: Sara Pudic
Dricka: Sprit
Jesus: Nylöse 
Doft: parfym
Julen: Tomten
Varmt: platttång
Pizza: Italien
Blod: När jag ramlade i Turkiet
Skönt: kramar
Begravning: ledsamt
Gott: GODIS
Bröllop: mammas och Mikaels bröllop
Kärlek: Pojkvänner 
Mardröm: :S
Sommar: Sommarstället
Äckligt: Grönsaker
Djurpark: Borås
Härlig: Choklad
Vinter: utomlans
Läskigt: Skräckfilmer :O


love is complicated

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.

 

 

Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

 

 

Sammanfattning = love is complicated

 

 


24 maj

Nu har jag Lunch och det är äcklig mat som vanligt i bamba , suck . Händer faktist inte ofta att det är god mat här :/

Men man överlever liksom hehe. Hur som helst skulle ju berätta vad jag skulle göra idag , jo , förutom skolan så blir det väl att kolla lite på kläder på nätet , plugga och städa och kanske rensa min gaderob om jag orkar *ängel*
Vi ska få besök av någon från någon forskning idag eller nått så får skynda mig hem från skolan och prata med denna person hehe :) Det ska bli rätt kul x)
Får se om jag hinner träffa Sara idag med , vi får se hur det blir , är även jätteledsen för jag har inget batteri på min mobil så kan typ inte smsa med folket ;( Men nu ska jag fortsätta att äta så att jag inte får huvudvärk på nästa lektion , måste ta med mig frukt till skolan så att jag slipper få huvudvärk för att jag inte klarar av att äta bambamaten :(
Jag vill käka pannkakor !!!!!!!

23e maj

Inte bästa bilden men tog en sabbt bara x)

Hejsan , nu har jag matte och är klar med matteboken så jag vet inte vad jag ska göra så jag tänkte blogga lite granna om igår , det kan ju vara kul :)


Min dag började som vanligt i skolan och sedan så hade vi inställd sista lektion så jag & Linda åkte till stan lite sen gick vi hem till mig och tog lite knäppa kort :) Får tyvärr inte lägga upp kort på det för det var lite pinsamma bilder hehe!
Men efter det så gick vi till hållplatsen för att hon skulle åka hem så träffade vi Sara och så gick vi hem till henne och sen träffade jag Mattias i kanske en timme och så gick vi runt och snacka lite sen kom sara också =0)
Och sen gick Sara hem och då var jag och Mattias en stund vid Medborgarhuset och satt på en bänk tills några små fjortisar kom hehe!
Så gick jag hem och gick och la mig för jag mådde som sagt inte så bra , så var inte hemma någonting så kunde inte blogga :/
Bloggar snart om min dag och om vad jag jag ska göra idag :)

:)

Hejsan allesammans idag ska jag vara hemma lite mer så att jag kan plugga för märkte att det bara blev ETT inlägg igår så måste ju försöka att blogga mer , mådde även lite illa igår / ont i huvudet men nu är det ju bättre så now it´s fine! Men nu ska jag börja fixa mig i ordning och sådant :) Säger bara att vädret är ush och fy!
Gammal bild på mig , berättar om igår idag och om danmark om jag får tid :)
Puss

mår inte så bra

Mår inte så bra för tillfället så bloggar om allt imån för mår lite illa och är år med mera , puss<3

23 maj

Hejsan igen , nu var det någon dag sedan jag bloggade , och nej det var inte så att jag bara sket i bloggningen utan att dem inte hade trådlöst utan att man betalade och sånt så det struntade jag och min mormor i för vi vart ute och gick hela tiden så det skulle nog ändå inte varit en sån jätterolig bloggläsning . Hur som helst så kom jag hem igår runt 8 . Helt sjuka uppleverser asså! Kommer att lägga in bilder senare idag så ska jag berätta lite mera senare , is that okey? Good ! Asså tror jag kommer vara död i skolan idag haha! Jag har varit vaken sedan sex för jag skulle hinna fixa mig samt att plugga inför ett läxförhör som vi har idag hehe! Men nu ska jag fortsätta med att plugga och fixa mig i ordning CIO<3
ps. Inte bästa bilden på mig men men , jag i danmark innan vi åkte hem :)

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Hejan ! Nu ska jag vara i danmark ;)

30 min sen blir det åka av

Hejsan , nu är det ca 30 min kvar tills vi åker , ska bara borsta tänderna och allt blir klart. Det ska bli jättekul , försöker att blogga så fort jag kan när jag är där , vem vet vad som händer när vi kommer till danmark haha! Puss

Syskon kärlek


10 min

Hejsan igen ! Känner mig så dum igentligen glömde lite bort att jag hade träning så kom 10 min försent så japp... men det gick jättebra ändå blev svettig så det är lugnt ! Ringde Oliwer men han svarar inte , han e typ me Elina eller något hehe! Han hade LOVAT mig att träffas dagen innan jag åker så vi får se om han håller detta ,,, Bara det jag ville säga , ska faktist ta mig en skorpa och ett glas juice och vänta på mormor min :)

Live with the picture

Hejsan everyone! Har kommit fram till att jag ska ta med min datorn , för om jag minns rätt så hade dem trådlöst där så vi får hoppas på det! Känns helt fail allting ! Om mindre än 24 timmar så är jag i Danmark , fan va nice asså! Och Frida åker till Turkiet :) Komemr sakna henne ;( Men nu ska vi inte vara sånna höhöh!
Ska kanske snart träffa en kompis men vet inte än , han slutar 4 så det är som sagt inte så långt dit men han svarar inte på mina sms så kanske får ringa honom efter fyra O:)

19 maj


Hejsan bloggen :) Kom för drygt fem minuter sedan hem så är jättetrött , tänk om vi skulle ha idrott nu också för vi skulle igentligen ha det typ , jag hade varit stendöd. Vill bara gå och lägga mig nu , men då kommer jag inte kunna sova ikväll och det MÅSTE jag verkligen helt sjukt vad trött jag kommer att vara imån :O Men hur som helst , vet inte än om jag får ta med min dator , finns ju trådlöst nätverk på hotelet men det tar ju lite plats i väskan , får se vad som händer , hade varit gött om jag fick ta med det :D Hur som helst , jag satt på min lektion och vi hade vikarie som är tvär snäll så jag satte mig vid fönstret på en såndär sak som än under fönstret så satt jag där och sen han ba sätt dig på stolen nu eller läs jag bara läs och så var det 7 och en halv sida , haha är verkligen hes nu ! Berättar mer senare , Puss

Dancing Through Life

Älskar verkligen denna låten , den var med på showcase och jag har verkligen fastnat på den!
Lyssna på texten och allt den är jättebra!

Visste ni detta?

En struts öga är större än dennes hjärna? (Vissa människor jag känner har samma problem..)



En gris orgasm varar i 30 minuter?

 

 

När du nyser stannar alla kroppsfunktioner, t.o.m. hjärtat?

Tungan är den enda muskeln i din kropp som bara sitter fast i en ände? (Ja de kan man ju undra varför.. erhm. Fan, har fortfarande inte kommit över de där med grisen!)


En kvinna använder i snitt 6 kg läppstift under sin livstid? (Tänk då läppglans!? Jääääävlar.. här snackar vi ton!)


En känguru får plats i en tesked när den föds?


Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)


Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då!?)


En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt?


Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?



Ingen snöflinga eller regndroppe nuddar varandra när dom trillar ner från himlen?


Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på havsbotten undrar jag..?)


Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Bra bantnings tips! Måste testa!)


Nu vet ni iaf :D



19 maj

Sitter just nu och äter frukost och lyssar på musik . Idag blir det en skoldag , vi slutar två istället för lite över fyra så det är jätteskönt ! Känns väldigt nervöst för om 24 timmar så håller jag på att fixa mig inför att resa :D
Det kommer bli grymt kul , måste bara komma ihåg att ta ut pengar också... (?) Annars blir det lite panik ...
Måste skynda mig nu så att jag hinner sminka mig och allt hehe , bloggar senare , puss

Passet taget för 5 år sedan kanske?

Hur söt kan man inte vara haha! Detta är mitt pass för kanske 4-5 år sedan haha! 135 cm lång och sånt HAHA!

Massa packning!

Har nog packat det mesta nu och min lista på kläder som ni ser på bilden ovan är massa kläder här kommer lite:
- 4 strumpor
- 1 bikini
- Underkläder
- 2 jump-in
- 1 bok
- 4 läxböcker
- 2 byxor
- 1 tjocktröja
- 2 Linnen
- 2 shorts
- 1sovplagg

Det var det jag kommer på än så länge sen ska jag packa ner smink och plattång och hygienartiklar etc...
Herre gud!
Ska fortsätta fixa lite nu , puss


TUMMEN NER TILL LÄXOR

Hejsan , har precis ätit och duschat och vill bara för tillfället bara sova , rummet är dock städat så det slipper jag tänka på ,, men måste som sagt packa ska packa ner en massa saker , helt sjukt hur mycket plagg och annat det kommer att bli! Måste även plugga en hel del känner mig stressad för har massa saker att plugga , men har som tur åkt då vi gör No provet , så det gör jag på Måndag när jag kommit hem *puh* Men nu ska jag plugga så att jag får G iaf hahah! TUMMEN NER TILL LÄXOR


Kärlek till dig Linda <3

Hejsan , har för drygt 30 min sedan varit hemma och bråkat med min pappa (på skoj) och nu håller jag på att fixa mig ;) Sen klockan 4 ska jag väl gå till träningen eller ja kanske runt kvart över fyra men skit i det :)
Sen blir det BARA att packa och att städa OCH att plugga shit har en del läxor att göra , men det kommer jag fixa självklart. Får väl ändå hjälp av morfar då jag sovar över hos mormor och morfar från Torsdag - Fredag för på morgonen så kommer jag ju åka med mormor till DANMARK! Är taggad som sjutton  ! Men nu måste jag fortsätta att fixa med maten ;) Älskar samt denna bilden på mig och Linda<3

Seg som en snigel

Hejsan ! Sitter just nu helt utslagen och extremt trött utanför mitt klassrum , har en infektion i tandköttet som gör jätteont *buhu* PLUS att jag sitter ensam . Ska dock försöka att inte klaga men detta är saker jag MÅSTE gör idag:
- Packa inför Danmark
- Städa rummet
- Plugga
- Träna


Det är det som jag ska göra som jag kommer på för tillfället så får vi se vad som händer ;)

Vikarie

Hejsan igen *blink*
Jag väntar nu på mina två jobbiga klasskamrater som jag har grupparbete med (So) SUCK jag har gjort allt i tre veckor så nu har jag inget att göra hehe ;) Vi har vikarie så det blir nog rätt segt denna lektionen , längtar tills jag kommer hem helt seriöst , är trött , ska efter skolan , runt tre träffa Sara så ska vi leta efter Chillställets-dörr som är borta (?) och plugga spanska ;) Och INGEN musikal idag ;( Måste vänta till juni :/ Men på fredag åker jag och mormor till danmark så det ska vi kul hehe , vi kommer garanterat tappa kort oss!

Elin gillar Eric Saade


17 maj

Hejsan , sitter just nu på golvet (?) bredvid Oscar för att vi väntar på Frida & Linda för dem har inte slutat deras Spanska än... Försov mig som vanligt i morse , men tack vare av min älskade pappa så väckte han mig så jag hann men fick ta på mig en Jump-in HAHAH"! Lite fail för den saknar några knappar *suck* Bara det jag ville säga bloggar senare . Ska även plugga spanska hemma hos Sara sen så ska jag käka hos dem sen ;) FUN! men nu måste jag fortsätta med att vänta CIO

Älskade syster

Hejsan igen , var som sagt ute med Pappa och Elin , och kom hem och så messade Sara mig så fick ta på mig ytterkläderna och gå ut igen en liten stund hehe! Och vi har något idiot tagit bort en dörr på vårat chillställe , hur kan dem? Idiot säger jg bara -.- Men iaf här kommer lite fina bilder som jag tog :)

Nylöse

Hejsan nu drar jag min syster och Pappa ut till min gamla skola så Elin får leka av sig hehe :) Bloggar senare puss

WHAT IS IDEAL BEAUTY?

I Thailand anses det vara vackert att vara blek. Därför vill thailändska kvinnor att deras hud ska vara så ljus som möjligt. De undviker solen i största mån, smörjer in sig med solskydd och använder blekande krämer flitigt.
I Frankrike, framförallt i modets huvudstad, Paris, anses det vara snyggt då en kvinna är väldigt långt och väldigt smal. Size-zero är ett ideal som är väldigt efterfrågat i landet. Därför är detta idealet franska kvinnor i allmänhet eftersträvar
I Indien anses ungdomligheten som vackert. Kvinnorna i indien gör främst olika skrattövningar för att de tror att ungdomligheten bygger på att man upplever en glädje i kroppen. De tror även att de hittar yttre skönhet genom ayurveda. Vissa indiska kvinnor dricker till och med sitt eget urin för att detta påstås rena deras kropp och gör att de får vacker hy och åldras annorlunda.
Desto fetare afrikanska kvinnor är, desto bättre. För fett är nämligen vackert för kvinnor i Afrika. Visse ni att kvinnor låter sig sitta i en slags gödningshydda i två månader inför sitt bröllop, där de dricker fet mjölk tills de blir feta? Jag lovar, det är sant! Snacka om att gå totalt emot västvärldens ideal. Därmed är det inte sagt att det är något fel med det.
Japanska kvinnor tycker att stora ögon är vackert. Den vanligaste operationen i Japan är ögonlock plastikkirurgi för att många kvinnor önskar att få ett mer västerländkt utseende.
Tänk så olika det kan vara?

Min syster älskar typ Eric Saade


16 maj

Hejsan kom precis hem från att ha varit lite med Oliwer haha! Han är så otroligt jobbig ibland asså! Men iaf , senare idag kanske jag ska träffa honom eller kanske Jonte , men vi får se vad som händer , lyssnar nu på musik och typ skrattar åt min syster som ger mig massa knäppa smeknamn? Freaky!

 


15 maj

Hejsan , förlåt att jag inte bloggade i morse men fick extremt bråttom må jag säga. Jag vaknade halv elva och kom på att jag och Sara skulle till stan och Köpa en bikini så fick lite stressigt , men det funkade . Så jag köpte en och sen så märkte jag på vägen hem att det var två olika färger :o så fick åka tillbaka och byta underdel , för trodde inte den gick och byta först och nu så har jag rätt delar :) Hoppas bara att underdelen passar annars blir jag seriöst sur! Annars får jag äta upp mig så min rumpa blir större haha! Hur som helst så har jag och Sara skrivit en låt , men hon gick nyss hem hon skulle göra något så vi ska fortsätta efteråt. Ska nog städa mitt rum , äta och duscha , kanske ska träffa Oliwer och Jonte sen så vi får helt enkelt se :) Puss bloggar efter duschen<3

Musikal here i come

Hejsan igen , nu har jag ätit jättegod mat och även lite jordgubbar , en slags kaka , så himla gott :D Ska gå nu så ska jag även försöka filma lite på musikalen , men det brukar vara mörkt där inne men man vet inte . Det var tydligen Stockholms Balettakademin som ska uppträda så det ska bli kul , bloggar senare , beroende på när vi kommer hem :)

Give it to me Baby


Middag


Hejsan , har varit med Sara i någon timme nu och vi har hittat på en massa roliga saker! Först gick vi ut och lyssnade på musik , sedan så träffade vi Gisela , Elin och någon annan :) Vi spelade/sjungde på WII och allt möjligt , satt vid min gamla dator och kollade på gamla videoklipp och bilder med mera :) Snart blir det middag med mamma , syster , Karinaa och Kristina :) Helt underbara människor ! Och efter middagen så ska jag och Kristina till Balettakademin och kolla på en musikal eller liknande , så det ska bli väldigt kul! Men nu ska jag lyssna på lite musik så kanske jag bloggar senare ;)

14 maj


Hejsan alla! Kom precis ut från duschen , ska snart träffa Sara när jag har fixat mig och när hon kommer hem :)
Kanske ska gå på en föreställning idag men vet inte än , så vi får helt enkel vänta och se :)
Men som sagt , ska ta på mig lite kläder och fixa mig så att jag hinner och äta innan hon kommer hem , puss
Älskar bara dennna bilden (tagen igår)

vaknade lite sent

Hejsan everyone! Vaknade för bara några minuter sedan , vaknade lite senare än väntat så jag har lite bråttom just nu haha! Har som vanligt träning klockan 11 så ska senast gå om en kvart och har liksom inte fixat mig alls , som tur är bryr jag mig inte direkt om mitt utseende på en träning men ändå ;) Så nu ska jag äta upp min frukost så att jag hinner , puss<3

Vikzan.blogg.se

Detta vann jag av Vikzan det är en Smyckeetuit som är jättebra! Har redan laggt massa smycken i den som ni ser på bilderna nedan , funderar faktist på att dela den med min mamma för hon blev avis när jag fått min ;) vi får se
Bilderna är dåliga jag vet men hade liksom brottom då jag fotade dem hehe
Så glöm inte att besöka Vikzan´s blogg , hon håller ofta tävlingar så var med så kanske du också vinner ? :D

Fredagen den 13 - bilder

Här kommer två bilder från idag hehe
Detta är inte blod! Vet dock bara inte vad det är haha! Såg detta i skolan.. x)
Vi vann en fotbollstunering

Dipp , morötter och chips är aldrig fel!


Hejsan igen! Har käkat lite dipp och morötter samt chips , väldigt gott må jag säga. Vi kollade på Sherek 3 Jättekul skrattade en del HEHEHE! så den tycker jag att ni ska se verkligen! Men nu ska jag göra en önskelista inför min födelsedag ;) Lägger upp senare om jag hinner ;) Puss

Eurovision

Hejsan igen , har nu varit på danssaken :) Jättegrymma var dem! Kunde dock inte ta kort för att stänge av min mobil för den inte skulle ringa och massa hehe! Men här kommer en bild på dem goá jordgubbarna som jag åt upp innan ;) Men nu ska jag fortsätta kolla på Eurovision , Hejja Eric saade<3 Puss på honom haha!

Smile

Hejsan alla! Kom för en stund sedan och nu chattar jag lite med Oliwer , ska typ fixa med mamma, min syster och hennes kompis :) Så vi ses snart ;)

You never fully dressed without a smile

Sitter och kollar på "You never fully dressed without a smile" det nummret som gjordes på musikalen , där Jonas,Fanny,Arvid,Rebecka och dem är med i :) Åt nyss även en jättegod kaka som mamma bakad , men är supermätt nu för det haha! Och om en stund ska jag träffa Sara , får se vad som händer ;) Puss

Utmana inte ödet

Hejsan everyone! Håller just nu på att fixa mig känns helt okej älskar mitt hår för tillfället kan äntligen platta mitt hår för skulle ha vågit på showcase så ja,, idag ska jag nog inte göra så mycket , dissa en kompis , känner mig så elak men om jag säger åt honom att inte säga "kbry" annars dissar jag honom i en vecka och kans skriver det får han la skylla sig själv, Right ? Idag sk jag försöka springa på Vikzan så att jag kan få min vinst ;) Skall även träffa mitt ex en liten stund på rasten , måste ha glömt att berätta att det tog slut två dagar efter min bloggpause startade... Men nu vet alla iallafall :) Men nu ska jag försöka välja några bra kläder för detta märkliga värder??

godnatt :o

Hejsan everyone , hade tänkt att gå och lägga mig nu faktiskt asså gud haha , fattar inte att jag säger detta ,, är inte trött mår bara lite illa men det går nog över ;) så godnatt<3

if you are reading this you are beautiful . Smile & let the world show it

Hejsan bloggen :) Är jätteglad verkligen känner mig verkligen på topp! Fick nyss veta att jag vann en tävling från en annan bloggerska , länkar och visar imån då jag fått det (vi går nämligen i samma skola) så ska bli kul. Första gången jag vunnit något på de sättet faktist ;) VERY FUN! Men nu ska jag ta på en ansiktsmask och fixa och dona och plugga och lite sådant hehe. Träningen gick iaf inte som jag hade tänkt det men men :) Nu måste jag skynda mig för sitter med handuken runt mig så aa , bloggar senare kanske<3

skäms på mig

Tja ! kom precis hem från skolan , vi slutade tidigare 1 timme underbart! Men nu sitter jag och äter lite innan jag ska på träning , hade totalt glömt bort de , skäms på mig haha! Hur kan jag glömma det? Och snart ska jag fixa mig i ordning så att jag hinner med allt jag vill göra idag :)

Elinas blogg

Hejsan igen :) Sitter just nu på So lektionen , har igentligen ingenting att göra för vi har ett grupparbete och förra lektionen skrev jag allt och nu ska dem lägga in det på en Imovie så nu har jag ju ingenting att göra *suck*
Fick tillbaka ett läxförhör 14/16 Känner mig så stolt hihi , Brukar få bra på So läxförhören dock av någon konstig andledning hehe :) Men nu ska jag lyssna på lite härlig musik som var med på Musikalen igår
Försöker hinna länka senare , har lite saker jag måste göra idag så får se vad som händer *blink*
Lovade samt att länka Elinas blogg så klicka på bilden eller HÄR för att komma till hennes blogg :)

ingen mer showcase för iår..

Godmorgon , vaknade som vanligt lite senare än vad ska skulle skulle gått upp 06.30 men gick upp 07.30 så aa haha! Är jättrött från igår , men önska det fanns fler föreställningar att göra ... :(
Och det var så himla synd att säga hejdå för att ska ju inte på "sommarlägret" tur att de flesta ska fortsätta då ;)
Hur som helst här kommer lite namn som var men på showcase Arvid,Elina,Jonas,Wilma,Elvira,Evelina,Alva,Elvira,Anton,Kevin,Sara,Maja,Hanna,Pontus,Rebecca,Erica,Maja,
Oscar,Andres,Hanna,Julia,rebecka med mera , det var typ dem jag kom på för tillfället hahaha! x)
Ska kolla om jag det togs några fina bilder från showcase isånnafall lägger jag in dem. Jag tog dock inte med min mobil för det blev jobbigt haha , eller så var jag bara lat , men hur som helst så ska jag skynda mig att fixa mig så ses vi senare , puss<3

Elina , Jonas och Arvid<3


Stressigt som f*n


one short day


Ease on down the road

Hejsan igen! Ska snart ha No med en lärare som hatar mig , varför just mig är så irriterad men hur som helst :)
Lyssnar just nu på musik från musikalen , kanske ska lägga upp lite låtar på dem låtarna som är med på Showcase?
Kanske vore kul lägger upp en jättebra låt snart iaf ;) Puss<3
Ps. jag & Oscar ska på parkour *stavning* istället för idrott (Y) Ska gå och anmäla oss snart! Gonna be great!

stressig och trött= dåligt

Hejsan everyone<3 Förlåt att jag inte hann blogga när jag kom hem , men saken var det att jag kom hem runt 11 och var helt död. Så ajg dushade och gick och la mig , vill dock fortfarande sova men har det rätt så bråttom nu så hehe :S
Idag är det sista Showcase och mamma,"syster",morfar och hans tjej ska kolla på mig idag :) Känns bra , men nu ska jag fixa mig så att jag inte kommer försent<3 puss , försöker blogga i skolan ;)

Uppsjungning

Hejsan igen! Nu är jag på musikalen :) Har precis sjungit upp med alla roliga! Så snart ska jag byta om :)
Bara det jag ville säga nu puss<3

Sommarbild

Hejsan allesammans! Sitter just nu på golvet (?) och sitter med datorn , duschade nyss så ska snart sminka mig , men innan dess ska jag försöka städa mitt rum och käka något det är ju som sagt typ 2 timmar till uppsjungningen så jag kommer hur som helst att hinna :) Nästan inget är typ planerat denna veckan , showcase idag och imån , och kanske ska sova hos min moster på fredag-lördag eller Lördag till söndag , ej bestämt än så vi får se vad som händer ;) Men nu ska jag börja packa och städa rummet så att jag inte glömmer det senare ;)
Puss
ps. Bilden är från förra sommaren ;)

Showcase är igång!

Hejsan alihoppa! Nu var det allt några dagar sedan jag bloggade , men nu är allt verkligen på topp , eller ja förutom skolan , det är katastrof i skolan haha , vi har hälsovecka och jag vet inte om vi ska ha vanliga lektioner eller inte :o
Men det får vi väl se i guess. Snart blir det spanska eller någon annan häslo sak hehe. Hur som helst så var det första två showcase föreställningarna igår , wonderful! Allt gick jättebra :) Var dock inte så mycket med min grupp igår , min grupp förvirrar mig starkt (eller iaf vissa av dem) , så jag var med en sjukt snäll kille som heter Arvid och en som heter Jonas :) Fick ett gott skratt igår verkligen haha , och dem yngre tjejerna är lite speciella haha! Men trevliga ! Men nu ska jag fixa mig innan jag går till skolan. Är dock fortfarande extremt trött från igår haha ;)
Här kommer iaf en bild på min fina Frida<3

Blogpause

Jag tar en bloggpause av personliga själ och samt för imån och fram till onsdag har jag genrep och showcase så kommer ändå inte kunna blogga.

Myskobild

Hejsan alla! Har varit hemma drygt en timme har typ ätit och städat lite och nu väntar jag på min kille , han kommer väl om en halvtimme/timme så aa :P Hoppas han typ är här MYCKET tidigare , men tror inte på det , man kan ändå alltid hoppas :D så det gör jag haha :)
Snygg bild förresten? HAHA

Lejonkungenhår

Sitter just i skolan och väntar på Linda :) Förresten här kommer bilder på håret ;) Har typ två på sista bilder (flätor)

bild i repris

Godmorgon ! Har precis vaknat , ska snart ta på mig kläderna och sådant :) Kommer bli spännande hur mitt hår ser ut haha :) Hur som helst , prov om en timme , får se hur det går . Och efter skolan så blir det att städa mitt rum och träffa min älskling :) Och tyo runt 4 så ska jag till kristinedal för jag och mamma ska dansa Zumba hehe ;) Berättar mer om det senare , puss

Flätor i håret nu

Hej igen , nu är håret flätat och fixat som ni kanske ser :) Lite knäppa bild men hann inte ta några jättefina bilder för ska testa en ny sminkning om en liten stund ;) så nu ska jag plocka fram sminket och fixa lite , om det blir bra så tar jag kort på det ;) puss

flätor

Hejsan igen! Sitter just nu i soffan för jag kollar på The biggest loser på tv :) För jag väntar på att mamma ska fläta mitt hitt hår jag jag vill ha vågit hår imån hehe ;) Duschade nyss så det kommer bli jätte vågigt imån hehe ;)

orkar inte.

Det blev ingen träning , men orkade inte ladda min dator för att blogga och min mobil är seg på att blogga men nu orkade jag hihi ! Erica är här och jag väntar på sms från Oliwer som jag inte lär få :/ Hur som helst så ska jag typ slappa imån , kanske plugga lite ;) Får se vad som händer ;)

iphone 4

Hejsan jag skulle som sagt erkänna att jag var otrogen och med vem typ , jag är otrogen mot min pojkvän med Fridas Iphone , älskar den verkligen , synd bara att den kostar så mycket!
Hur som helst , har lektion om ca 40 min så är hemma nu , ska typ packa ner lite saker som jag kan äta påvägen till träningen sen och efter någon frukt eller något :) Ville bara tala om att jag bloggar kanske runt 6 eller något kanske senare vet inte , vi brukar som sagt dra över på tiden på träningen så haha! Bloggar kanske innan jag går btw<3

otrogen...

Hejsan ! står nu med Linda och väntar på Frida , måste erkänna att jag är lite otrogen mot oliwer , berättar mer senare... ;) HAHAHA! Men iaf två läxförhör snart .. och kan inte ett skit för aja , men nästa läxförhör kommer bli bätre men nu ska jag vara lite mer otrogen (detta är inte jätteseriöst) puss

Läxor dödar mig helt seriöst!

Godmorgon! Nu har jag varit vaken i ca en timme och det känns fortfarande som om jag ska svimma av trötthet :( Och det får jag ju inte göra för första lektionen är det engelskaprov! Tror typ jag kommer att dö , men det går nog bra! Denna gången kan jag i alla fall grammatiken som jag alltid innan haft problem med! Och sen måste jag plugga på rasten för har inte pluggat alls på Spanska som jag erkänner för jag har inte hunnit , allt har varit för allt annat , matte,no,svenska,So med mera , ni fattar .. Men nu ska jag gå och byta om till mina ROSA byxor för tydligen ska Linda och Frida ha på sig sina ONE PIECE åhhhh jag vill också ha en , så då ska jag ha en rosa tjocktröja och mina rosa byxor , lite lame jag vet x) Men nu måste jag iaf gå och fixa lite ;) puss<3

grillorm

Nu blir det lite grillorm (?) pasta och lite sås typ ;) Så det blir nog gött! Ska samtidigt kolla på MAMMA MIA , bloggar senare om jag hinner , puss

HUNGRIG!


Hejsan igen! Har som sagt varit på träning nu , har duschat och har lite "damp" om man säger så på mina föräldrar för jag vet inte vart dem e och jag är hungrig och dem skulle göra mat ju! Så är lite halvirriterad för vet ju inte när dem kommer så vågar inte ta en macka .. ? Hur som helst , ska städa rummet och lite sådant innan jag börjar plugga igen :) vad tyckte ni om mina pluggtips? :D hur som helst så känner jag mig jättetrött SUCK och har ingen att prata med , Oliwer är antagligen med Elin så aa .. och det finns typ ingen att snacka med :( Visst var jag och mina vänner snygga på bilden? :D

Redhead!

Nu går jag till träningen , kollade på lite bilder jag tog idag haha! I´m looking like a redhead!!

MÅSTE PLUGGA!

Hejsan everyone! Har precis kommit hem från att varit på Willy:s med pappa och sen hämtade vi min syster på dagis , så ska snart fixa något att käka innan jag sätter mig och pluggar som jag ska göra innan jag går till träningen.. :)
So läxförhöret gick hyffsat bra , fick tillbaka 2 läxförhör 17/24 och 22/26 Så det var liksom inte det sämsta men kunde tränat mer ;) Hur som helst nu måste jag käka något och hitta en väska att packa i för min träningsväska gick sönder idag :'( Ha det gött igelkött<3

Pluggtips!

Tänkte skriva ett inlägg om hur man pluggar på ett så bra sätt som möjligt , för jag tror nämligen att det är många fler än jag som länge har haft problem med att komma på hur saker ska fastna i huvudet till ett prov eller läxförhör eller liknande , så jag kommer alltså att skriva lite olika saker och då jag testat dem eller om jag redan har det så ska jag Betygsätta det , ni får även säga vad ni tycker om pluggsätten och om ni har egna bra sätt som ni vill dela med er!

Lysna in det
jag tänkte såhär att jag brukar lyssna nästan HELA tiden på musik , och det är så jag lär mig låtar , att lyssna om på dem hela tiden . Så man spelar helt enkelt in frågor/glosor tex och svar på mobilen med sin egen röst alltså och kanske går på promenad med headsettet och så går man och lyssnar om och om igen på frågorna/glosorna.
Detta skall jag testa inför mina läxförhör som kommer!


Plugga med vänner
Plugga med vänner har inte fungerat på mig , det är nog dock för att jag är för sprallig och inte kan få lugnet för att sätta mig och plugga. I skolan på frågor går det bra men inte utanför skolan. Men jag hör hört att detta är ett bra sätt att plugga! Att sätta sig , kanske på ett bibliotek med dem kompisar man kanske ska plugga med. Man hjälper varandra och pluggar helt enkelt tillsammans. Svårare än så är det inte. Hur som helst så kan det vara ett bra sätt att belöna sig med EFTER att hitta på något roligt?


Musiken hjälper dig

Jag frågade många om hur deras pluggningssätt var , och de flesta som jag frågade sa antingen att de inte hade något bra sätt och de andra sa att man ska sitta och mer eller mindre "dryga" musik samtidigt som du pluggar. Det är det enda sättet som jag än så länge tycks varit bäst av det jag tesat men jag tror det nog är mest bara för att jag inte kan leva utan musik ? Men hur som helst , sätt på en bra låt eller fixa en playlist som du lyssnar på medans du pluggar , sjung med om du vill , det är ganska kul de med haha! Men sätt dig helt enkel i "lugn och ro" och sätt på musik och plugga . Då tänker du oftast inte på hur jobbigt läxorna är!





Här kom det lite tips på hur man kan plugga , vad tycker ni? Vill ni att jag ska ha sådana här saker oftare? :D
Komentera så jag får veta! <3
ps. Det finns även jättebra sidor på datorn som tex glosor.eu eller glosboken.se

Mamma mia

Hejsan ! Sitter just nu i skolan , ska snart ha Svenska , fick lite smått panik när jag kom på att jag glömt min stencil hemma som vi ska arbeta med , kan kolla om jag får låna någons och skria av glosorna på så jag kan plugga lite iaf ;) Hur som helst , idag blir det träning , och sitta hemma och plugga hela tiden som jag har "ledig". Ska även försöka hinna kolla på MAMMA MIA  nu medans jag pluggar , den musikalen/filmen är så himla bra! Men nu ska jag kolla lite på datorn innan Katarina kommer till klassrummet!

Inte sova med blött hår...

Godmorgon bloggen! Sitter just nu och kollar lite med datorn , är super trött verkligen! Vill bara sova just nu SUCK , men iaf så ska jag snart börja fixa mig i ordning för det behövs verkligen haha! Mitt hår ser ut som vet inte vad , jag somnade med blött hår de mitt hår står åt alla håll :/ Men aa , ska typ inte göra något speciellt idag , typ bara plugga haha! Men vill ju inte bli Ickegodkänd..! Och runt klockan 12 kommer specielsaken upp ;) Suprize! Men nu måste ajg gå och äta innan jag typ svälter haha är verkligen jättehungrig ;)

var med du med!

Jag är med och tävlar om ett praktiskt smyckesetui från Exerro hos Vikzan.

3 maj

Hejsan bloggen! Glömde blogga innan jag gick och träffade pojkvännen OPS men ni förlåter mig va? Klart ni gör haha , nej men som förlåt kommer det komma upp a SUPRIZE inlägg! Kul va? Ja , hur som helst , sista lektionen på musikalen , synd men jag kommer ju att förlänga min musikal för jag ska gå på ett musikalläger en vecka efter sommarlovet :) Snart ska jag äta , det blir wallenbergare MUMS med mos haha och kanske någon god sås , vi får se ;) Berättar mer efter maten om det inte blir för sent (a)<3

food

Jag tar och värmer lite mat som jag "gjorde" igår ;) Så kan jag ha något att göra undertiden det att jag väntar på Älsklingen<3333

alla har varit små


Hejsan allihopa! Är verkligen sjukt trött på att plugga .. somnar snart :/ Hur som helst , ska träffa min älskling om en timme så det får inte vara för mycket läxor kvar när jag går ut , ingenting tills imån men typ Engelska prov (kandemesta) , Spanska (måste öva) So (kan) Svenska (måste öva) no (MÅSTE ÖVA) så det är en del att öva ska nog sätta mig och plugga inför matteprovet nästa vecka , hur som helst ;) Bjussar som sagt på en bild på mig som liten var jag inte för söt? :D

vädret är skummt

Hejsan bloggen ! Kom precis hem från skolan :) Ska snart sätta mig och äta tror jag , behöver massa energi till sista musikalen innan genrepet och showcase! Ska verkligen ge allt nu! Hur som helst. Snö , regn , solsken , hagen , solsken och åter hagen , så har min dag varit hah! Och våran klass städade i detta väder , ush! However , lyssnar nu på musik och ska sätta mig och plugga om Oliwer inte kan göra något , känns som att vi nästan aldrig träffas nu för tiden :( Men det löser sig , snart är det sommarlov och då ska vi vara med varandra typ så ofta det går ,,, Hur som helst så ville jag bara berätta det och på Idrotten var den en tjej i 9an som höll våran lekton , vi hade fotboll och jag tyckte det var en jättebra lektion! När vi spelade match så gled jag på mitt knä x) Lite fail men iaf så ska nog tejpa det på träningen för en idiot slog med (påskoj) på knät så har lite ont nu men det ifxar sig , <3

SNÖ?!

Hejsan bloggen! Sitter just nu och surar , det snöar . Hur fan , ursäkta för att jag svär men varför ska det snöa nu?! det var ju sommar förra veckan . Nä , nu är det inte kul . Och vi som ska ha idrott idag ;( Tror jag seriöst dör. Det får inte vara såhär. Dumma Sverige väder -.- ! Hur som helst, sitter och äter världens äckligaste frukost ever typ haha! Ska snart gå och platta håret , byta byxor för dem var visst lite smutsiga , fan.... Men som sagt , bloggar senare ..

11 månader , Älskar dig

Nu , idag , har jag varit tillsammans med min underbara pojkvän i 11 hela månader , fattar inte hur sjukt fort tiden går så fort?! Känns som det var nyss vi var tillsammans , och våra minnen är oslagbara! Det är ju så många och underbar , Älskling (när du läser detta) så vill jag bara att du ska veta att jag älskar dig mest av alla och jag vill aldrig förlora dig vad som än händer Puss<3

What are words

Hejsan igen! Sitter och pluggar , igentligen skulle jag träffa Oliwer idag för det är som sagt 11 MÅNADER sedan vi blev tillsammans :D lägger upp mer om det sedan ;) Men han kunde inte , så jag sitter jag pluggar , såhimla kul , eller inte , men om man har bra musik så går allt. Första gången jag lyssnade på denna började jag seriöst gråta!

Hasse tror han är Brad


Stan med Linda och Frida

Hejsan bloggen! Åkte som sagt till stan direkt efter skolan :) lämnade tillbaka en Bh och fick pengarna tillbaka och så typ chillade Frida , Linda och jag på stan , men så fick Linda åka hem för hon hade träning :( Hur som helst så är jag hemma nu :) Här kommer lite bilder , lägger snart upp en video från tidigare med ;)

Vi är flumm!


Linda is back<3

Vi är inte friska , den saken är klar , lägger upp en video senare om det går <3

11 månader today!

jag älskar Oliwer <3 (oscar)
Ville bara säga att jag älskar Oliwer och Oscar............................. Men mest Oliwer , tänk 11 månader idag :') Hur som helt  :* (Andrea)

försov mig... IGEN

Hejsan bloggen! Sitter just nu utanför klassrummet bredvid Oscar och Elina , hann som ni kanske inte märkte blogga imorse innan för jag vaknade 5 min innan vi började -.- Suck . bara det jag ville skriva , ocar gästbloggar snart<3

The sky is the limit


Pizza

Hejsan det blev att åka och handla pizza istället haha! Men men , god var den iaf och nu är jag supermätt! Ska snart sätta mig och plugga igen puss

Lunch med familjen

Hejsan igen ! Sitter just nu och pluggar , rätt tråkigt faktist , men det måste göras som sagt . Ska snart gå iväg och käka Lunch med min familj , mysigt! Hur som helst så måste jag byta om innan , så jag bloggar när vi kommer tillbaka.s

fin man e då..


Har varit ute lite och solat med mamma och min syster , så nu städar jag och ska snart plugga ;)
Ush vad jag ser ut ;o

Hiss eller diss?


cleaning

Hejsan ! Nu har jag duschat och tagit på mig kläderna :) Ska städa i mitt rum innan jag pluggar , så det händer typ inget roligt idag hehe ;) Hur som helst så ville jag bara tala om det <3

1 maj

Godmorgon ! Första maj idag , shit vad allting går fort? Snart varit tillsammans med min pojkvän ett helt år? Om EXAKT en månad och en dag ;) Hur som helst , idag har jag inte några speciella planer , tror jag åker och lämnar den dära BH:n imån på rasten istället så jag kan sitta hemma och plugga idag , måste ju börja någongång , har som sagt massa med läxor och dem måste ju bli gjorda , dem görs ju inte av sig själv , vilket är synd. . :D men nu ska ajg fortsätta att äta min frulle och sen ska jag duscha , bloggar efter jag duschat , puss

RSS 2.0