BYTER BLOGG

Nu har jag bestämt mig , jag byter blogg nu . Till HTTP://ANDREATHERESE.SPOTLIFE.SE
Alla inlägg från Blogg.se är överförda till spotlife bloggen och allt är som här - ungefär men bättre.
AndreaTherese är i alla fall lättare namn än ffinasteeduw *blink*

Saving yello

Mamma kom in på mitt rum för en stund sedan och visa mig det här spelet som heter Saving Yello som är hur kul som helst. Ljudeffekterna är grymt roliga och jag satt och garva ihjäl mig. Man ska göra massa olika saker och jag har inte kommit så långt men det är ett spel som man kan ha på iphone och play butik så ta och ladda ner den vettja!

Before i die


22 maj och solen skiner äntligen

Tyckte det var lite onödigt att gå till solariumet och sola när det är så fint väder ute. Smorde in mig med olja så jag får mer färg så vi får se hur bra färg jag får. Idag kommer att bli en lång och otroligt seg dag och i morgon kommer bli en jätte rolig dag! Först till Fjällboskolan och möta upp eleverna som ska börja i gamle och sedan tillbaka och visa runt dem i skolan och göra jag vet inte vad. Slutar solan elva och klockan fem ska jag till brunnsparken och sen till hisingen för premiär av filmen . Me gusta!

Help

Jag har en liten fråga till er . Jag bloggar ju just nu på två bloggar , här och på andreatherese.spotlife.se .
Och det är inte precis det roligaste och enklaste , lättare med en haha! Men nu är min fråga till er då : Skulle ni fortsätta följa min blogg ( http//andreatherese.spotlife.se ) om jag tog bort denna? Skulle ni byta?

Svar på tal

SV: Japp :)

Dagens outfit

Inte bästa kvaliteén på bilden men man ser i alla fall vad jag har på mig. Kläderna är köpta utomland. Enkel sommar outfit. Har panik för vad jag ska ha på mig i morgon , OH MY GOD!

summer hurry up

Vilken härligt morgon man har haft när man har sovmorgon för en gångs skull , INTE! Vaknade klockan 7-8 och har halvsovit sen dess. Har dessutom jätte ont i magen . Ska strax fixa mig i ordning och sånt. Ska vara ute i solen och bli super brun hade jag tänkt. Kanske ska gå och sola ikväll också , vi får se. Vädret är helt underbart ! Har en hel del att göra idag , massa att planera . Tell you more later.


bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Mys

Det ska bli så otroligt skönt med sovmorgon i morgon - för en gångs skull. Ska ta och kladda ner ansiktet med ansiktsmask och måla naglarna med mitt fina blå nagellack (måste köpa mer nagellack... hmm) ! Funderar även på om jag ska ta och cykla till willys i morgon för att köpa lite nya ansiktsmasker och annat trevligt. Får se hur det blir.

you're that type of boy I'd make a sandwich for


Svar på tal

SV: Tack så himla mycket! Det värmde verkligen ! Ha en bra dag!
Det är såna här komentarer som gör mig otroligt glad. Så fortsätt gärna att komentera! :D

Sunny day

Slutade 1 timme och 10 minuter tidigare idag , sjukt skönt. Hade matte i ca en och en halv timme i sträck . Matte provet kommer gå som det går. Nu ska jag fokusera på So (Demokrati och Diktatur). Fick även reda på att vi har engelska prov nästa vecka , tack för den . Jaja , ska ta och städa mitt rum och plugga , det är dagens planer , med det kan jag ju i alla fall inte misslyckas , förhoppningsvis...

Resor inom kort

Fick veta igår att pappa hade bokat en resa till Kreta (Grekland) . V.28 blir det vi åker (om ca 7 v.) och det kommer att bli hur mysigt som helst. Första gången jag åker till Grekland över huvud taget så det här kommer bli spännande! Dessutom så fick jag reda på att mormor hade bokat en resa (?) till Malmö den 8e juni. Vet ännu inte så mycket mer om Malmö resan men den kommer säkert också att bli hur trevlig som helst. Jag och mormor brukar (vi började med det förra året , danmark) att åka på små turer/resor bara vi och ha mysigt.

Let the stress begin..

Måndag , skolan börjar. Börjar första lektionen med hemkunskap och baka smulpaj , som jag inte ens äter , super trevligt , Not! Sen ska jag ha tre timmars matte - i sträck idag. Och om jag inte får mer än D/C så kommer jag att flippa. Ska plugga ikväll med pappa också - So läxa. Och i skolan ska jag plugga lite med. Och på Onsdag ska jag till fjällbo skolan och möta upp de nya sexorna och vara elevstödjare till dem. Kommer bli så sjukt kul! Ska försöka hinna med ett träningspass någongång i veckan med , får se.

Smått och gott

Smått och gott från Gina tricot. Som ni kanske märker så älskar jag deras kläder , hehe. Måste snart åka till stan och hitta mer kläder till min(a) käre garderob(er). Ska sätta mig och plugga lite So och svenska innan jag går och lägger mig. Ska vara lite ordentlig i alla fall. Har mycket att göra denna veckan. Berättar mer i morgon , promise!

Danmark 2012

Här är några bilder från Danmark (Legoland). Hade det i alla fall jätte trevligt och ska tjata på mamma att få åka till Lalandia någon mer gång i alla fall och bada. Vi får se hur det blir . Sen i morgon har jag två (roliga) saker att berätta , bam bam bam baaaam . Nyfikna? Hehe

hemma

image
Kom precis hem från Danmark. Har inte ens hunnit packa upp. Allting är lite konstigt just nu , allt med hunden och annat. Ska ta och duscha och packa upp och sen blogga ordentligt . Hade det i alla fall bra på Danmark. Bilden är från Danmark förresten .

R.I.P

Jag är inte lika glad längre så att säga.. Igår fick min hund en till stike (hon har fått många) och det blev katastrof. Hon kunde inte gå och göra något alls. Och i morse blev inget bättre . Så när jag var hos läkaren så fick min underbara hund Tula besöka himmlen. Saknar henne sjukt mycket , vi ska snart berätta för min syster , när hon kommer hem från skolan. Så dagen har varit väldigt jobbig för mig. Har mycket att göra nu idag *  Plugga * träna *Inte som du tror gruppen och sedan direkt hem till moster för att sova där. Vet inte hur jag gör med bloggningen , ska be en kompis blogga åt mig , jag kommer ju hem på söndag..

15 maj

Hade en väldigt random dag så att säga idag. Först var det skolan som gick väldigt segt innan dess att jag , Amy och Julia fick veta att vi blev elevstödjare. Sen gick jag hem och packade så gott som färdigt inför Danmark. Sen ringde Oliwer när jag blev klar med det mesta hemma så vi gick ut och mötte Victor och gick runt typ och hade halv tråkigt. Sen gick vi in på ett dagis och satt där och segade för det regnade och sen kom Gino och vi hängde ett tag innan alla gick hem. Jag gick hem och städade mitt rum och nu är det fint. Ska sätta mig och plugga lite svenska nu innan jag somnar.

Svar på tal

SV: Ja (!) jag ska bli elevstödjare . Och nu är då min stora fråga till dig , vad innebär mobba ibland? Jag MOBBAR INTE någon. Det är bland det fegaste man kan göra. Jag skulle aldrig få för mig att mobba folk. Var vänlig att skriva tillbaka och komentera så att jag kan försöka förstå hur du tänker , kram

Happy

Jag blev så sjukt glas asså! Jag blev elevstödjare , det finns många olika namn för "elevstödjare" / fadder som vi har på våran skola. De blivande niorna (bla jag) får träffa femmorna som är blivande sexor. Vi ska visa runt dem i skolan. Åka på läger med dem , få dem att känna sig trygga och sånt. Jag är preppad som tusan. Första mötet för oss elevstödjare är i morgon. Och den 23/5 så är jag i skolan som elevstödjare istället för friluftsdag sak och välkomnar dem. Nu ska jag städa mitt rum ordentligt och packa innan jag åker och fortsätta vara super glad!

Glasses

Sitter nu på spanska lektionen och ska snart börja , väntar fortfarande på att få veta om jag ska bli elevstödjare eller inte. Pannkakor i skolan idag med , GREAT! Min favorit mat i skolan , hehe. Bättre bild på mig coh mina underbara glasögon. Vad tycker ni? Jag är i alla fall jättenöjd!

Me gusta

Satt och kikade lite på Gina tricots hemsida och såg dessa nya snygga bikiniöverdelar. Hoppas bara dem är lika snygga på.. Jag är rätt på pank just nu så att säga men får väl ta och åka dit någon dag efter Legolandsresan. Jag tyckte i alla fall att det var supersnyggt. Hiss för detta asså!

Glasses is fashion!

Är hemskt trött . Förstår heller inte varför? Jag har inte gjort speciellt mycket idag . Jag slutade liksom ca 4 timmar tidigare idag . Vi hade vikarie på både Hkk och No . Hemkunskapen var usel och på No lektionen gjorde vi ingenting. Matten blev inställd , jippie! Ska ta och plugga engelska och matte. Sedan ska jag stor städa mitt rum . Jag åker ju till legoland på Onsdag/Torsdag. Hämtade även ut mina glasögon och är supernöjd , vad tycker ni? Hiss eller diss?

14 maj

Godmorgon ! Jag ska strax bege mig till skolan och ha hemkunskap med Johanna och Julia (mina kompisar) . Förhoppningsvis ska vi göra pannkakor. Idag är en lång dag och jag slutar klockan fyra. Ska lämna in en ansökan om att bli elevstödjare , jag hoppas verkligen att jag blir det! Får hålla tummarna. Hoppas ni har en bra dag.

Svar på tal

SV: Sammanlagt? Då blev det lite över 1700.. men som sagt " mycket för pengarna" ! :)

Ullared shopping

två stycken jackor , hårnålar , trosor , hårborste , två olika nagelsaxar , nagelfil
Linne , shorts,trosor / 2 st sjalar , 2 st trosor , bh , strumpor / plånbok , pippitröja , usb minne , glasfil , sminksak
Everlast hoodie , tröja och ett par skor

Ullared

Har varit och shoppat på Ullared med min mamma . Vi hann inte med allt som vi ville , tyvärr. Detta blir dyrt för mig måste jag säga , fast min underbara farmor och farfar gav mig en rejäl slant att shoppa för. Kanske ska träffa några vänner när jag kommer hem (ca 4) så det får vi hoppas på .


Svar på tal

SV: Ursäkta om jag har gjort skrivit det otydligt i bloggen. Kul att du läser min blogg förresten. Men vi är INTE på G eller någonting. Han är typ min fadder på konfan. Vi är bara vänner . Kram :)

i am so bored

Erik kunde inte träffas idag så det blev en slapp dag för min del. Har dock inte haft någonting att göra alls idag. Träffade nyss en kompis en stund. Ska upp tidigt i morgon så det kanske var lika bra. Ska ta och byta om till mjukis kläder och kolla på någon film eller skypa med någon. I morgon blir det Ullared och på torsdag - söndag blir det att att åka till danmark med moster, hennes man och barn och några andra.

drar till stan strax

Jag ska strax göra mig i ordning för att åka in till stan. Erik slutar snart så jag ska bara vänta på att veta när han är i stan så att vi kommer ungefär samtidigt och vart. Det blir antagligen bara att sitta och tjöta men det är ju också jätte mysigt. Ska höra med Nicole nästa vecka om hon vill fika eller Frida och Linda. Vi får se . Jag hoppas typ hur mycket som helst på att mina glasögon kommer typ NU! I want them !

Kolla vad jag fick...!

från tamponsforfree.se . Bli medlem du med och få tamponger en gång i månaden och lite olika andra produkter som tex denna gången - en rakhyvel :)

Showcase 2012 grease


11 maj

Härligt att sluta tidigt , så sjukt skönt ! Ska ta en dusch och fixa mig i ordning för jag känner mig så ofräsh. Sen lite senare idag ska jag ta en fika med Erik på stan , så att han får tillbaka sin halsduk också. Har bara en läxa att plugga , typ hur skönt som helst. Men nu ska jag som sagt ta en dusch .

good night

Nu tänkte jag göra ett fint litet godnatt inlägg. Klockan är nästan tolv och jag ska upp och fråga mamma en sak på morgonen och sedan ska jag somna om och därefter skola. Efter skolan ska jag antagligen träffa min kompis och vi ska typ fika på stan. Det blir nog en rätt tidig middag för på lördag ska jag till Ullared med mamma. Kommer bli nice. Har en del planer jag inte berättat i bloggen som jag ska berätta mer om i morgon . Videos på musikalen kommer upp i morgon också.

jeans is fashion

Jeans jackor är någonting som är skit snyggt! Ska själv ta och köpa en snart. I sommar kommer väldigt många ha jeans jackor . Redan nu går ju folk runt med jeans jackor / jeans västar. Me gusta!

Här är några bilder från showcase 2012


segaste dagen

Håller på att ladda upp videos från showcase. Saknar det så damn mycket! Har en lång dag framför mig idag , blä! Ska börja med att städa rummet . För håller på att tvätta sen blir det att plugga lite biologi antar jag. Jag hoppas ni har det roligare än mig haha..

stay with me


10 maj

Ursäkta för usel update. Men igår var jag hur trött som helst. Kändes som att man typ skulle begravas efter sista föreställningen . Jag var jätte ledsen i går kväll. Fast vi ska boka en dag när alla i våran musikalgrupp ska gå på Liseberg. Det kommer bli jättekul! Jag kommer ha världens mest deprimerande dag idag , musikalen är slut , jag får fortfarande inte träna , jag har mycket att göra hemma (tvätta,städa etc) . Men trots det så kommer jag att blogga idag , bättre än igår haha! Kommer att lägga upp bilder från showcase idag med.

Kalla aldrig en tjej som har sex för hora, antar att din mamma inte gjorde dig genom att måla..


today is today

Jag är verkligen hur trött som helst och ska till läkaren i morgon bitti så jag lägger upp videos och bilder i morgon. Kommer verkligen att sakna musikalen , vill ha tillbaka min musikallärare! Dagen blev lyckad trots av att jag var lite ledsen över en sak som hände , som sagt för två år sedan. Men men , jag lever i alla fall *smile* . Nu ska jag ta och krypa ner i min mysiga säng och läsa HUNGER SPELEN :D


Jonas and me

Sitter här på BA (BALETTAKADEMIEN) med Sara och Jonas ( på bilden ) . Vi väntar på att vi ska in på finalen. Har haft en super rolig dag med Arvid , Jonas och Sara. Pappa , lilla syster och cribbe kollade första och det gick bra , sen nyss kollade morfar och Anki. Kommer att sova gott inatt för är så himla trött. Men nu ska jag vara lite social mot Jonas . PUSS

when people stop talking with you , they are talking about you

Medans mamma är iväg och handlar mat till mig som jag ska ta med mig ikväll till show case så ska jag sitta och plugga. Är super nervös idag men det kommer att gå bra - hoppas vi på! Men nu ska jag vara ordentlig och plugga innan mamma kommer tillbaka.

8 maj

Ska blogga och sedan ska jag kila iväg till skolan. Kanske tar med mig datorn till skolan och kanske bloggar där , det får vi se. För håller på att kolla på hunger games (!). Idag är det två föreställningar till (musikalen) på 17 förställningen går Elin (min lillasyster) och pappa. Och på 19 förställningen går morfar och hans tjej Anki. Idag är en väldigt jobbig dag för mig av en anledning också men det går nog att lösa ändå , 2 år sedan en sak hände..  Kommer att bli en toppen dag (förutom det ovan) . Ska strax ha spanska redovisning , tror jag , önska mig lycka till.

Musikal bilder - day one


showcase here i some

Nu går jag till musikalen , får se om jag orkar blogga innan jag går och lägger mig , annars bloggar jag i morgon och lägger upp bilder , puss

toppen dag

Hello! Skoldagen gick otroligt fort idag , vilket är jätte härligt! Hemkunskaps provet gick helt okej fast mina kakor blev lite misslyckade men hon tyckte dem såg bra ut *puh* . Önska jag kunde ha lite tid över för att baka. Jag har sån sjukt lust , inte för att äta det utan för att baka . No gick snabbt , satt och målade revben och njurar , medans julia och Robin försökte komma på hur vårat blivande collage skulle bli. Läste hunger spelen på svenskan , har verkligen fastnat för den boken! Sist matte som var lite segt men gjorde en hel del. Nu ska jag äta och städa rummet innan jag beger mig till Ba.

Ett måste i sommar

Ett måste nu i sommar är en jump suit. Sjukt snyggt och enkel , lätt att klä upp och klä ner. Jag har endast en svart hemma - som kommer att bli använd mycket i sommar! När jag sparat ihop lite pengar så ska jag köpa några fler olika jump suits. Tycker ni det är snyggt med jump suits? och nu menar jag inte typ One piece (!)

Reading

Nu är man igång och läser hunger spelen , bättre sent än aldrig .


gårdagens outfit

Är hemma från genrepet och har pluggat lite . Väntar på att pappa ska komma hem , vi har betställt mat och jag är vrålhungrig. Här är bild från gårdagens outfit i alla fall :

james blunt thinks I'm beautiful


Genrep snart

Har nyss vaknat och packat. Snart blir det genrep , tror jag drar dit tidigare för orkar inte vara hemma. Det börjar 13.15 men jag kommer vara där typ 12.45-13.00. Satt och pluggade lite i natt så är klar med engelskan och So , så nu har jag bara kvar att plugga till hemkunskaps provet i morgon , bild till torsdag och No till jag vet inte när. Ska ta och snabb städa mitt rum innan jag går till BA (balettakademien) .

Underbar kväll


Var som sagt på middag / bio med mor min. Hunger games . Jag är typ helt såld. Och en gång i filmen så hoppade jag till så att jag lyfte från stolen minst två dm . Ska ta och läsa upp en bok jag håller på med ( hur kär får man bli ) , ska försöka läsa så mycket jag orkar ikväll. Sen ska jag läsa hunger spelen böckerna! Hade i alla fall en härlig dag med mamma. Tillbaka till verklighe.. skoja bara , har ju musikal i morgon bitti - genrep. Måste bara ta reda på vilka tider det är som gäller hihi. Puss och godnatt

Middag

Sitter och äter middag med min underbara mor . Det är ett bra tag tills filmen börjar så vi ska ta det lugnt. Visst ser maten god ut?


*

Var nyss hemma hos min underbara Julia. Vi satt och pratade/pluggade. Super trevligt! Jag och mamma åka om drygt en halv timme . Jag är sätt så taggad . Perfekt för att gå på bio idag , today is not my day , utseende mässigt . Mitt hår är en katastrof! Ska i alla fall sitta och plugga hela kvällen/natten ! Har genrep i morgon för showcase och det kommer bli awesome! Hoppas mitt humör blir lite bättre då ;)


God morgon

Börjar dagen med ett träningspass med mamma . Ska bli riktigt skönt. Vi ska träna body balance. Egentligen skulle vi cyklat dit men det blåser en hel del här . Så vi tar och går istället. Efter det blir det att duscha och fixa mig i ordning för att åka hem till Julia. Vi ska typ umgås och plugga lite förhoppningsvis. Vet inte hur länge jag stannar hemma men det blir nog bra.

CLOTHES

Tröjan till vänster fick jag av mormor/morfar och den till höger köpte jag igår , me gusta!

lång dag

Har haft en väldigt lång och fullsatt dag idag med. Älskar att hitta på saker , hatar att sitta still! Cyklade till mammas jobb och så cyklade vi till stan och bokade biljetter för bio (Hunger games) i morgon + middag där. Köpte andra boken av hunger spelen.  Har inte hunnit läsa den första ännu för har massa böcker att läsa just nu . Ska även till Akademibokhandeln och köpa en kalender nästa vecka då det kommer in lite nya. Sen gjorde jag en ny synundersökning och beställde ett par nya glasögon som kommer om ca 10 dagar. SPÄNNANDE! Sen åt vi på Tidbloms och därefter till mormor och hämta lite presenter och klänningen (skolavslutnings). Nu sitter jag med ansiktsmask och vet inte riktigt vad jag ska göra. Lägger strax upp bild på tröjan från igår och den jag fick av mormor/morfar.

Glasögon snart

Väntar nu på att få göra en synundersökning , ska antagligen beställa nya glasögon då , men har ingen aning om vad för några jag ska skaffa...?


4 maj

Sitter hemma och väntar på svar från mamma om jag ska boka biljetter till en bio ikväll. Annars blir det typ fika på stan och synundersökning och kanske nya glasögon idag. Vädret var underbart igår så vet inte riktigt vart det har tagit vägen.. Får önska er en underbar dag för jag vet inte när jag kommer hem ikväll.

tävling

Jag är med och tävlar på Blogresponse.com där jag kan vinna smycken och pärlor ifrån Biconedesign.se :)


Börjar dagen med ett leende på läpparna


Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for one reason to fight for them.

I want you here to hold my hand ..

In da box

Detta var det som finns i min låda jag fick hem : :)
Duschsvamp
Kylväska
Handtvål Ylang
Sminkborttagningsmedel
Vattenfast kajal
Ansiktsmask granatäpple
Aprikoskräms peeling
5 miniläppstift
Mascara
lavendel duschgel
ylang duschgel
lotusblomm duschgel
granatäpple duschgel

Shopping!

Har varit borta hela dagen , kände mig bättre att ha varit ute och pluggat på gården i den underbara solen . Cyklade till Olskroken med mamma och shoppade lite . Vi köpte nya linser till mig och cyklade sedan vidare till stan och shoppade en skolavslutningsklänning (som mormor ska sy upp så den får ni ännu inte se!) , armbandet och örhängena och sen gick vi och bokade en tid för mig för en synundersökning (för glasögon) , ska nämligen skaffa nya glasögon . Därefter till frisören och boka tid. Och sen cykla hem , hämta ut ett paket på posten (visar i nästa inlägg) och boka biljetter för showcase för syrran och pappa. Kolla på revange och nu kollar jag på tv. Detta blev ett låååååååångt inlägg!
Pieces trosorna - Limited , 3 st 150 :-
Örhängena - Glitter , 30:-
Armbandet - Glitter , 40:-

3 maj

Jag mådde inte alls bra igår kväll när jag gick och la mig , mådde typ illa och sånt . Och det blev heller inte bättre när jag vaknade i morse så jag valde att stanna hemma från skolan idag. Fick ju bara ännu mera tid för att plugga . Fast tror jag måste till ögonläkaren idag i alla fall för att få nya linser. Och om jag blir bättre idag så kanske jag och mamma ska på bio i morgon . Får hoppas på att bli frisk nu då. Vad ska ni hitta på idag då? :)

2 maj

Denna dagen har bara varit så usel den bara har kunnat bli. Har hänt väldigt mycket i mitt liv det senaste som fortfarande inte sjunkit in. Ska ta och kolla på träningen om en timme sen drar jag till Utby till konfan och pluggar lite förhoppningsvis. Ska försöka få med en kompis men får se. Har väldigt mycket just nu som ni kanske märker men ska försöka att blogga normalt i alla fall. Nu ska jag käka för att få lite energi och bli lite gladare!

When they stop talking to you, they start talking about you.


Grillat

Har haft en upp och ner dag kan man lugnt säga. Så det har varit skönt att vara borta lite idag också. Ska sätta mig och plugga nu innan klockan blir för mycket. I morgon så blir det skola , plugga (!) , kolla på träningen och därefter blir det konfan . Kommer säkert att bli en toppen dag!

Sola

Sitter och solar utomhus nu , så himla skönt! Hoppas på att bada lite en stund efter maten. Gubbarna ska snart laga mat med , har inte ens ätit frulle liksom så är extremt hungrig . Här jobbar man i alla fall på brännan "blink"


Valborg

Förlåt för att jag inte bloggade när jag kom hem men jag var så sjukt trött . Jag kom hem runt 23-00. I alla fall nu så har jag skit brottom. Jag ska hinna tvätta , städa och plugga. För om typ en timme så åker vi till mamma och pappas kompis

RSS 2.0