Sommarkläder

Dessa två t-shirts är plagg som kommer att finnas i min gaderob under sommaren. Om man är brun så kommer detta att bli så himla snyggt! Passar bra med ett par enkla jeans shorts liksom . Me gusta!

30 april

Var nyss och åt lunch med min familj. Har lite saker inplanerat idag. Tror inte det blir att åka till min kompis för ska tydligen ut med mamma och pappas kompisar. Halv tre kommer jag begå självmord (då ska jag ta den nedrans sprutan!) . Tills dess har jag ingenting alls att göra , funderar på att dra och sola om något är öppet.

Mer bad videos


time to study

Godmorgon på er . Har varit vaken ett tag men fixade nyss i ordning mig. Är helt hypernervös (?) för jag ska ta sprutor idag. Kill me ! Kommer säkert hyperventilera eller något .. Så för att jag ska göra något bra detta lovet i alla fall så ska jag sitta och plugga lite So. Vad ska ni hitta på för roligt idag? Vad ska ni göra idag på Valborg? :)

*


Skolavslutningsklänningar

Sitter och kollar efter snygga skolavslutningsklänningar på nätet. Sommaren och sommarlovet känns så sjukt nära nu. Helt sjukt - men skönt! Här är två snygga klänningar från Gina Tricot i alla fall. Har ni några tips om vart man kan hitta snygga (helst vita) skolavslutningsklänningar? KOMENTERA DÅ!

Bilder från Teambulding lägret


Årets dopp

Detta var igår , visst är jag ball? Hur som helst så kanske ni förstår att jag är hemma. Är jätte trött , om jag orkar lägger jag upp fler filmer och bilder från igår/idag.

Svar på tal

image description
SV: Dem är köpta på Johanssons i Olskroken :) Visst är dem snygga? :)

Let´s have fun

Sitter och chillar vid Kasems dator på lägret. Är lite irriterad över att mobilen inte fungerar som den ska. Tog även årets första dopp idag , jag kommer lägga upp en video på det när jag kommer hem. Svin kallt var det i alla fall. Det är jötte mysigt här , dock är det inte jätte mysigt med mull toa men vi överlever. Nu ska jag sitta och spela kort men dem andra och vara lite social.

seven days without love makes one weak - drake


God morgon ! Är sjukt peppad för ett läger idag . Dem hämtar mig runt 9 , och jag är redan klar så vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden. Fick världens shock igår (kommer inte ta upp det i bloggen ännu) . Igår pluggade jag lite och packade. Så himla skönt att vara ledig tills på Onsdag! Vad ska ni hitta på idag? Förresten , ni som skickar typ "Bloglovin byte?" "fin blogg , följ min" och sånt, SLUTA!!! tack


fruktsallad


Är nyduschad och fin och har snart packat färdigt. Är jätte trött så kommer bli skönt att lägga sig tidigt ikväll. Ska vara vid centralen runt 9.10 i morgon bitti. Svenska provet gick rätt bra - vad jag anser . Ska göra lite läxor ikväll så att jag inte får panik nästa vecka. Läger i helgen och sedan plugga hemma hos Julia på måndag antagligen. Ska kanske fixa med en vän också , let´s see. Åt även en jättegod fruktsallad nyss , mums!


It´s friday!


Jag är så himla förbannad på internetet (?) hemma. Så jag kommer försöka fixa inlägg ändå via mammas iphone eller mammas dator. Idag ska jag packa. För jag åker tidigt på lördag morgon och kommer hem på söndag kväll. Snart ska jag ha Svenska läxförhör . Slutar tidigt idag också så det är SUPER FRESH :D

Fred Perry

Det går ännu inte att fixa internet så jag måste blogga via mammas mobil just nu. Här är förresten skorna jag köpte , visst är dem snygga?! Strax blir det tv tittande med min Mor


inget internet


Hej svejs! Kom nyss hem från stan. Var och kollade synen , den har blivit bättre sen förra året och det är sjukt nice. Köpte även ett par Fred Perry skor till mig som är skit snygga som jag visar upp i bloggen efter jag ätit. Fortfarande inget internet på min dator som är måttligt road.Bilder håller på att läggas över på mammas dator så kan tyvärr inte lägga upp något nu , men strax!


blä

Förlåt för dålig uppdatering medn internetet fungerar inte så är inne på mobilen , därför det är typ sämsta inlägget ever just nu. Ska försöka fixa det tills ikväll. Förresten , var på akuten igår , kul!

la la la la

Wiiih jag är inte alls på humör ! Har ingen go mat hemma och orkar inte byta om för att gå till konsum. Kanske kan fjäska med mamma om pizza? Kom nyss på att jag ska på läger i helgen . Så jag kommer inte att blogga någonting på lördagen men kommer hem på eftermiddagen på Söndag och då slänger jag in massor av bilder här. I morgon blir det redovisningar i skolan och träna samt till TNB . Och plugga ihjäl mig!

Hairdonat

Sitter hemma och har hur tråkigt som helst. Jag går om två timmar. Har försökt att plugga men det går inte alls. Funderar på att bara skita i det och ta det som det går . Jag har verkligen ingen ork just nu. Men får väl ta och gå igenom det viktigaste antar jag. Från och med i morgon ska jag börja plugga när jag har rast och sånt. Man tjänar faktiskt väldigt mycket på det. Har en fråga : Ni med tjockt hår , hur gör ni när ni sätter upp håret i en hairdonat? det går verkligen inte för mig..


awkward..


Asså åh vilken miss jag gjorde. Vaknade av att jag TRODDE jag var försenad . Gick till sjukgymnastiken och sedan hem och fixa mig och sedan till skolan . Ingen var där så jag fattade ingenting. Det visade sig att jag hade gått till sjukgymnasten en timme för tidigt så jag kom till skolan en timme för tidigt. Sjukt vad pinsamt! Är inte på det bästa humöret heller. Ska rå plugga och sen blir det musikal och hämta ut biljetterna.

Last year

Såhär såg jag ut för nästan exakt ett år sedan , första gången jag klippte sne lugg. Jag var jättenöjd! Nästa gång jag klipper mig ska jag ha snelugg ELLER vanlig lugg , svårt val , ska kolla med mamma , vänner och frisör. Måste snart boka tid , tror jag ska klippa mig någon gång nästa måndad. Jag tycker det är jättekul att se tillbaka i bloggen och se vilken stor skillnad det är sedan Då liksom. What ever , har varit och tränat hos sjukgymnasten och det gick bra. Fast jag försov mig så fick lite panik. Ska fixa mig i ordning nu för la escuela , adios :)

hey

Är hemma från skolan nu , lyckades få en boll på min tå . AJ! Skolan var helt okej och jag ska typ fixa mig i ordning , plugga och sedan till Bergsjön för en visning av en film , då ska jag typ vara ungdomssambasadör .Men nu ska jag fortsätta med pluggan det innan jag åker , puss

*


yes , i´m mad broo

Sitter och är fly förbannad över en som smsar mig och ringer mig konstant och har gjort den senaste halvtimmen. Och jag vet inte vem det är . Har inte folk något bättre för sig eller? Har liksom städat KONSTANT sedan 3 så är hur trött som helst. Ska även sitta och plugga ett tag nu , duktigt va? Och spöregnar gör det ute också , neej

Shopping


Söndag betyder högmässa

Jag håller på att fixa mig i ordning och ska strax äta frulle med familjen. Jag kommer att vara tillbaka runt 14.00. Så ni får ha det så bra utan mig , satt uppe och fixade tidsinställt med *blink* Idag blir en städ / plugga dag. Är nästan klar med ett av två redovnisningssaker , i alla fall texten . Sen har vi Svenska och No denna veckan med. Wish me luck!

Today is a good day

Är hemma efter en lång dag. Har haft en super bra dag. Hoppade lite grejer som jag visar upp i morgon för ska sitta och små plugga lite nu , ha ansiktsmask och måla om mina förfärliga naglar. Sen blir det en dejt med John blund . Gick tidigare från konfa , tog bussen (den försenade!!) till Allum och mötte upp moster och tog en fika. Gick runt och köpte jeansen jag ville ha (har lagt upp dem i bloggen , dem från Gina) . Fast kommer få de ljusare paret av moster i födelsedagspresent hehe. Och lite annat köpte jag även. Sen hem och vara med min lilla kusin , äta god middag och kolla på Underworld - Grym!

Haters are like balloons, they're different shapes and color but they're all full of air.


Diss

För det första , vad är det för något på den första bilden? Vet inte vad jag riktigt tycker , ser ut som en morgonrock , jag skulle aldrig kunna ha på mig den men andra kanske skulle passa i den.
Toppen är sådär men att ha på sig den måste vara rent ut sagt för jävlingt , nej , DISS!

Åsikter

Bild 1 : Vet inte om den är fruktansvärt ful eller om den är cool hahah!
Bild 2: Jag har kommit fram till att det är sjukt snygg - på vissa!
Bild 3 : Fint på vissa ( tänker på PLL) - men INTE på mig!

konfa , here i come


Ska strax gå till bussen för att åka till konfan . Kommer bli en rätt rolig dag där , hoppas vi på i alla fall. För vi har fått tillbaka en i våran konfirmation hehe. Sen ska jag åka till Allum , ska förhoppningsvis köpa de jeansen från Gina som jag visade upp. Sen blir det filmkväll hos moster och hennes man. Och innan dess kanske leka med min kunsin. Fixade lite tidinställda men bloggar ju när jag kommer hem om jag inte är allt för trött.

Happy face


Jäklar vilken träning idag. Har ont typ överallt! Men jag känner mig samtidigt så mycket gladare! Ska ta och måla om mina naglar innan jag går och lägger mig för det går så fort. Träffade även två kompisar efter träningen när jag hade duschat och fixat mig i ordning. Är helt slut nu och i morgon är en ny dag då jag först ska till Konfan tidigt på morgonen och sedan åker jag direkt till Allum med moster och sen hem till min henne och är där sen på kvällen ska vi kolla på film och sedan blir det att jag blir hemkörd.  Så jag vet inte hur det kommer att bli med bloggningen men ska försöka sitta uppe och göra lite tidsinställda inlägg , snällt va? :)

måste rusa

Jag har kommit hem från skolan och har suttit och gjort läxor i över en timme. Ska packa och fixa mig i ordning för att sen gå till kristinedal och träna. Därefter ska jag till karaten för jag ska tydligen tävla och då behövde man träna idag. Men jag ska börja röra på mig ordetligt nu asså. Nu jävlar liksom. Hade orientering idag och det gick rätt så bra . Ska nu göra ett arbete om Anorexia nervosa och ett om diabetes. Ni kan gärna hjälpa mig med mitt Anorexia sak kolla i sånna fall HÄR . Sen har jag Svenska , lite No. Måste rusa till träningarna nu , ses<3

Osminkad och fin

Man får väl ta och bjuda på sig själv då och då . Osminkad och fin. Fast jag tycker i och för sig att det är finare att vara vacker utan smink än med - på de flesta! Sitter hur som helst och äter och väntar på att Gisela ska komma över. Vi ska typ sitta och måla medans vi har tråkigt innan skolan börjar. Idag ska jag plugga No och gå på ett zumba pass. Det är vad som är planerat idag i alla fall.

Skiter i om du är tjock smal fin eller ful

Dansa på klubben dansa pa gatan
Dansa I staden sedan lägg in den pa laden?
Dansa frpn botten för att nå toppen
Dansa för själen sinnen och kroppen
Dansa paå scenen och dansa I publiken dansa för rappet
Dansa till din rhythm? Dansarens drottning blir ej besviken
Dansa för blanget? Dansa till musiken
Dansa din dansa och då får du en chaaans

Skiter I om du är tjock small fin eller ful
Nej de räcker med att du ska ha sa jävla kul och du ska
Dansa, pausa, dansa, pausa

My man


And then theres you , the reason God gave us middle fingers


Study

Sitter och pluggar spanska som tusan här . Idag blir ingen rolig dag , glömde ju att hämta ut biljetterna igår så kanske måste göra det idag . Ikväll blir det myskväll med mami och vi ska kolla på Revange . Har missat några avsnitt så ska kolla på datorn så att jag kommer ikapp mig innan. Wish me luck with my study..

19 april

Jag är så himla smidig asså. Väckarklockan ringde och jag somnade om sen så nu har jag försovit mig. Missade No läxförhöret , får kolla om jag kan göra det nästa vecka eller något då. Hinner nätt och jämnt fixa mig nu . Idag ska jag endast plugga . Så jag vet inte hur jag gör med bloggen , men det märker vi. Ska försöka göra tidsinställda inlägg så vi får se hur det går med det.

18 april

Dagen har gått relativt fort och i slutet av dagen gick det bättre. Var på TNB / ISDT och pratade om det mesta och det gick bra , mycket prat . Blev ev erbjuden sommarjobb och att bli ambassadör på måndag. Mycket kul händer , våran film är snart klar , premiärs datum är bokat och vi ska på ett "läger" näst nästa helg. Sen när jag kommer hem från det ska jag på disco. HELL YEAH! Men nu ska jag kolla på Grey´s :)

I need!

Ett plagg som jag måste åka och köpa väldigt snart är jeans. Visst jag har jeans , men bara gamla om man säger så. Jag menar 200 :- är inte speciellt mycket. Finns ju även på H&M barnsavdelning för 99:- haha! svar JA! jag kan handla på barnavdelningar. Måste även köpa mer smycken hehe. Nylånstrumpbyxor är ett måste till musikalen också . Även ny piercing till läppen. Jaja , får väl ta och röra på "fläsket" och åka in till stan , kanske imån ?

Jag orkar verkligen inte

Idag verkar heller inte som min dag. Ska plugga ihjäl mig idag och träna. Har så himla mycket att göra och tänka på just nu , jag orkar inte! Fick tillbaka mitt Engelska prov - fick D (!!) är faktist jättestolt för trodde jag skulle faila stort. Nu ska jag bara lyckas med Spanska omprov på fredag. Har som sagt massor av saker att göra idag så det är lilksom - TACK GUD för att jag slutade 2 timmar tidigare! Måste städa mitt rum (fattar inte hur det kan bli stökigt på så kort tid..) , plugga , ringa min moster , träning , ISDT , sedan kanske konfan . Får se hur det blir med detta.

Klänningar jag älskar från Nelly


Move on and smile, you deserve to be happy.

Har haft en rätt så jobbig dag men det jämnade ut sig i och med att jag var med Emil och Kevin (som är så otroligt coola , varsegod Emil!) . Musikalen var inte kul alls så ja , ska äta middag och kanske träffa en kompis , förhoppningsvis i alla fall.

Happy face

Skolan slutade en timme tidigare och det typ typ sååhääääär gött! Slutade 13.20 så gick jag hem , fixade mat och satt vid datorn och har precis pluggat. Väntar på att Emil och Kevin ska komma hit. I morgon slutar jag halv 2 och det är också jätte nice. Tja , har inte så mycket mer att berätta än att jag är på toppen humör :D

17 april

Godmorgon godmorgon! Har alla sovit gott? Det har jag fast skulle självklart velat sova längre. Men ska till sjukgymnasten om 30 min . Ska plugga ihjäl mig idag för har No läxförhör/prov på torsdag. Ska antagligen träffa Emil idag också , har inte träffat honom sen i somras typ. Och sedan blir det musikalteater. Men nu ska jag äta och fixa mig så att jag inte kommer förstent till sjukgymnastiken , ses

Presents

Så himla härligt när statistiken höjs , på båda mina bloggen , my readers makes me happy ! Komentera mera bara *blink* . Glömde helt bort att lägga upp bild på det jag fick idag av mami , men här kommer bild på det i alla fall nu , bättre sent än aldrig.
Linnet är från BIKBOK och skärpet vet jag inte vart , kanske ändrar imån om jag frågar mami , godnatt

I WILL


Body

Har varit på el träning och det var jätte jobbigt men samtidigt gött. Måste bara hitta de övningar/maskiner som är bra för min rygg mina axlar. Börjar lära mig body balance och det är fett awesome. Väntar på att pappa ska göra klart maten så jag ska ta och duscha så länge. Ska få den kroppen på bilden ovan och ännu snyggare ;)  Vänta bara , take care

16 april

Var hos läkaren och det gick bra och gick fortare än väntat. Åt god lunch med mamma och pappa och fick en t-shirt jag ville ha . Visar upp den i bloggen alldeles strax. Fast ska be mormor sy in den för den är lite för lång . Ska träna idag på gymmet och sedan på ett body balance pass med mor min. Kommer garaterat sova gott i natt.

Videobloggar


Insperation


Nails

Jag kan ju tala om att jag inte är super bra på att måla naglarna asså haha , efter mycket om och men så blev det sådana naglar :)

Purplepink

Jag målade mina naglar här om dagen lila/rosa. Men nu ska jag måla om dem så tänkte lägga upp när dem var rosa och sen när dem är fixade hur det blev efteråt hehe. Såhär blev i alla fall de nuvarande :


Can you be my Jack , and I´ll be your rose?

Idag är var det 100 år sedan över 1500 tusen människor förlorade sina liv . Det är något oförglömligt . Alla har nog sett filmen Titanic och de som inte gjort det är det en bra idé att göra det idag. Själv ska jag göra det. R.I.P

i´m wierd

Jag har inte berättat en rolig grej till bloggen. Det är nämligen så att jag funderar på att byta blogportal eller köpa domän . Har faktist bloggat på spotlife ett tag nu. Nästan exakt samma inlägg fast gillar själva designen mer och de på spotlife och hur man skriver inlägg och det , you name it. Så om ni vill följa den bloggen istället så får ni gärna göra det. HÄR lite enklare bloggnamn också. Kommit hem från kyrkan . Idag ska jag städa mitt rum och ha min egna lilla dag , söndagar är härliga men samtidigt jobbiga , eller vad säger ni? :)

Hår grejer

Nedrans , kom på att jag lovade Linda att gå till kyrkan idag (jag konfirmerar mig) , så jag får ingen sovmorgon. Men får i alla fall träffa mina vänner. Orkade inte blogga igår men det hände en del igår men kan kortfatta. Åkte till stan med Nicole och köpte hårgrejerna på bilden ovanför. Vi träffade Även Willis (Daniel) och Tobbe . Det var inte alls som jag föväntade mig , är lite irriterad över det men aja. Sen åkte Nicole hem och jag åkte och träffade Elina och Oliwer. Sen skulle hon och massa andra till Allum då var jag med Kevin , Gino och Oliwer. Sen skulle dem hem så jag gick hem och kollade på Tv med mami. Och nu har jag sjukt brottom till kyrkan !

Dagens outfit

Dagens outfit
Linne - New body
Skjorta - Bikbok
Jeansleggings - Bikbok

Halloj

Hemma från träningarna nu och är helt död . Sjukt jobbigt att bli hungrig under en träning asså. Väntar på att Nicole ska vakna och under tiden ska jag duscha och äta . Datorn dampar igen så jag är lite sur över detta .


Training

Håller på att fixa mig i ordning inför träning(arna). Bokade body balance teknik nu på morgonen och går sedan på karate träningen. Så sjukt synd att body balance (inte teknik) är direkt efter tekniken och då kan jag ju inte men dem har ju body balance andra dagar. Dagens planer ser ut såhär att jag har träningar , träffa Nicole och hämta ut min mobil som har varit på lagning. Bloggar när jag kommer hem från träningen .

Sweet dreams

Emil kunde inte träffas så jag valde att träffa Oliwer  och Elina . Vi gick till Willys sen träffade Victor och några andra. Vi åkte runt i kortedala och chillade. Det hände en massor av saker men till slut gick jag , Oliwer , Roger hem till Victor och var där en stund. Och nu ligger jag i min mysiga säng med en massa kläder och pennor haha . Godnatt , ska upp tidigt imån och träna.

Ändrade planer

Ändrade planer , as usually . Tim kunde inte träffas och då valde jag att stanna hemma och fixa och plugga. Ikväll ska jag antagligen träffa en kompis. Smsade Nicole och vi ska antagligen träffas i morgon . Har inte sett henne på typ fem hundra år. Min andra halva . Kanske ska smsa Emil och fråga om han vill träffas (?) ja , så får det bli och så länge ska jag plugga .

you might be a player , well i'm the coach


They say life is what you make it, but the truth is life is what makes you.

Dagens outfit , Jeansen kommer från Gina tricot , resten har jag ingen aning om.

Jag borde tro att allt blir bra

Men om vi litar på varann
har vi en liten chans
Att va osäker och svag
är precis vad jag vill va

Som om det lika gärna va
Jag borde tro att allt blir bra
Men jag är inte säker på
att du kan bära mig

Om vi inte längre kan
så får vi lära varann
Om man ångrar får man ändra sig


i´m too lazy

Jag skulle egentligen ta en PW men jag är för lat för att göra det själv. Till nästa gång får jag hitta någon snäll person som vill följa med mig. Kanske ska på ett zumba pass idag beroende på hur länge jag ska vara med Tim och Sara. Jag vill egentligen bara röra på mig . Kan ju annars boka zuma nästa fredag och gå på Body balance teknikpass på morgonen innan jag går till karate träningen. Det låter också rätt awesome.


Friday the 13th

Börjar dagen av att vakna halv 8 , så himla typiskt . Har suttit vid datorn och suttit vid facebook och massa annat. Sitter just nu och äter frukost . Ska träffa Tim och Sara klockan 13 vid Skf , vet inte vad vi ska göra eller vart men det löser sig antagligen som vanligt. Innan jag träffar dem ska jag ha damsugat , varit ute med Tula och städat mitt rum . Kanske ska träffa en annan kompis senare ikväll men det är inte säkert. Fredagen den trettonde idag , vad tycker ni om det? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka faktiskt hehe. Än så länge har det inte "hänt" något.

Mat bilder från Branäs

Jag är visst inte så bra på att ta bilder på mig själv när jag åker , det var bara massor av bilder på mat haha! Ni för vara nöjda ändå hihi

it´s cold outside

Har precis ätit middag och ska snart börja fixa i mitt rum. Det var sjukt kallt ute , mina fingrar frös sönder! Var i Torpa skolan med Sara och vi var med Tomas , Felix och Olle. Vi gick mest runt och snackade och jag cyklade på Felix cykel. I morgon ser dagens planer ut så att jag ska vara med Tim och Sara imån runt 13.00 till och börja med. Willis (Daniel) kommer till Göteborg men vet inte när jag ska träffa honom. Sen måste jag ringa Emil och Nicole för jag ska träffa dem någon dag.  Påsklovet har gott extremt fort , eller vad tycker ni? Bilderna kommer strax upp :)

Ladies, check the friend zone. You might not know it, but the guy you’re looking for is probably there.


Home sweet home

Hemma från Branäs , datorn funkar inte så bloggar via mammas mobil . Därav jag inte kunnat blogga i Branäs . Men jag ska försöka få igång datorn sen . Måste packa upp och massa så bloggar ikväll . Poss


that feeling

That awesome feeling you have when you hold someone's hand that you like


na na na

Vaknade för en stund sedan och har hunnit äta lite frukost. Jag ska snart börja fixa mig i ordning för massa snowboard åkning. Jag känner mig faktiskt väldigt duktig för jag bloggar minst en gång om dagen , och det är ju jättebra! När jag kommer hem så ska jag ha samlat på mig massor av insperation , då blir bloggen mycket roligare. Jag känner att jag har blivit väldigt populär sedan jag åkte hit , många som vill träffas . Jag har lovat att träffa Daniel (Willis som jag kallar honom) och Nicole. Sen ville Emil , Lisa , Linda och någon mer träffas. Jag har lite ont om tid känner jag men det fixar jag ju , som alltid.


9 april

Blev inte så många bra bilder från idag ärlig talat , ska bli bättre fotograf imorgon bitti. Vi skulle egentligen åka och badat idag men det var ju en röd dag och våran bil är paj så vi ska ta bussen dit imån tror vi. Har jätte ont i baken efter varje gång jag ramlat men det får jag stå ut med haha. Men nu ska jag sova , har kollat på Sagan om ringen i typ 6 timmar idag haha .

Har precis åkt bräda

Har precis åkt klart för dagen tror vi och jag ska strax ta en dusch så ni får lite fler bilder snart. Det har varit helt okej väder , men bättre än i Göteborg hörde jag. Vi hoppas på strålande sol imorgon. Kommer ha en extrem träningsvärk imån så får se om jag orkar vakna över huvud taget idag haha . Det hände en incident med bilen så får se vad vi gör resten av dagen , ska i alla fall fixa i ordning mig så får vi se .


Dinner

Har precis ätit middag med min underbara far. Testade på en hel del nya grejer , både gott och inte lika gott. Åt till förrätt vitlöksbröd med torkade tomater och till huvudrätt blev det fläskfilé med potatisgratäng, rödvinsås och grönsaker . Jag blev så mätt att jag inte orkade ta en desert så det får bli en i mån istället. Testade på lite alkoholfria drinkar också , en god och en som inte var lika god. Nu ska jag ta fram godis och kolla på film med pappa .

Framme i Branäs

Äntligen framme. Fick faktiskt putta bilen den sista biten fast vi blev dragna av några goa gubbar som tur är haha. Har köpt massa godis och ska snart fixa oss i ordning för att käka någonstans. Jag tycker detta är så sjukt mysigt asså! Finns internet här också så det var super bra! Bloggar igen efter middagen , ses

Åker snart

Är fortfarande inte helt vaken , gick ändå och la mig strax efter tolv. Jag har sjukt mycket att göra nu asså. Jag är jätte nervös ska åka bil med pappa till Branäs , vi kommer inte åka någonting idag för vi kommer vara framme typ 18-20 ikväll och då kommer vi bara packa upp och lite sånt. Ska dubbelkolla min packning och äta och fixa mig. Kommer se ut som ett troll hela kommande veckan men det får jag bjuda på. Tar endast med mig mascaran ifall vi går ut och äter.

Fint jag har packat va? :)


American pie

Jag känner att min uppdatering inte var den bästa men jag har faktiskt inte haft tid över huvud taget tills nu. Kan kort fatta min dag. Träning med min mami sen gick jag hem och fixa mig och träffade Oliwer och sen ringde vi Gino och Victor så åkte vi till stan och bokade biljetter , käkade och sen gick vi runt på stan tills bion började , vi kollade på American Pie den nya. Faktiskt sjukt bra haha! Sen åkte vi till gamle och Gino gick hem och vi träffade Roger och sen hamnade vi hemma hos mig och chillade tills mamma kom hem . Det var typ min dag. Måste verkligen packa nu så undertiden jag väntar på att en kompis ska logga in på skype så ska jag leta lite kläder.


Duck face

Min uppdatering var lite seg idag men jag har haft tråkigt så har inte haft någonting att blogga om. Träffade Oliwer och då var han med några , dem gick och köpte godis och läsk sen gick vi hem till Victor och lyssnade på musik och chillade. Sen drog vi ut och Roger gick hem. Sen gick vi runt tills jag var tvungen att dra hem. Ska ta en varm dusch - det var svin kallt ute , snöade ju till och med idag.

Duckface! Min älskade lilla syster i morse och jag


Stor städning

Ska stor städa mitt rum och fixa så att jag kan hitta min kamera laddare bland annat.. Och så det blir lättare för mig att packa ikväll inför resan till Branäs med pappa. Kommer försöka ta med datorn men kommer bara blogga typ en gång om dagen för internet kommer antaligen vara segt plus kommer vara död haha. Hoppas jag lär mig att åka snowboard ordentligt nu då ;)
Sist jag åkte snowboard med klassen , kände mig extremt cool för jag va enda tjejen som åkte snowboard ;)

spotlife?

Börjar dagen med att gå över till mormor som jag ska göra alldeles strax , ska lämna min syster där en stund. Sen ska jag antagligen träffa Victor och Oliwer men det är inte säkert. Är fortfarande trött efter igår , sista skoldagen , sen gick jag , min syster , mamma och hennes väninna till ett disco som 8B höll i och var där och hade jätte kul , jag och Elin flummade sönder. Sen träffade jag några kompisar och kom hem halv elva sen somnade jag nästan direkt. Skulle ni fortsätta följa min blogg om jag bytte portal? Komentera!

Moroccan oil

Tänkte tipsa lite om en super grym hårprodukt som jag använder minst en gång om dagen. Det är nämligen Moroccan oil. Det är en olja som man applicerar på handflatorna och sedan arbetar igenom det i håret. Det är bra för alla slags hår och fungerar verkligen super bra! Jag har slitet hår och mitt hår har blivit mycket "friskare" och finare. Denna produkt är även bra för skadat färgat hår , löshår och ja , det mesta :)

Kostar 339:- och kan köpas lite var stans , hos de flesta frisörer , på Åhlens , mm. :)

 


Empty eyes

Kommer få stort F på spanskan men det struntar jag i för tillfället ärlig talat. Har haft massor av läxor och prov de senaste veckorna. Men än kan jag inte andas ut. Jag kommer att sitta och plugga matte , No , svenska , engelska och några till nu när jag är ledig. Jag ska satsa på D i alla ämnen förutom Spanska för funderar på att börja i engelska istället för spanska. Hade jättekul på bild lektionen idag i alla fall , man får vara lite kreativ ibland. I verkligheten ser den läskigare ut

Idag är inte min dag

Kom precis hem från tråkiga skolan . Idag var det verkligen inte min dag. Kom nästan försent till provet och gjorde det och tror jag failade stort. Sen var allt allmänt segt och jobbigt , sista lektionen kändes som ett år! Men nu är jag hemma och ska strax börja plugga igen för ska till träningen om en timme , får skjuts av en kompis så det kommer vara skönt för jag är så lat haha. Efter träningen ska jag hem och fixa mig i ordning sen tar jag bussen till Utby och ska plugga mer  mer Erik och Elina , egentligen är det typ som fritids heter det va? Fast med konfirmander och faddrar. Men nu ska jag försöka leka smart . Önska mig lycka till .

4 april

Det med den nya kategorin var mer en kul grej som jag kommer försöka fortsätta med. Erik säger så mycket udda saker som jag tycker borde nämnas i bloggen. Funderade sjukt mycket över en hel del , kändes som om att huvudet ska explodera. Jag måste höja mina betyg till sommaren minst D i allt men helst bättre. I karaten måste jag börja träna hårdare för att jag ska kunna tävla. Kommer stanna nästan varje lördag för extra träning framöver. I musikalen kan jag väl inte direkt göra speciellt mycket men jag kan ju öva mer på låtarna och stegen. Ska ju ha en sånglektion snart också. This will be great! Jag har lovat massor av mina vänner att ta en fika och träffas men känner att jag inte riktigt har den tiden just nu , vilket suger! Nu ska jag fokusera på skolan och börja med att komma försent så att jag inte fastnar framför datorn ;)

NY KATEGORI


right now..

..har jag verkligen ingen lust alls att blogga eller göra någonting alls. Har lust att gå i dvala typ . Musikalen gick bra och vi kom igenom allt nu ska vi bara göra det om och om igen och sätta allting helt rätt. Imån är det engelskaprov och det känns liksom helt okej fast kommer säkert sitta "WHOOOOOOOOOT?!" när jag sitter och gör provet..

Nedrans...

Har lämnat in mobilen , igen.. Så har mammas låne telefon som suuuuger! Ska snart till musikalen. Utvecklingssamtalet gick oväntat bra. Måste höja mig betygsmässigt bara. Tror jag har lyft från typ F till C på en termin , jäklar vad jag är grym! Nu ska jag bli VG barn :)

3 APRIL

Har ni sovit gott? Det har INTE jag , världens jobbigaste dröm. Hur som helst så sk jag snart till sjukgymnastiken , längtar inte precis , ärlig talat så är det jätte tråkigt men måste ju göras. Har utvecklingssamtal idag , det kommer säkert att gå bra , hoppas jag. Och sista musikalteatern innan Sussi lämnar oss . Har äntligen hittat en tröja som jag kan ha på musikalen så det är så jäkla skönt. Ska förmodligen ha en sånglektion på fredag med. YEAH!

Jag ska bli biff

Hemma från mitt första gympass samt body balance , kommer inte kunna röra mig i mån . Ska ta och äta middag och plugga lite . Sjukgymnastik i mån och ja , berättar mer imån , puss

image description


vädret är beautiful , full of beauty

Kanske borde ta tillbaka det jag som om det trista vädret? Solen skiner ju, underbart! Ska sitta och plugga Biologi och lite annat . Kanske ska till gymmet idag med , förhoppningsvis. Ska ju börja träna på Kristinedal och kanske ska köra ett pass idag med , får se. Fick veta halva resultatet på Matteprovet , A delen hade Henrik rättat och om han rättade rätt så blev det 19 av 21. 18 var godkänt så satsar på C? :D

Hur kär får man blir?

Vilket trist väder det är ute! Vad sur jag blir , sommaren var ju här för några dagar sedan? Ska ta och äta och lite sånt och kanske läsa en bok som jag fick i julas som heter "hur kär får man bli" Av Katarina Von Bredow. Än så länge verkar den bra , läste 60 sidor igår så det är en del kvar för mig att läsa. Skoldagen kommer bli wierd som vanligt för jag ska till läkaren.

Beautiful dead

Fyra dödsfall på mindre än ett år. Jonas, Arizona, Summer, Phoenix. Fyra unga vackra människor. Varför? Darina står än en gång inför frågor som kräver svar, men där sanningen glider undan och inget är som det verkar. 

I omgivningens ögon borde Darina släppa taget, gå vidare med sitt liv. De döda kan ju ändå inte komma tillbaka. Men Darina vet. De är redan här - och de behöver hennes hjälp om de inte för eviga tider ska fastna i gränslandet mellan levande och döda. 
Jag älskar verkligen dessa böckerna , läste prcis ut sista boken och började ärlig talat gråta. En bok som verkligen är värd att bli läst! Läste första boken i Bulgarien , köpte den på flygplatsen ner så läste ut den under mindre än en vecka där nere och i julas fick bok tre och fyra och för ett tag sen fick jag sista av mamma , LÄS DEM!

True story broo


Fml

Har precis varit och ätit lunch och håller på att dampa sönder på min mobil. Ska försöka åka in till stan och lämna in den för nu är jag så jäva förbannad. Nu går det inte ens att överföra bilder från mobilen. Morr! Ska ta och plugga resten av dagen . Har damsugat lite och städat på mitt rum så nu är det bara läxorna som väntar. Fy!

April

Good morgning everybody! Vaknade precis och jag ska ta en dusch. Mamma och pappa är på karateläger med min syster så är ensam hemma , rätt så chill asså. Har typ no inpsperation idag för jag ska bara rå plugga. Förresten , någon som tänkt på hur fort mars gick? Det gick liksom extremt fort , det är ju bra för då kommer sommaren närmare liksom . Veckans planer är att på måndag ska jag till läkaren , kanske på onsdag , vet inte säkert? Två prov och sista musikalen med Sussi (hon ska snart föda så ja..) , har liksom ingenting planerat känns det som. Jo (!) ska planera in en sång lektion med Maria , April here we go :)

RSS 2.0