WHAT IS IDEAL BEAUTY?

I Thailand anses det vara vackert att vara blek. Därför vill thailändska kvinnor att deras hud ska vara så ljus som möjligt. De undviker solen i största mån, smörjer in sig med solskydd och använder blekande krämer flitigt.
I Frankrike, framförallt i modets huvudstad, Paris, anses det vara snyggt då en kvinna är väldigt långt och väldigt smal. Size-zero är ett ideal som är väldigt efterfrågat i landet. Därför är detta idealet franska kvinnor i allmänhet eftersträvar
I Indien anses ungdomligheten som vackert. Kvinnorna i indien gör främst olika skrattövningar för att de tror att ungdomligheten bygger på att man upplever en glädje i kroppen. De tror även att de hittar yttre skönhet genom ayurveda. Vissa indiska kvinnor dricker till och med sitt eget urin för att detta påstås rena deras kropp och gör att de får vacker hy och åldras annorlunda.
Desto fetare afrikanska kvinnor är, desto bättre. För fett är nämligen vackert för kvinnor i Afrika. Visse ni att kvinnor låter sig sitta i en slags gödningshydda i två månader inför sitt bröllop, där de dricker fet mjölk tills de blir feta? Jag lovar, det är sant! Snacka om att gå totalt emot västvärldens ideal. Därmed är det inte sagt att det är något fel med det.
Japanska kvinnor tycker att stora ögon är vackert. Den vanligaste operationen i Japan är ögonlock plastikkirurgi för att många kvinnor önskar att få ett mer västerländkt utseende.
Tänk så olika det kan vara?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0