IT´S DARK

Sitter nu under Earth hour och lyssnar på musik , härligt va? Det är sjukt mörkt hemma hos mig hehe. Var ute och träffade en kompis idag och det var svin kallt ute! Imån ska jag ha en slapp dag om ingen orkar träffas och hur det nu går för mig och mitt pluggande.. 4 skoldagar kvar sen är det LOV! :D

Earth hour 2012

Hemma från träningen , hade inte alls någon tränings lust idag men jag överlevde , fightades inte för jag hade sjukt ont i ryggen och hade huvudvärk. Ska nog ta en huvudvärkstablett eller något snart. Måste rå plugga idag , inte speciellt kul faktist. Är sjukt sur på mina linser som inte fungerar som de ska. Allt är jätte suddigt så ska nog ha mina "fina" glasögon , KANSKE lägger upp bild på mig med glasögon sen , vi får se haha :) Vilka är det förresten som ska släcka idag en timme på earth hour? Jag och min familj ska i alla fall göra det. Kommer ha massa tända ljus i hela lägenheten , så sjukt mysigt !

Svar på tal

SV: Åh vad roligt att du tycker det! Tack så mycket :)<3
Den är från Chelsea (eller hur det stavas) , finns även på Tessie. Jag köpte den för 299:-
Kram på dig ha en bra dag :)



Godmorgon Godmorgon!

Godmorgon godmorgon! Man blir så glad av att vakna och fått massa snälla komentarer. You make my day! Jag är nyvaken och har liksom inte ännu bytt om från myskläder till "kläder" haha. Wierd det lät? Jag tänkte att jag kunde skriva lite om igår och kortfatta. Oliwer ringde så jag gick till Medborgar och träffade han och några andra. Sen drog jag , Oliwer , Victor och Elina till Elina för hon skulle hämta nått sen drog vi till medborgarhuset igen. Sen gick vi till dagiset och väntade på de andra och sen gick vi till Willys och Elina åkte kundvagn fram och tillbaka haha! Sen gick vi typ till en lekplats nära mig för dem har typ en studsmatta så det var rätt chill. Ska ta och svara på komentarer och sånt innan jag drar till träningen. Puss

30 mars

Äntligen hemma , sjuuuuukt kul dag , märker att det ordet upprepas väldigt ofta i min blogg.. Efter att jag fixade hemma och sånt så ringde Oliwer mig och jag träffade honom , Elina , Nellie , Rasmus , Markus och Victor. Sen drog vi runt lite och hamnade utanför willys och sen i gamle igen och ja . Vi hade jätte kul så det var en rellativt lyckad dag . Morgondagens planer är endast att träna stenhårt för nu ska jag bli biff! Önska mig lycka till.

Piano times

Känner mig så otroligt stolt hahah! Måste ses för jag är så otroligt grym.. ;)

Storstädning

Storstädning på gång i mitt rum , har dammsugat , mamma har putsat mina fönster och jag har fixat en del i gaderoben också. Ska nog ta en pause och äta lite med. Provet och läxförhöret gick bra så tummen upp för det !
Jag tvättar också , duktigt av mig ;)

Smile

Kändes otroligt skönt att duscha. Skölja av sig allt jobbigt.. Sovmorgon imån så börjar 09.45 och då är det Svenska läxförhör , tror det kommer att gå bra men vi får se. Imån ger lärarna omdöme för oss . Känner på mig att jag ligger risigt till men orkar inte bry mig. Jag kämpar på så gott jag kan, right? Sen slutar jag dagen med matte prov.Sen hem och göra mina dagliga uppgifter som tex att gå ut med vovven , ush hon börjar bli gammal .. måste hjälpa henne när hon ska resa sig upp.. :( Måste även tokstäda mitt rum haha! Har en hel del att göra i morgon helt klart! Vad ska ni hitta på imån? :)

Me want!

Saker från Gina Tricot och Bikbok som är skitsnyggt! :D

webcam pictures with my sister

Bjuder på lite vacka och lite inte lika vackra bilder på mig och min lilla syster Elin :)

everyone deserve a secound change , but a third?


study

Nu ska de bli av med att plugga plugga plugga!  Hemma från bästa och segaste skoldagen. Ska ta och fixa mat och plugga och lyssna på musik med min älskade dator och sen duscha . Måste även tvätta. Ska räkna ut mitt barnbidrag/månadspeng så detta kan bli kul denna måndaden :)

Dator!

Åh ! Ni kan verkligen inte ana hur glad jag är just nu! Jag har fått tillbaka min dator!! Kommer typ sitta och pussa på den hela dagen för har saknat den så sjuuuuukt mycket haha! Lite desperat kanske? Aja . Först fungerade inte ljudet heller så blev jätte ledsen men sen startade jag om datorn och nu fungerar den som den ska :)
Idag har jag inga speciella planer , hade nyss No läxförhör , kändes bra men det var tydligen bara för E/Godkänt. Så jag ba "ehm wtf!". Har Bild idag och kommer ha sjukt kul sen ska jag hem , ut med vovven , städa , plugga och ja , typ plugga hela dagen har så sjukt mycket läxor just nu! Svenska läxförhör om Selma Lagerlöf imån , Matte prov , På tisdag och Onsdag har jag Engelska och Spanska prov och ja , ni förstår. Nu ska jag försöka komma ikapp med bloggningen ;)

mobilbloggning


Hejsan kära läsare! Hann inte blogga i morse för att jag först var hos sjukgymasten och sedan hemm och fixa mig i ordning sedan skolan. Fick kläder av Elina och nästan allt passade och det var ju i alla fall gött. Bloggar via mobilen just nu så om min stavning är wierd så förstår ni varför. Vad händer idag? Mjo , jag har inga speciella planer , kom nyss på att jag ska på musikalen och fick lite halv panik , det var allt , tack för mig , Puss<3

Shoes



Mina nya Race Marine skor för 99:- Älskar verkligen denna modellen! Ska börja använda dem imån skulle jag tro , måste smutsa ner dem , kanske inte lika mycket som mina förra kanske men LITE (?) KAn påpeka att jag hade dem andra skorna hela förra sommaren så ja.. :D

Dagens outfit



Så fin man kan vara va? FÅR SNART TILLBAKA MIN DATOR!!! Men nu ska jag ta en dusch och fortsätta med denna underbara dag! Fick även nya skor av mami idag , TACK! Lägger upp i bloggen efter att jag har duschat :)

25


Min blogg är tråkig jag vet men ni får faktist stå ut! På torsdag förhoppningsvis får jag min dator. Kameran tog inga kort alls men det gör väl inget? Somnade direkt när jag kom hem (halv elva). Idag var jag på konfasak och det var rätt tråkigt men aja , sen så träffade jag en kompis och vi gick runt lite. Det var super mysigt att vara ute i solen , vågar man säga att sommaren är påväg? Gick hem sov för är så sjuukt trött , har inte ätit någon lunch så kan vara det också. Men nu ska jag äta middag för pappa står och fixar mat :)

Tjejmiddag

Hejdär! Fixar i ordning det sista inför tjejmiddagen hos Emelie . Jag ser inte speciellt fixat ut och det är rätt skönt hehe , kameran åker med så jag ska försöka ta massa kort :) dagens outfit


Massor med shopping

Jag är så sjukt trött och ska fixa mig i ordning och gå och lägga mig . Ska på konfa sak imån så måste smsa Elina och kolla när det är innan jag går och lägger mig.. Ska även på tjej middag imån och det kommer bli super mysigt! Gick upp 5 i morse för att åka till stan med Frida , Linda och EMELIE! (som fyller år!!) för att shoppa för de va rea och massor. Köpte en hel del och bilderna nedan visar vad jag köpte.  Vi var där från 06.30-09.30 ungefär och hade det extremt mysigt , sen till skolan och sen till stan igen för att shoppa med Frida , Ebba och Linda , därefter hem och PLUGGA!!


Pluggar

Sitter och pluggar Kemi som jag ska göra omprov på förhoppningsvis på måndag , jätte mycket nästa vecka , extra matten , omprov (?) , musikalteater , läkaren , no läxförhör , matte prov , sen ska jag hinna träffa kompisar med , önska mig lycka till :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2327216/images/2012/pic_195208101.jpg" class="image">


Baking

Bad uppdatering men så är det när man inte får sin dator förena om en vecka. I alla fall så har dagen varit bra och håller på att baka , min syster har gjort negerbollar ( jaha , då har jag väl startat den enorma disskutionen om man får lov att säga negerboll eller inte , men jag är uppvuxen med NEGERBOLL och inte något annat! )och jag har gjort choklad snittar (som ni ser på bilden ) och har just nu en tigerkaka i ugnen , massa mys ikväll och lägga mig tidigt , för jag ska faktiskt till stan tidigt imån , puss


Studiebesök nästa


Hejsan! Har rätt så brottom nu , fick en del läxor idag så har haft fullt upp , sprang från skolan för att hinna äta lunch med pappa och lilla syster. Sen hem och pluggat i snart två timmar. Känner mig stolt , So , kommer säkert gå jättebra! Ska kolla tiderna när bussen/spårvagnen går så att jag kommer i tid till brunnsparken där jag ska möta dem från Tidsnätverket bergsjön innan vi tar 16 bussen till Sveriges tevevision huset och ska på studie besök. Nu fick ni en till update , bra va? :)

Godmorgon godmorgon


Godmorgon godmorgon! Känner mig så sjuuuukt seg men det här ska vi lösa. Vanlig skoldag idag , slutar runt halv tre , kanske stannar kvar på extra No , men vi får se. Ska hålla i en idrotts lektion och det kommer att bli kul , måste dock planera allt så att jag får ihop det . Ingen karate träning idag , skäms på mig , i know , men med Tidsnätverket Bergsjön (dem vi spela in filmen med) så ska vi på studiebesök till Sveriges television. Kommer säkert bli kul! Det är min dag , ska sitta lite tid vid datorn nu innan jag går till skolan . Hej svejs!

Middag och breaking dawn

Äter middag med familjen och kollar på breaking dawn , så mysigt ! Musikalen var jätte bra också!


Musikaltearer

Tar och går till musikalen nu , har fortfarande lite huvudvärk och orkar inte direkt fixa mig , då får man se ut såhär :)


millitär jacka

Har varit "sjuk" ända fram tills nu. Gick som sagt till sjukgymnasten och sen åt jag och därefter gick jag och la mig och sen fick jag sjukt ont i huvudet och illa mående och sånt.. Men nu är det bätte och får till och med gå till musikalen , tror det "bara" var någon bakterie jag fick i mig. Mamma kom nyss hem och då fick jag en millitär jacka och den är ju så snygg! Freån chelsey (stavas det så?) . Så nu ska jag tvätta lite kläder och sen om en stund så blir det musikal .



Snygg , eller hur?!

godmorgon och godnatt

Börjar dagen med att gå till sjukgymnasten , gick helt okej , han ska antagligen fixa så jag får börja gymma också , grymt! Sitter i alla fall nu och dricker smothie till frukostoch ska snart gå och lägga mig igen. Jag börjar 10.35 så kansova ett tag . Jag är så sjukt trött ser knappt vad jag skriver på datorn nu heller hahah! ÅH min dator , jag vill ha tillbaka den NU! Och om sakerna på datorn inte är kvar så kommer jag börja gråta haha! över 15 000 objekt . Aja , godnatt igen

19/3


Gammal bild


Kom nyss hem från idrottren som var rätt så kul , dock sista beach volleybollen , nästa "idrottsprofil" så ska vi ha baseboll tror jag det var. På onsdag ska jag hålla idrotts lektionen och det kommer bli superkul , ska vara jättehård och sträng men ändå att dem ska ha kul , tyvärr kan jag inte tala om vad jag ska hålla i för vet att jag har några läsare som går i min klass så ja , efter idrottslektionen så berättar jag i bloggen. Har tyvärr inte kommit på en bra uppvärmning men jag kommer nog på något. Någon som kan/vet en bra uppvärmning / lek som man kan ha på en idrottslektion? komentera då! Jag ska sätta mig och plugga , sen ska jag ta en dusch och sen ikväll ska jag laga mat med mamma och pappa och det kan bli spännande! Och ikväll ska vi kolla på BREAKING DAWN! happy face!


Möte

Är på möte med mamma så passar på med att blogga . Jag är jätte förkyld , i hate it!! Jag har än så länge bara en läxa denna veckan så det är ju i alla fall härligt. Svullnaden i läppen har även gått ner , tummen upp för det . Vad ska ni göra idag? Jag ska endast plugga , det är i alla fall det som är planerat.


Godmorgon

Är på vårdcentralen och ska till läkaren , förhoppningsvis går det snabbt , missar No och lite svenska men ska haha. Är fortfarande förkyld och det suger ! Ska plugga idag , det är det enda jag vet , kommer hem från skolan runt halv fem då bloggar jag . Lyckades även äntligen lämna in min dator på lagning !


Shopping

Är hemma från en underbar dag med min mamma. Vi gick runt på stan och gick på bio sen lite till på stan. Köpte ny ansiktsmask och nya örhängen på Åhléns . Jag ska byta om till mjukis kläder och tvätta bort smink och städa mitt rum och plugga och Sen ska jag ha filmkväll och mysa lite med familjen .


Le pain francais

Sitter och fikar med mamma i väntan på att vi ska gå på bio , mysigt , eller hur? :)


Dagens outfit


Bio

Jag och mamma sitter och kollar efter filmer att se på bio i och med att pappa tränar och Elin är hos moster en stund. Vi ska antagligen kolla på "Hugo carbet " . Sen ikväll ska vi ju även kolla på bridesmaites eller hur det stavas och breaking dawn. Vi kanske tar en tur in till stan och kikar på lite kläder idag för igår var det lite jobbigt i och med att Elin var med. Så vi ska bara fixa i ordninig oss och välja film sen åker vi till stan , ska försöka mobilblogga med mammas mobil för att uppdatera ett. , bra va??
Har ni någon film som går på bio att rekomendera??


Blue

Dessa är mina nya byxor , dock ingen speciellt bra bild men ska även visa bild på dem en annan dag så då blir det med en ordentlig kamera. Byxorna är från H&M och kostade 149:-
Me like!!


Mys

Hejsan ! Tack vare min underbara mor så fick jag ladda ner blogg.se appen till hennes iPhone och använda den tills jag fått lagat min dator. Hur som helst så var jag ju i stan med mamma och min syster , jag köpte ett par byxor som jag visar om en stund. Vi har hyrt film och köpt naturgodis till mig så vi ska ha mys ikväll .
Vad ska ni göra ikväll??


Shopping

Hejsan bloggen är i stan nu med mamma och min lillasyster. Vi är på BR och min syster letar efter någonting , jag ska kolla runt lite i stan , inte efter något speciellt.Ni får tipsa efter bra filmer som går på bio också så att jag kan gå på bio ikväll kanske. Det var allt för just nu så bloggar jag när jag kommer hem .

Dumma iPhone som inte kan lägga in bilder utan att man har appen haha !!

KAOS!

Mitt hår är totalt kaos! Det står åt alla håll och kanter ni anar verkligen inte! Får ha uppsatt hela dagen eller något haha! Ska ta och käka frukost för andra gången idag och städa mitt rum. Behöver plugga lite , ehm , vad har vi för läxor? HAHAH! Jag vet faktist inte . Aja , kommer väl på någonting antar jag. Lite NO kanske? Hur som helst så kanske jag ska ha träning idag , ska åka in till stan med mamma och syster och kika lite. Kanske ska på bio ikväll , kan ni tipsa om någon bra biofilm som antingen jag och mamma eller jag mamma och lilla syster kan se på? INTE skräck bara hehe :)



Såhär ser mitt "fina" hår ut , ser ut som ett troll!

Visst är jag snygg?

Nu har jag bestämt mig , jag ska inte ge upp så lätt längre . Jag orkar inte . Som tex karaten , det har blivit kaos där för mig , och jag som älskar karate (?!) Skolan går sådär och jag har inget socialt liv. Bloggen går dåligt. Men jag ska fixa detta. Jag ska börja säta rutiner på att plugga , göra sjukgymnast övningarna så att jag kan få en rellativt bra rygg i framtiden. Jag ska kämpa i skolan och bli bättre mäniska igentemot dem jag älskar. Jag måste bara hitta någonstans att börja.


På måndagen ska jag till läkaren och väntar även på att bli undersökt av skolsyster. Kommer nog inte bli några problem men ändå. På tisdag blir det sjukgymnastik . Ska även plugga massor idag. Ska försöka kontakta en extra lärare i skolan med. Musikalen är också en sak som jag måste sköta bättre.. Aja , snart börjar det.

Inatt sov jag hur som helst med såna grejer i håret som gör håret lockigt fast håret har fortfarande inte torkat så ska försöka blåsa det och sedan ta ut dem , nu ser det ut såhär :



Orkar inte vrida på bilden , försöker uppdatera bättre idag <3

Natural beauty?


Dagen har varit helt okej , är sjukt trött och ska lämna in datorn på måndag förmodligen och kommer få tilbaka den torsdagen efter det... KOMMER Dö! Blev ingen ridning imån för det skulle blivit dåligt väder så flyttade på det. Träning imån och ska sova med såna där saker i håret som gör de lockit så får hoppas det ser bra ut imån hahha! Men nu ska jag sova , puss. VILKEN SJUKT GAMMAL BILD PÅ MIG förresten , helt utan smink och allt , de ni ;)

stan?


Visst är jag duktig som bloggar? Mjo , jag väntar på svar från en kompis om vi ska åka in till stan. Får hoppas på det annars åker jag väl själv eller frågar nån annan. Har ni haft en bra dag annars? Det har jag tills nu i alla fall. Fint inälgg det blev!

15 mars


Jag ska nog lämna in datorn idag eller imån. Vet tyvärr inte hur lång tid det tar men hoppas att det går fort för annars dör jag helt seriöst. Älskar min dator... Har varit hemma och ätit lite på bamba rasten och börjar om 30 minuter så har inte speciellt bråttom. Jag ska kanske åka till stan idag efter skolan för att köpa ett till smycke till läppen , blir antagligen en labret stav eler hur det stavas. Jag försöker att blogga under dagen men som sagt jag kan inte lova någinting.. Men sluta inte läs min blogg bara för det !

SKITDATOR

KAN INTE LÄGGA IN NÅGON BILD PÅ DENNA SKITDATORN!!!!!!!!!! GAA

Hejsan bloggen , sitter just nu och skypar med en kompis och är inne på min gamla dator , som typ tar 205 år att logga in på facebook. Jag ska kolla hur jag ska göra om jag ska lämna in min dator på lagning. Ska mejla rektorn strax. Hade sjukt kul på bowlingen trots att jag inte vann .. men jag är fortfarande extremt awesome för lyckades sätta en strike det första jag gjorde. Imån ska jag ha prov som kommer att gå så sjukt dålig men orkar inte bry mig för tillfället la la la .. Kanske ska träffa en kompis imån efter skolan , få LITE social tid i alla fall. Love from me :)


Fortfarande ingen dator (lånar mammas)


JAG SKA FIXA så att jag kan blogga men sjukt mycket händer nu så kom inte och klaga på dålig bloggning för nu vet ni om det. Jag har en sjukt stressad dag idag så ska bara snabbt skriva av mig lite. Slutade skolan efter en extra lektion No. Det kommer gås om det går på Non.. So gick sådär . Engelskan gick bättre och kände mig rellativt okej idag. Ska slänga i mig mat , springa till träningen och kolla på träningen , sen måste jag gå tidigare så att jag kan bowla, vilket kommre bli sjukt kul! Sen åker jag till utby , yeah :) Puss och hej det var allt för mig.

Mobilblogg

Sitter just nu med min familj och äter middag och kollar på top modell Sverige . Mår bättre men blev nyss superledsen när jag pratade i telefonen med en kompis och kom fram till att om inte min dator fungerar inom några dagar så måste jag lämna in den och då kommer ALLT på den försvinna. Jag kommer typ att börja gråta då.
Väntar i alla fall nu på ett samtal från en kompis lalala 😄
Jag försöker blogga i mån poss

sjuk

Är hemma från skolan för fick sjukt ont i halsen och massa. Blir tydligen ingen musikal för mig heller. Fy! Kommer typ ligga och gråta hemma för får verkligen inte missa detta nu... FML! Sen skulle jag göra ett so läxförhör men får väl göra det när jag kommer tillbaka då bara. Kommer att vara hemma hela dagen och ha tråkigt (plugga). Får fortfarande inte igång min egna dator så kommer snart kasta ut den genom fönstret eller något.

FML


Åh vad sur jag blir , jag nyser och är förkyld och har ingen röst kvar och min dator vill inte starta... (Sitter med mammas dator nu). Har tre lektioner idag och slutar runt 3. Jag har musikalteater idag så jag MÅSTE få tillbaka rösten för jag måste kunna sjuga! Och jag får inte bli sjuk för då får jag inte träna och jag får inte bowla. FML!
Så vi får hoppas på att min dator börjar fungera annars får jag låna mammas iphone igen för mammas dator är sjukt jobbig! Godmorgon på er förresten..

iPhone 4s

Sitter och fixar på mammas iPhone 4s och är super avundsjuk!!
Jag vill ju också ha , hehe . Satt hur som helst och pluggade i ca 2 och en halv timme men kommer ändå vara tvungen att plugga på rasten , suck! Imån så blir det skola och musikal , hoppas det blir mycket sceniskt på musikalen hihi.
Bloggar mer imån , puss!

trött som tusan!

Jag avlider seriöst snart. Jag skakar och är hur trött som helst , jag håller för det första på att bli sjuk och sen så har jag ingen ork eller energi så kommer snart somna. Fast det får jag inte pga att jag måste plugga So som tusan nu inför imån . Kill me! Vet inte om jag kommer orka blogga mer sen idag så kan skriva lite om min dag så att detta blir ett ordentligt inlägg i alla fall.

Först vakna för att sedan gå till skolan , hade muntligt läxförhör och vi gjorde nån vidrig koskossallad (BLÄ!) därefter No och plugga ihjäl mig. På svenskan så läste vi och jag läste klart min bok så har bara en bok kvar i den serien som jag älskar (Beautiful dead)!! Lugnt matte (måste plugga..) och sist Idrott . Sen hem och skynda sig till Kristinedal för att simträna med pappa . Gick väl inte så jättebra men ja.. Sen åt jag där och gick hem and here we are. Ska plugga So och No .. och Svenska .. och Engelska .. och Hemkunskap ... OCH idrottssak... OMG..!

12 mars

Sitter just nu och funderar på om jag ska äta frukost , ska nog köra på en att äta en banan efter hkk för vi ska laga nån slags koskos sak. Slutar sent idag och sen hem och plugga och sedan antagligen simträna med pappa. Kommer att bli så awesome! Ska bli kul att se vad alla säger om min nya piercing höhö. Let´s see

11 mars

Har en del att göra nästa vecka , lite roligt och en del tråkigt men såhär ser i alla fall mina planer ut:
Måndag : hkk läxförhör , plugga inför So läxförhör och andra läxor
Tisdag : So läxförhör , plugga , Musikal
Onsdag  : plugga inför No prov och annat , Eng läxförhör , träning samt Bowling
Torsdag : No prov  plugga inför Svenska läxförhör
Fredag : Sv läxförhör , plugga inför ev. Läxor
Lördag : Träning ? Ridning
Söndag : Fixa ordentligt i mitt rum
Men nu ska jag ta och göra min ryggövningar och plugga lite inför imån , puss

Plikta

Var som sagt i Plikta med familjen och vi kom fram till det att alla kan vara barnsliga ibland. Jag klättrade och hoppade och åkte i princip allting haha! Mamma tog en del bra bilder och här komer några. Vi åt även på Subway - me love!

Snabb bloggning & dagens outfit

Ska strax åka till Plikta (?) typ slottskogen eller någonting med mamma och min lilla syster. Vi ska nog äta på subway någonstans innan också , MUMS! Kameran följer med så får förhoppningsvis lite kort som jagkan lägga upp sen. Här kommer även bild på dagens enkla outfit:

Gårdagen

Har sjuuukt mycket att göra idag ni kan verkligen inte ana. Mitt rum ser ut som kaos , kläder överallt , saker överallt och ja , allting där dem inte ska vara .. Kan berätta lite om dagen igår , jag uppdaterade dåligt igår pga av många anledningar men såhär var i alla fall min dag.

Jag vaknade och bloggade och sen gick jag på träningen och det gick helt okej , ingen speciell träning för jag känner bara LITE träningsvärk i vaderna.. Därefter gick jag hem och satt vid datorn och så ringde Gisela och jag ville vara med henne , Daniel ,Elin och en annan tjej. Jag åkte till kviberg och mötte dem sen åkte vi hem till Elin och var allmänt flumma. Sen gick jag hem och mammas kompis var här så vi hade det jättemysigt och kollade på Melodifestivalen. Bästa låten vann fast enligt mig skulle placeringen varit Loreen , Dead by april , ulrik. Eller något liknande . Jag ogillade verkligen Dannys framförande. Sen skypade jag med Emil och sen somnade jag efter ett tag.

change?

Hej svejs! Funderar över om jag ska ta och träna för är verkligen så uttråkad som det bara går att vara. Kommer antagligen att gå och träna. Tog även av plåstret från min tå och det ser bra ut förrutom där jag sparkade upp sist vid ena stygnet .. Sen ikväll eller imån så kanske jag har en överraskning åt er , ni får gärna gissa . Har SJUKT mycket att plugga och mammas kompis kommer även över idag så då lär det bli lite roligare. Puss bloggar när jag kommit hem från träningen för ska i alla fall titta på. DAMN vad jag har förändrats mycket på ett år! (imån men ändå)

I´M BORED

Skoldagen var sjukt seg och bara allmänt jobbig. Det blev ingen dejt idag med Nicole så får väl sitta och plugga hela dagen istället. Vädret gör mig ju även sjukt depprimerad (skämt å sido) men det är verkligen jättejobbigt väder.
Har en hel del att plugga och har alltid massor att göra i mitt rum. Min dag kommer inte att bli speciellt rolig idag heller.

Till min läsare Stina

Detta var det du skrev och jag förstår inte varför? Varför skulle jag vara det minsta missnöjd med mig själv? Jag klankar inte det minsta ner på folk "HELA TIDEN" jag är bara så förbannan på henne och det skrev jag.
Och min andra underbara läsare försvarade ju mig , sjukt snällt av er , puss:
EN TILL

Grattis ERIK!

Jag vaknade av att jag hade slått i knogen i bordet bredvid min säng , dvs jag drömde att jag fightades och så slog jag på riktigt in i bordet och elementet hahha! Har sjukt ont i knogen ärlig talat. Vet inte om man ser det så bra på bilden men jag har sovit med flätor i "nedersta" håret så det är halvlockigt. Hoppas det håller sig hela dagen bara. Kanske ska ha "date" med min barndomskompis Nicole idag med , vi får se för hon har varit sjuk innan. Och idag fyller även Erik år sä här får du ett stort GRATTIS! från lilla mig :D

Hanna W

Jag hatar hatar hatar denna människa. Har inte träffat henne på riktigt så kan inte säga om hon bara spelar dum i huvudet eller om hon är sån på riktigt. Men hur dum får hon vara? Hoppas verkligen inte att hon är någons förebild. När jag skrev om Big brother så skrev jag även om henne men nu ska jag verkligen få ut mina fina känslor till henne :)
Skryt mer om vad du drack och hur full du var och hur många killar du hade roligt med , INGEN BRYR SIG , du vill bara ha uppmärksamhet!!!! Sen när det gäller "fattiga" människor : När man säger fattiga människor så finns det olika "grader" det finns dem som har det jättesvår och tillslut dör och dem som klarar sig precis men inget mer. Och hur fan skulle hon kunna bli fattig om hon umgås med en kompis som är fattig?! HAHHAH!
Och när det gäller att hon behövde spara om hon ville hitta på något , typ som om hon skulle ut och resa , så var hon tvungen att spara i HELA två månader. Oj , vad mycket!  Oj vad hon ska skryta med alla dyra väskor hon ska köpa och hur mycket hon ska köpa PATETISKA MÄNNISKA!!!!
Så , nu har jag fått ut lite känslor :D

TOMORROW IS FRIDAY

Då har man snart klarat av första veckan av skolan . Känns som första skolveckan efter jullovet igen . Har ju bara varit borta pga av operation , sportlov , prao i två veckor = en månad. Har suttit och pluggat So ett bra tag och har MASSOR av kemi , lite hkk och svenska. Tur att man är ledig på lördagar och söndagar. Ska snart göra mina ryggövningen och fixa lite mat tills jag och mamma ska kolla på Once upon a time och Revange ;)

Dagens outfit

Skinnjacka - H&M (?) , Grön långarmad tröja - ingen aning , Jeans - Cubus , HalsdukNK, är en Christensen

"I say what's on my mind, I don't care if it offends you. And if I don't like you, trust me I won't pretend to." - Drake

Hej på er . Sitter och äter frukost i lugn och ro , sjukt skönt. Jag börjar om 45 mintuter , vet dock inte vilken lektion jag har men det märker vi. Jag kommer att lägga upp bild på dagens outfit senare idag (dvs när jag kommer hem från skolan). Inga planer planerat inför idag så det får bli som det blir. Kanske ska kolla resor med familjen idag med så är superglad , vet ännu inte vart , men nånstans där det är varmt :D

Sveriges vackraste & Göteborgs snyggingar

En sak som jag stör mig på är dessa grupper på facebook som har skapats. "Sveriges vackraste" "Göteborgs lalala"
Jag tycker det är fel , för tänk någon som kanske inte är jättefin och så blir den upplagd med dens profilbild så komenterar ju massa typ " hahah är detta ett skämt". Jag tycker detta inte är okej . Men det är vad jag tycker. Vad tycker ni?

fin bild på min stukade hand - i know!

Kom hem senare än tänkt men hade ändå kul. Träningen var ingenting för mig just nu , mitt humör/liv är inte på topp just nu vilket gör att till och med träningen blir dålig. Åkte i alla fall till Utby och hängde lite där. Mobilrapade (?) Benjamin och skrev till hans mamma att han var homosexuell , vilket vi tycke var jättekul (har absolut inte något emot homosexuella!!) Måste även boka in lite fikdagar med mina kära vänner kom jag fram till för en stund sedan också . Nu ska jag ta och sätta på lite härlig musik , smörja in mig i body butter och kanske kolla på film.

Enkel outfit

Kör på denna enkla outfit , vet dock inte vart de kommer ifrån hähä. Armbandet kommer från Glitter tror jag (fick det av Linda). Tyckte även att mitt gröna bandage passade in *host*.

It's crazy how you can go moths or years without talking to someone but they still cross your mind everyday.

Åkte till stan med min "pappa" efter vi åt lunch och hämtade min mobil. Vi köpte även nya fighting handskar åt mig , dem verkade lite stora men det blir säkert jättebra. Ska städa mitt rum för det ser ut som kaos! ADIOS!

7 mars

Godmorgon , för andra gången , var hos sjukgymnasten tidigt i morse. Gjorde en del med vikter så jag höll på att dö för jag har sån sjuk träningsvärk! Idag har jag , trorts att vi är lediga från skolan mycket att göra. MÅSTE köpa nya fighting handskar och hämta min mobil från Elgiganten. Sen har jag ju träning , får se hur det går med handleden men det går nog bra. Därefter så åker jag med Elina till utby för konfasak. Dagen kommer att bli bra :)

Skidresa i Ulricehamn

Är hemma från skidresan och musikalen. Det var superkul och jag älskade det verkligen trots stukad handled , blåmärken och extrem smärta just nu i hela kroppen. Åkte snowboard nästan hela tiden och det gick helt okej.
På musikalen så fick jag spela kille i "Grease" HAHAH , skrattade ihjäl mig , but i loved it ;)
Här är några bilder från idag :

Skidresa med klassen here i come

Inte världens vackraste bild men har inte tid med annat just nu. Ska strax äta och göra mackor att ta med och lite sånt. Ska ju som sagt på skidresa. Hoppas man kan byta mot snowboard sen "thihi". Kommer att vara hemma runt sex så om jag hinner så kommer jag att springa till musikalen sen med . Så det blir dålig bloggning idag med , hmm.. Jaja . Kommer att bli så sjukt kul att åka skidor,hoppas jag :)

Kladdkaka

Håller på att baka kladdkaka , har dock redan ätit en hel del kladdkakesmet så är halvt mätt men ja. Har kollat alla skidkläder inför imån och längtar! Kameran kommer att hänga med imån så det kommer förhoppningsvis bli massor av bilder. Ska hämta min mobil från elgiganten på Onsdag också. Kom även på att jag missar musikalen imån , i´m so sad!

Då var det dags för en lista igen

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ x] Jag har många ärr. - mycket klantigt och roligt :)
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering/ar
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ x] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - hade
[] Jag har fräknar.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.

[] Jag jobbar –

[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.

[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.

[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. - penna?

[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.

[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har limmat fast min hand i något.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[ ] Mina tonciller har tagits bort.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE

[X] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i Sverige.

[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[] Jag har krockat en bil.

[X] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.

[X] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[

] Jag har ätit sushi.

 

[ X] Jag har åkt snowboard.

 

FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel.

[] Jag är i ett förhållande.

[] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[X] Jag är rädd för att bli övergiven.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[] Jag har varit förtjust i en lärare.

[X] Jag har blivit kysst i regnet. - :))

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET

[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smugit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[/] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN

[/] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar

[ ] Jag har sett någon dö.

[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM

[x] Jag äger mer än 5 rap CDs.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.

[] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[/] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[X] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.

[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.???

[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.

[] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag är en sportfanatiker.

[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[x] Jag är bra på att baka.

[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. Varför inte? Who cares;)

[X] Jag vet hur man skjuter.

[] Jag är kär i kärleken. HAHHA WTF

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[] Jag äter snabbmat varje vecka.

[x] Jag tror på spöken.

[] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta” Finns msn fortfarande..?

[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.

[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[x] Jag är väldigt kittlig.

[ ] Jag älskar mörk choklad.

[ ] Jag biter på mina naglar.

[] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.

[X] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

[x] Mina svar är ärliga. ”Haha nej sitter här och ljuger..”


hat mot rubriker

Kom hem och hittade ett kuver till mig , spännande ! Första skoldagen var okej förrutom att jag hade ont i magen. Nu ska jag plugga lite och äta. Fortfarande inget planerat idag , eller jo , packa inför skidresan med klassen imån. Längtar men måste gå upp typ halv sex på morgonen . BUHU

5 mars

Extremt stolt tjej här! Jag klarade av att vakna halv sju! Hursom helst så ska jag strax gå till skolan. Jag slutar sent idag så kommer blogga igen runt 5. Vet inte vad jag kommer att göra idag men det märker vi  :)
Hörde nyss att dem pratade om filmen på tv4 :D

Filminspelning

Hemma från inspelningen och jag ska ta och duscha så att jag kan få upp värmen. Allting blev bra idag . Tv4 kom och spela in lite och några blev även interviewade. Sen tog någon tidning massor av kort på oss. *STOLT*
I morgon så blir det en skoldag om jag orkar gå upp (...) sen vet jag inte mer vad som händer på måndagen . Skriver mer i morgon. PUSS
På första bilden : Tobbe & Huda
på andra bilden : Tobbes arm med tatuering som Huda gjorde
Tredje bilden: min handled med "DEA" (mitt smeknamn) som Huda gjorde :)

Insperation

Dagens insperations bilder , såna här bilder gör mig så otroligt inspererad och glad!

4 mars

Hejsan. Jag är jätte ledsen för att bloggen är tråkig just nu men den kommer att bli roligare. Skolan imån och det kommer väl bli helt okej , kommer typ aldrig kunna vakna tidigt på morgonen men annars. Såhär ser min vecka ut framöver:
Första skoldagen
Skidresa med klassen
träning , isdt , konfa

ungefär så. Jag har så sjukt ont i min kropp just nu . Har träningsvärk och vet inte vad jag gjorde på träningen men det gjorde ont som tusan på ett ställe och ja , det gör fortfarande ont.. Men filminspelningen var jätte bra , förutom att vi sammanlagt sprang ett maraton. Och att det var kallt men det var kul , och personer med underbar humor haha.

kill me

Förlåt men jag har jätte stressigt just nu jag har 20 min på mig att platta håret , sminka mig , packa , få naglarna torkade etc. KILL me . bloggar när jag är hemma igen

3 mars

Har gått upp för att göra mig i ordning för att jag ska ha träning. Första lördagsträningen på säkert en månad. Så jag ska äta frukost och klä mig på och allt annat och sen blir det träning. Därefter ska jag till KMV (Bergsjön). Och vi ska spela in en scen. Har ärlig talat ingen aning om ifall vi har några repliker. Får kolla det när jag är påväg dit eller någonting. Kanske även ska rida om två veckor , är så glaaada! Bloggar efter träningen .

Svar på tal

SV: Tack så himla mycket!
Bilden är tagen på Balettakademin i Göteborg. Jag var med i "Tomorrow/imorgon" (Annie) mitt andra år på musikalen :)



fml


One piece

Bjuder på härlig bild från i sommras då Amanda , jag och Emma testade på "One piece" . Amanda gillade det inte ser man tydligt på bilden :)

Fullt upp

Godmorgon . Vaknade för en stund sedan så tog mig en dusch så jag skulle vakna ordentligt. Har MASSOR att göra här hemma. Känner mig som en hemma fru haha. Får väl känna mig som det idag när jag ska damsuga , diska , tvätta , vika tvätten , damma etc. You name it. Min säng ser heller inte så fin ut haha!
Vet inte om jag har prao idag för min musikallärare fick astma attack inatt och hon är gravid och massa så vi får se :(

Syster

Hittade en bild som är snart 8 eller till och med nio år gammal. Det är min halvsyster (skulle man kunna säga) Nathalie och jag. Älskar verkligen denna bilden. Har inte träffat min syster på jätte länge så det måste vi snart göra. Har lovat massa att träffas men har liksom inte riktigt den tiden hehe. Älskar dig underbara syster<3

Fiskbensfläta

Sitter och kollar på "Once upon a time" och väntar på att mamma ska komma hem. Hon ska göra pannkakor så jag är typ överlycklig (!). Jag saknar verkligen skolan. Måste komma igång med det normala igen . Jag dör , jag är uttråkad! Aja , på måndag så. När jag har praktik så är det ju typ heller ingen idé att fixa sig i ordning , man måste ju kunna vara rörlig och ha oömma kläder så här kör vi på mjukis. Arifa kom förresten förbi , har inte sett henne sen 6an ?!

Must have

Jag är kär , inte riktigt men jag älskar verkligen denna tröjan från Gina Tricot .
249:-
sjukt värt! Får ta och åka till stan snart och köpa den hehe.

1/3-11 vs 1/3-12

Herre gud vad tiden går fort . Nu är det redan mars , skönt för nu hoppas vi på att våren är på gång. Jag menar såhär såg mitt inlägg ut för exakt ett år sedan :
FÖR DET FÖRSTA , hur kunde jag seriöst skriva cha cha?!
Mina meningar och allting är hej vilt haha!
Jag var ihop med Oliwer.
klart* Felstavning.
Jag dör seriöst av skratt!
Jag har ju förbättrar bloggningen i alla fall !

Sweet rïde

Tjenare. Vaknade runt 10.20 . Rekordtidigt under en månads tid.. Ska damsuga och håller på att tvätta. Har fixat ordning i min gaderob så ska bara lägga alla mina saker som ligger överallt i rummet på sin plats. Jag har prao idag och den slutar runt 20.00 så det blir inte en sån lång dag. Bloggar efter lunch. Och om ni vill lyssna på någon go musik så lyssna på detta :
Ni kan även kolla deras facebook sida HÄR

RSS 2.0