Shoes

Var som sagt i Allum och letade efter skor. Tillslut fick jag hem dessa snygga skor. Om jag orkar och hinner så lägger jag upp bild på hur dem ser ut på hehe. 399:- också ;).
Musikalen var bra satte hoplessly trots min hals  :D

Allum

Det blir att åka till allum. Måste verkligen köpa nya gympa skor. Måste göra det typ IDAG för på tisdag opereras jag. Jag har så sjukt ont i magen så fort jag tänker på operationen. ush! Får se om jag och mamma shoppar något annat . Skulle vilja köpa de jeansen från Gina *hmm*.

Skolan next

Har precis ätit frukost för typ andra gången idag haha! Ska strax dra mig till skolan. Har årets träningsvärk ocg jätteont i halsen. Min blogg har blivit sjukt tråkig ju eller vad tycker ni? Ni är usla på att komentera ! Vad hände med alla komentarer? Jag vet att ni finns men komentera då med hehe. Ni får ha det så bra undertiden .

*tappar hakan*


31 januari

jag bjuder på mig själv (:

Har precis vaknat och mår inte så speciellt bra. Har ont i halsen men ska nog gå och köpa halstabletter så det går över tills ikväll för då är det musikal. Ska till läkaren en snabbis och undersöka lite. Lite surt att behöva göra det på morgonen . Men det måste som sagt göras . Efter skolan ska jag antingen shoppa i stan med mamma om hon mår bättre (hon är typ sjuk) eller så åker jag till Kortedala med Gisela och träffar Emil.

It's sad to think how many beautiful people are living everyday hating themselves.

Har haft en helt sjuk dag men helt okej. Måndagar är verkligen inte min dag. Jag blir faktist sjukt trött på måndagar. Hela veckan säger man "jag ska sluta äta godis på måndag" eller "jag ska börja plugga mer på måndag" eller liknande men på Onsdagen är man tillbaka och gör det ändå inte. Lite kul men ändå. Tror dem flesta gör så hehe. Ska ta och plugga lite för antagligen ska jag till stan imån. Puss

You learn more in failure than you ever will in success.

Tjenixen. Har precis vaknat och jättetrött. Jag förstår verkligen inte. Om jag går och lägger mig halv 5 och vaknar halv 8 så är jag as pigg men om jag lägger mig 10 och vaknar 7.20 så är jag trött? I´m confused. Slutar sent idag och funderar på vad jag ska göra efter skolan. Imån ska jag antagligen till stan för måste byta en sak och köpa ett par gymnastiksskor. Men nu ska jag fixa mig i ordning.

Insperation


DAG 3 - ETT FOTO AV MIG OCH MINA VÄNNER

Dock en väldigt gammal bild , but still me and my girls<3

Åh - del 1

Jag är just nu så sjukt trött att det liksom inte finns. I Fredags gick jag och la mig 4.45 typ och inatt så 4.00 ungefär. Vi gick upp 7.30 varje morgon också.. Hur som helst så tänkte jag berätta lite kort och göra del ett och två så att inlägget inte är typ 34 meter långt . Kommer även sitta och klippa ihop lite videos från fadderkvällen. Det vill ni bara inte missa asså! Vi åt kontant och jag tror jag har börjat äta grönsaker (har inte gjort det innan..). Vi hade snöbollskrig/brottning. Kollade på trassel och prince of persia. Som sagt kommer att berätta efterhand vad jag kommer ihåg. Here´s some pics
Lite ego pics ;)

hemma!

Har precis kommit hem och är hemma från världens bästa läger helt seriöst!! Har så mycket att berätta och så mycket att lägga ut. Jag ska ta och fixa mig i ordning och plugga. Bloggar så fort jag kan och hinner. Puss

Hejdå

Ska ta och gå nu faktist. Ska bara fixa med linserna och sen bär det av , bloggar därifrån om det går . puss

godnatt

Känner mig extremt stressad här faktist. Har lite smått panik ärlig talat. Tänk om jag glömmer något viktigt och sånt liksom. Ska hinna somna innan jag går upp imån och packa klart. You name it. Var i stan med mormor . Var helt okej. Köpte lite granna. Kollade även på när de öppnade det nya hotellet och frös tårna av mig med. Bloggar imån på bussen eller innan . GODNATT

Bloggpause ... ?

Bild i repris
Hemma och äter lite för det var (som vanligt) äcklig mat i bamba. Höll på att seriöst dö på svenskan och So lektionen för jag frys . Tror jag håller på att bli sjuk.. FÅR INTE VARA SJUK PÅ LÄGRET! Har två lektioner kvar idag sen ska jag till mormor som sagt och handla lite i stan och kolla på någon invigning till något nytt hotell ..
Förresten , imån åker jag på konfa läger , tror jag har missat att berätta det men så är det. Så kommer hem på söndag eftermiddag. Kommer ha med kameran för att kunna ta bilder och mobilen. Kanske kan blogga via telefonen ? Vi får se . Annars blir det en bloggpause.. :(

26 januari

Är just nu i skolan och har gjort No provet. Läraren börjar tycka om mig så det känns bra faktist. Slutar skolan 15.30 sen åker jag till stan med mormor för vi ska köpa lite saker hihi. Sen måste jag hem och packa. Känner mig as taggad. Igår på träningen fick jag as ont när vi använde mitsar för Mirza som jag var med han slår så sjukt hårt och det är en rätt stor viktskillnad så jag liksom flyger iväg hahha! Ska försöka fixa ett tidsinställt inlägg.

Sjukt trött

Nu kan man nog inte vara tröttare än mig tror jag. Jag behöver verkligen sova! Ska upp extra tidigt imån för att plugga inför NO provet. Kommer säkert att gå bra men vi får se. Efter skolan så åt jag och tränade sen åkte jag till Bergsjön och var med och blev filmad och lite sånt. Kan ännu inte säga så mycket mer än att det var roligt! Kommer antagligen att fortsätta med att gå dit . Har hunnit duscha och har nu ansiktsmask och sen ska jag sova så jag orkar vakna imån. Imån ska jag även till stan , berättar mer imån.

Ändrade planer

Slutade tidigare och ska som sagt till Bergsjön idag direkt efter träningen. KUL! Ska plugga lite för har NO prov imån men kan de mesta så ska bara repetera lite (skönt). Kommer inte hinna blogga förrens ikväll . puss

25 januari

Typiskt mig att försova mig. Men idag ska jag inte vara sur eller något. För ska antagligen söka till en roll (säger man så?). Och det kommer bli super kul. Idag blir det en seeeeeeg skoldag sedan hem , plugga en stund innan jag går till karaten och sedan åker till DEM. Nu kommer min lärare så puss

Seg dag

Hemma från underbaraste musikalen som tyvärr inte var världens bästa lektion tyvärr.. Gillar när det händer saker hela tiden och älskar låtar som är i tempo och man blir taggad av och att dansa. Vi har inte kommit så långt när det gäller dans och jag sjunger den segaste låten , fick en hel låt i solo/duett så ska inte klaga men aah..
Ska ta och äta middag med mi familia och chilla.

No shopping for me today

Har en hel del att plugga idag så struntade i att åka till stan faktist. Ska sätta mig och käka lite Ben and jerry glass och plugga lite engelska. Sen ska jag städa mitt rum (behövs!). Puss

24 januari

Godmorgon! Vaknade för några minuter sedan hihi. Så sjukt skönt att börja halv elva på tisdagar. Me love! Idag så funderar jag på att åka till stan (?) Vill köpa de jeansen jag visade från Gina Tricot. Har dock tappat bort mitt bankomat kort och busskort men jag får la köra på cash och presentkort denna gången dårå . Sen ikväll blir det musikal. Åh , typ dör på riktigt. Har saknat det så sjukt mycket. Kommer att bli intressant att få på mig mina dansskor i och med att jag har nageltrång men jag får väl stå ut. Och så spelade ivi ju beach vollyboll igår så har lite ont i tummen.. Typiskt mej att skada sig .

It´s just a bad day , not a bad life

Hemma från skolan och har suttit och pluggat lite och småpratat med mamma . Ska ta och hoppa in i duschen och skölja av mig all sand efter att vi spelade beach vollyboll med klassen på idrotten. Är inte på världens bästa humör men ska ta och göra läxor så att jag i alla fall får någonting gjort.

DAG 2 - SANNINGEN BAKOM MITT BLOGGNAMN

Ärlig talat så började det med att jag och min kompis alex skojade lite och skulle driva , som alla fjortisar med "w" och sån mobbad stavning. Det var också en liten skojsig grej till min dåvarande kille liksom ; finast det är du" hihi. Först skulle jag heta det på bdb (nuvarande Dayviews) och så startade jag en blogg och tog det namnet :)

DAG 1 - NÅGON JAG TYCKER OM

Dessa två gullungar tycker jag om! Kunde inte välja en så det blev två hihi :)

Mina tår fryser!

Är sjukt sur! Var ute med Lisa och sen träffade jag Gisela. Jag och Gisela skulle träffa Elin och Tim men som vanligt så blir det ändrade planer när vi står och väntar på dem och vi får inte veta något. Whatever. Ska strax äta lite mat och sen ska jag ta en dusch för att få upp värmen för jag är så frusen efter att ha varit ute...

Dagens outfit


22 januari

Sitter och myser med en ansiktsmask. Jag är seriöst beroende av ansiktsmasker (?). Om jag orkar så ska jag nog ta och fixa mig i ordning och gå till Emson och Emson (?) och köpa lite fler spa saker . Har inte kunnat blogga förrens nu för min dator har strulat lite. Annars blir det nog en väldigt lugn dag.

Länkbyten



HÄR



Här
Här

Here
http://jagemallan.blogg.se/
http://klaramartinsson.blogg.se/

Karate

Gick ut med mami och syster och hade lite snöbollskrig och gjorde snögubbar. Kunde dock inte låta bli med att träna lite när det ändå var möjligt hehe .

Gårdagens bakning

Visst ser det gott ut?! Det och massa marsan! MUMS! nu är den slut dock för jag och Linda åt en hel del igår och nyss när jag kollade på "Taran och den magiska kittlen" så åt jag upp resten hehe. Ska ta och plugga nu.

Graderingen avklarad

Klarade graderingen och är super stolt att jag klarade mig men vet nu vad jag verkligen behöver öva på. För er som tränar karate så klarade jag 7 mon (blått med streck). När jag kom hem så åt och och duschade. Gick även och la mig i 80 minuter för att få lite energi och here i am. Idag blir det mysdag med familjen. Ska smörja in mig i body butter och ha ansiktsmask , you name it. Och ikväll ska vi kolla på film.

Bakar med Linda..

.. ni får se resultatet när jag hittat sladden till kameran. Vi bakar äpplepaj och det kommer bli as gött! Skolan var helt okej , några URSÄKTA skitungar , kaxade sig mot mig och några i min klass så det blev lite bråk.. Men nu ska vi vara glada. Ska vara med Linda idag och ha kul.

Köpa?

Funderar på om jag ska köpa dessa? 199:- på Gina tricot och jag har ändå presentkort där , eller vad tycker ni?

20 januari

Halloj! Att vakna och ha så ont i hela kroppen att man knappt kan resa sig är ingen bra känsla. Har sjukt ont i knäna och magen och lite sånt.. Somnade rätt sent igår så är väldigt trött om man säger så. Har ingenting bestämt idag så ska nog bara ta de lugnt eller något. Kanske vara med Linda? Igår var jag som sagt trött...

True story


Dålig blogg dag.

Som alla andra dagar så blir INGENTING som man tänkt sig.. Jag måste verkligen skaffa en iphone.. Jag har haft fullt upp hela dagen helt sjukt! Skolan , laga mat , tillbaka till skolan , till konstmuseet (bajs) , till papas jobb och käka , hem , till kortedala med Elin och Gisela och träffa Emil. Påvägen hem så träffar man på Jonny,Markus , Jonathan och några mer. Varit ute hela tiden så ska kolla på en serie som börjar om 2 minuter så ska jag duscha och sen gå och lägga mig. PUSS

trött!

JAG ÄR TRÖTT ORKAR INTE VIDEOBLOGGA!!!!!!
Home sweet home! Är helt slut ! En superjobbig dag för mig faktist. Skolan var seg och jag hade ont i tån och liten sånt så det var inte så kul . Skyndade mig till läkaren och kollade knäna. Dem var som dem skulle (?). Därefter springa till träningen och gå igenom allt inför lördag (gradering) , åka till kristinedal och simma , det va fullt med folk så det var inte så roligt.. Ska ta och äta sen sova.

Stress!

Sjukt stressig dag , gör ett videoinlägg ikväll och berättar allt. Måste Skynda mig att packa för ska ha dubbel pass idag . Först karate och sedan simmning. Poss<3

Svar på tal

SV; Jag lagade något enkelt så det blev fiskpinnar med mos haha :)
Kram på dig

17 januari

Har haft fullt upp hela dagen verkligen! Kan kortfatta min dag lite snabbt : Spanska (ny snäll lärare) , matte (as grym lektion) , So (läxförhör , gick helt okej). Sen kom jag hem och lagade mat . Därefter kom pappas kompis och hjälpte mig med karaten. Sen gick jag till BA (Balettakademin) och fick min prao - lapp påskriven. Gick hem och bytte om och gick ner till BA igen och testade på Hip hop New style. Och nu väntar jag på att duschen ska bli ledig och sen ska jag äta lite mat.

Bloggen fyller år!

Idag fyller bloggen exakt ett år och tänker jag fira! Jag ska bli bättre på att blogga och göra mer roliga saker helt enkelt. Känner mig faktist lite stolt över att ha haft en blogg i ett helt år . Jag har bytt hela tiden har nog haft blogg på varenda sida där man kan ha blogg , blogportalen,blogspot,devote,myshowroom etc.

Operation

Mitt liv är verkligen hur ointressant som helst just nu men jag vill inte att bloggen ska bli tråkig :(
Jag har ont typ överallt känns det som men jag ska komma igång med träningen mera så kanske det blir bättre. Vissa idrottslektioner kommer jag inte kunna vara med på i och med att jag har nageltrång och måste opereras. På onsdag ska jag till läkaren med mina knän och idag har jag haft så ont i ryggen att jag bara i stort sett har legat i sängen för det gör så ont.. Imån ska jag antagligen träna inför graderingen och på onsdag får jag veta om jag får gradera (graderingen är på lördag). Det var allt för nu , inlägget blev långt.

Ny operation..

.. blev inte så glad när läkaren säger att jag ska opereras igen.. Och jag måste vara vaken , kill me! Jag ska opereras tisdagen den 7/2 på morgonen hos City Kirurgen och är supernervös! Hatar sprutor måste bli lite modigare nu känner jag.. Skolan var helt okej , missade hemkunskapen , dem bakade äckliga scones så missade inget . Nu ska jag sätta mig och plugga i min underbara One Piece . Ser helt nyvaken ut , därför jag håller för mina ögon hehe.

Dagens outfit


Lisa

Sitter och har ansiktsmask och väntar på att jag ska gå till konfan. Nästn två timmar kvar men jaja.. Vi har även släktkalas här hemma så det kommer bli en hel del folk fast jag kommer att vara på konfan en stund med Linda och de andra så det kommer att bli helt okej trots allt. Har lite läxor att göra undertiden *blink*.
Snart kommer även dagens outfit upp. Lisa på bilder förresten , det var någon som ville ha en bild på henne :D

14 januari

Klar med sånglektionen och det gick bra lite hes i rösten nu men kul var det! Ska ta och äta middag strax med våran "familj" vilket innebär mammas bästa vännina , hennes dotter och Kristina. Bloggar imån för är ganska trött och behöver plugga en del ikväll. Bye<3

Min och Lisas dag

Sliten cam bild men whatever. Har haft världens underbaraste dag med Lisa. Hon smsa mig helt random och fråga om vi skulle till stan och jag sa självklart ja så vi gick runt och snackade och så gick vi och så va de två killar som stirrade på oss och sen när vi gick om dem så tog dem kort. Fy vad äckligt haha! Men utöver det så va det as nice.Tills jag sprang på några personer påväg hem då blev det inte lika bra.. Om en timme kommer kristina så ska fixa i ordning mitt rum lite och plugga. Ses

God is writing my love story

Hemma från världens (ursäkta) tråkigare träning. Kanske bara för mig men ändå. Jag var jätte frånvarande och kunde verkligen inte koncertrera mig och hade sjukt ont i rygger , så jag kanske inte får gradera *sad face*. Så på Onsdag ska jag kämpa som sjutton!! Ska ta och plugga en del idag innan Kristina kommer och ååååh vad jag längar , det är hon som ska sång coatcha (?) mig. Awesome!

cup cakes

Gårdagens cup cakes blev helt okej faktist som ni ser. Jag och Elin (syrran) dekorerade fast det var jag som bakade alla. På bild ett så är det citron cupkes med dekoration. På bild två är det en stor citron cup cake och resten är mintchoklad cup cakes . Supergott!

Words

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

videoblogg


Fredagen den 13e

Asså , dagen börjar ju bra med att jag försover mig. Jag vaknade kvart i och min lektion som ligger ca 10 minuter här ifrån ligger 5-10 minuter här i från så sket i den. Började 9.45 så det gick inte så bra. Jaja , första gången i hela mitt liv tror jag som jag försov mig såhär länge? HAHA! Ska sätta mig och äta lite frukost nu och nästa lektion är om typ 2 timmar så jag hinner typ äta lunch hemma .. Gör ett videoinlägg om jag orkar innan jag går till skolan ;)

12 januari

duktig tjej här som suttit och pluggar och tycker Kemi är sjukt lätt faktist . Ska kanske plugga lite So ikväll också , får se om jag orkar annars börjar jag imån. Var jättetrött morse så sov så jag precis hann till skolan så jag hann inte blogga och sen gick jag hem efter Bilden för spanska lektionen var som sagt inställd så jag gick hem och la mig för hade huvudvärk men den är nästan borta nu .

Dont stop believing

Spanskan inställd idag med. Mår inte speciellt bra så ska ta och sova en timme eller något och kolla om det blir bättre. Ska ta och plugga massor ikväll med.

Virka

På syslöjden idag så fick vi virka och jag tycker faktist att det är lite småkul ibland. När jag var liten så lärde mig min mormor att virka. Så jag letade upp en virkpinne (?) och ett garn som redan var varkat och drog ut och gjorde samma sak som vi gjorde på syslöjden. Tidsmässigt var jag snabbare nu hehe :) Godnatt nu ska jag kolla på ett avsnitt av Greys och sen sova.

Before i die


Before i die


11 januari

Kör igång dagen med en engelska lektion som börjar om 35 minuter , kul... Funderara att dra till skolan tidigare för måste lämna mina böcker i skåpet...(?). Slutar rätt sent idag och sen är det träning ikväll så kanske hinner blogga emellan. Tar med mig kameran till skolan så kanske det blir fler bilder i bloggen , låter väl bra? :)

Beautiful dead

Någon som har läst Beautiful dead böckerna? berätta i sånna fall vad ni tyckte om böckerna! :D

True story


Trust isn't about catching someone when they fall, it's about supporting them when they start to lose their balance.

Ska gradera

Har just tränat . Gick bra så ska satsa på graderingen. Ska börja plugga in lite japanska ord så jag kommer ihåg allt. Ska ta och plugga lite matte och No också. Städa rummet behöver jag också behöva göra.

Prao

Första skoldagen var faktist supertrevlig! Endast två lektioner och vi hade EN vanlig lektion , matte. På So lektionen så pratade vi om Praoen som vi ska ha v.8-v.9. Kommer att bli sjukt kul om min musikallärare låter mig att praktisera på Balettakademin. Men vi får se hur det går. Var hos läkaren och det gick bra. Sen åkte jag till stan och mötte Frida , Linda och Elina. Nu ska jag vara hemma och plugga lite hehe. Vet inte om jag har sagt det i bloggen men på måndag (16e) ska jag till läkaren med min tå och på onsdag(18e) ska jag till läkaren med mina knän. Det går bra nu haha!

läkaren

Är just nu på sjukhuset och ska strax få komma in till läkaren. Bloggar efter första lektionenionen om jag hinner.

Godnatt

Godnatt? Jag kan verkligen inte sova. Har typ fjärilar i magen. Första skoldagen imån på vårterminen. Detta kommer att bli så spännande. Ska satsa sjukt mycket nu! En ny lärare. Nya prov. Nya läxor. Nya vänner. Frida och Linda och alla mina andra kompisar som läser det här , nej jag kommer inte glömma er . My girls<3
Ska dra till läkaren innan skolan så går upp runt 9 och 10 ska jag vara hos läkaren. Kommer antagligen att komma sent till spanskan men men. Ska göra ett nytt försök med att sova nu. Puss. Spana även in Emelies blogg som är en av mina kompisars bloggar. Hon är just nu i sälen så jag gästbloggar där men hon skriver lite då och då just nu. Men läs! Hon skriver jätteviktiga saker!

shopping

Var i stan med mami och bytte lite kläder och kikade lite på slutrean. Jag bytte ut min bh från Twilfit och köpte även två sportbhar. Super nöjd. Köpte även lite hårnålar och hårsnoddar . Jag tappar ju alltid bort mina hårsnoddar och hårnålar. Men nu ska jag och min syster göra lite snygga halsband .

Sista dagen på lovet

Helt sjukt. Lovet har gått segt för att för mig har det inte funnits typ någonting att göra. Fast ändå har lovet gått så snabbt . Jag har varit med Linda och Hannes , gått på bio , Gothia invigningen , varit med Leon och Lisa. Varit med Nicole , varit me Amanda. Ska fixa mig i ordning nu , bye

Dagens outfit

Dagens Outfit
T-shit - Stadium
Jeans - okänd (fick dem av min älskling Frida :p )
En enkel outfit som jag bara tog lite snabbt för väntar på att pappa ska komma hem fortfarande.

Söndag!

Idag ska jag göra en rolig sak. Det är att träna. Pappa och hans kompis ska hjälpa mig med karaten och kolla om jag ska gradera. Jag känner mig fortfarande osäker men vi får se hur det går. Resten av dagen ska jag bara städa och mysa. Ska först och främst ta en dusch och ha ansiktsmask och lite sådant. Skolan börjar snart.... USH!

Städa städa städa...

Nu jäklar! jag måste få i ordning på mitt rum innan skolan börjar. Mitt rum är verkligen kaos! Massa kläder i tvätten som behöver tvättas , böcker ligger överallt. Väskor , Papper , sladdar , you name it. Så ska ta och fixa ordentligt nu. Sätter på lite skön musik och nu ska det bli fint i rummet! Ni får även dagens låt på köpet ;)

Learn from mistakes

Vaknade av att min underbara syster frågade om hon fick ge mig massage och självklart så fick hon det. Så nu ska jag fixa mig i ordning. Ska faktist börja med en ansiktsmask idag för känner att det skulle behövas. Sen så kanske jag ska gå till affären och köpa lite fler , mys! Bilden har ingeting med det ovanför att göra , just true.

Svar på tal

SV: Tack! Ja det kan jag absolut göra! :D Kan börja fixa idag så får vi se hur det blir , kanske lägger upp bild redan idag? *blink*

Gothia discot..

..Sög! För vi trodde det va vid mässan men det va tydligen någon helt annan stans så jag , Lisa och Leon satte och på Donken och snackade om ALLT möjligt. Helt sjuk kväll asså! Kommer aldrig att glömma. Äe helt genomfrysen så ska strax ta mig en varm dusch.. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga faktist. Ska kolla på vampire diaries efter duschen så updaterar imån , poss

Pippi tröja

Köpte denna pippi tröjan flr 300:- . Sjukt mysig asså!

My dog

My dog var helt okej. såg massor av söta hundar. Såg även en Grand danois och typ blev förälskad ! Sitter och försöker få tag på en kompis om det verkligen är gothia för oss som inte spelar. Får väl hoppas på det bästa. Ska bara välja kläder så ska typ göra det om en och en halvtimme så har fortfarande  god tid på mig. Fick även en sak av min mamma , visar strax i bloggen.

My dog here we come

Sitter och är helt död verkligen. Jag är så trött ! Men nu ska vi tagga inför "my dog" med min mamma . Jag bloggar när jag kommer hem från my dog och lägger upp bilder och lite sådant innan jag tar och åker till Gothia discot , det är ju ikväll men a. Tror inte jag kommer att vara på My dog till kl 19.00 så det är nog ingen fara. Nu ska jag bara fixa det sista sen åker vi .

Länkbyte

Detta är min underbara vän Emelie som har denna blogg. ALLA måste verkligen läsa denna vackra brudens blogg! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg :D

Länkbyte

Klicka HÄR för att komma till hennes blogg :)

Börjar jag bli gråhårig?

Gothia var helt okej. Dem vi ville skulle vinna ( pixbo ). Eller ja , Elin ville att dem skulle vinna , jag brukar inte kolla på innebandy . Vi träffade på min klasskompis (Hannes) . Har tagit på mig mjukiskläder och ska ta och kika på "boy´s dont cry" . Förresten så innan jag skulle träffa Elin så skulle jag ta torrshampo i håret och det blev inte speciellt lyckat.. (Bilden). Här börjar man bli gråhårig! Hade ett h*lvete att få bort det måste jag säga!

Gothia , here we come

Nu är jag och Elin klara och vi är påväg till gothia. När vi satt och åt på utbys pizzeria så träffade vi på Jonny , Kevin, Markus och Benjamin . Så vi typ satt och snackade med dem i en timme eller något. Helt wierd dag !!

 


Gothia

Jag och Elin är påväg till utbys pizzeria för vi ska ta och äta lite innan vi drar till gothia. Kommer att bli jättekul.

 


Elin

Hejsan! Sitter just nu på SKF och väntar på bussen. Vi typ sprang för livet för att hinna med den men så missar vi den , segt. Sandra kunde inte träffas så ska bara vara med Elin idag. Sitter förresten och bloggar via hennes iPhone , me like. Ska försöka sno hennes mobil bär vi är framme och när vi är på gothia invigningen . Pisa

 


Fransk manikyr

Idag blir det en hel dag om man säger så. Jag har tröttnat på att bara sitta vid datorn hela tiden faktist. Idag ska jag främst till scandiavium med Elin om hennes pappa fixar biljetter till oss till gothia invigningen ikväll. Kommer att bli awesome! Men innan dess så kanske jag ska träffa Sandra och någon random person haha. Vi får se. Ska ta och fixa lite frukost och fixa mig. Sen igår så försökte jag fixa mina naglar men det gick inte alls så bra så gjorde en snabb fransk manikyr , rätt nöjd för att göra det på typ 10 minuter haha!

Nelly.com

Älskar verkligen dessa plagg :)

Mina tre favorit serier

Ingen kan ana min lycka asså! Igår kom Pretty little liars tillbaka och jag dog totalt. *dead*. Och imån kommer Vampire diaries! Någon som vet när Grey´s kommer tillbaka? Jag älskar verkligen dessa serier. Har dock inte sett alla Grey´s avsnitt men ska kolla lite ikväll på några hehe. Har under lovet kollat igenom 3 och en halv säsong .

Whats your number

Godmorgon godmorgon! Jag vaknade precis och sitter med Linda just nu. Jag och Linda kollade på "Whats your number" Helt okej film faktist. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men vi hittar antagligen på någonting. Pappa har bokat tid hos läkaren den 18e för mina knän . Men på Lundys sjukhus kunde dem tydligen inte operera min tå. Så vi måste leta efter någon annan läkare/sjukhus. Så vi måste vänta tills på måndag och ringa. Jag hatar att vänta! För då kommer jag missa massor av idrott och karate samt musikal.. 2012 började bra .

2012 wishes #2


Sova över hos Linda

Är hemma hos Linda och vi ska strax kolla på film. Vi letar just nu efter någon. Ska sova hos Linda så kommer att lägga in lite bilder senare idag om jag orkar för är fortfarande trött och Linda med . Puss

Bildbrrriiiiiist

Shit vad jag sover ! Mamma kom in och va lite sur om man säger så och sa att klockan va halv två haha! Vaknade mitt i natten , först sov jag på golvet , sedan sov jag på soffan och när mamma väckte mig sov jag i sängen. Vet dock inte hur jag hamnade på golvet eller i soffan? Whatever. Sitter och chattar med underbaraste Linda. Vi ska nog träffas idag och hitta på något , vet inte ännu vad men det märker vi. Ska ta och fixa mig i ordning och sedan så bloggar jag igen.

Good night

Hemma från bion och är just nu med Gisela. Filmen var jättebra ! Vet inte vad vi ska hitta på men något får det väl bli antar jag. Ha en fortsatt trevlig kväll .

real steel

Om ca en kvart ska jag gå till Skf och filmen vi ska se på heter " Real Steel " . Kommer försöka mobilblogga därifrån om batteriet hinner ladda tills jag ska gå. Ska , beroende på när jag kommer hem ikväll träffa Gisela igen och chilla lite. Annars ska jag nog kolla på en film *blink* . Kommer inte blogga mer innan jag åker , möjligtvis innan filmen börjar. puss

2 januari 2012

Var nyss i stan med Gisela och hennes pappa. Slapp lämna in min mobil för det var tydligen bara en inställning så typ världens gladaste tjej här. Klockan fem ska jag möta Leon på skf och sen ska vi på bio. Undertiden ska jag fixa mig i ordning och städa mitt rum lite. Ska förresten be pappa ringa till Lundbys sjukhus. Kul , fast nej. Kommer antagligen behöva opereras. Hoppas bara dem kan operera typ VÄLDIGT snart i sånna fall...

i´m tired

Förlåt att det alltid blir så sena "morgoninlägg" men jag är så sjukt trött hela tiden! Jag gick FAKTIST och la mig elva igår och i morse runt 8 firade vi mamma lite sen gick jag och la mig igen och nu är jag vaken. Smidigt värre. Väntar just nu på svar från Gisela. Vi ska in till stan och lämna in våra mobiler men vi har inte bestämt någon tid .Sen på eftermiddagen ska jag och Leon gå på bio. Ska fixa mig i ordning sålänge och fixa lite så bloggar jag efteråt.

Never back down

Sitter och myser med familjen och kollade nyss på "Never back down" som va jättebra och huvudrollen var skit snygg!!!! Nu blir det att äta creme brule (bilden ovan) och kolla på filmen " All good things" .

Lyckokaka

Mamma hade köpt lyckokakor till oss och jag fick "Let someone know how special they are to you".
Och min underbara hund fick " Everybody feels lucky to having you as a friend". Supergulligt !

2012 wishes #1


1 januari 2012

Halloj! kom upp ur sängen och vaknade på riktigt idag runt 16.00. Va sjukt trött asså! Idag ska jag lägga mig tidigt och försöka fixa i mitt rum så att det blir fint. Imån blir det bio med en kompis . Min kära mamma fyller även år imån så vi ska fira henne imån på morgonen. Hade alla ett bra nyår igår? :)

Gott Nytt år

Detta året ska vara ett bra år! Förra året sög! Det mesta i alla fall. Så i år ska jag satsa ordentligt. This is gonna be a great year! Gott nytt år på er allesammans! (L)

RSS 2.0