Ego tips del 1

Många drömmer om att träffa Mr right. En pojkvän att hänga med i vintermörkret, grilla med på sommaren och somna bredvid om nätterna. Ja, den stora kärleken är något som väldigt många människor är på jakt efter. Det låter som en klyscha, men det bästa är inte att leta efter kärleken, låt den komma till dig. När du ständigt är på jakt efter killen med stort K kan det lätt bli jobbigt. Det första du ska göra är att lära dig att älska dig själv, först då är du mottaglig för känslor och en relation. Hur gör man för att älska sig själv? Här kommer några tips:



1.  Du är unik, vacker och fantastisk. Försök jobba bort dina komplex genom att säga till dig själv varje dag att du är snygg, bäst och underbar.


2. Fundera på varför du vill ha en pojkvän. Är det för att du inte vill vara ensam? Det är inget bra skäl till att skaffa en partner. Att vara självständig är viktigt för att få förhållandet att fungera.

3. Omge dig med människor som uppmuntrar dig och som får dig att må bra. Det höjer självkänslan. När du utstrålar att du mår bra och är lycklig är du redo att träffa någon att älska.





Vad vill du åstadkomma i plugget 2011? Bättre betyg? Mindre frånvaro och bättre resultat på proven? Testa dessa knep:
1. Små mål är A och O. Att ha stora visioner är alltid bra, men realistiska mål mår man bättre av när man kan uppnå. Till exempel: "Jag ska börja plugga mer och höja mitt betyg från G till MVG i svenska." Bestäm dig istället för att du ska få högre poäng på nästa prov.

2.Gör upp ett eget schema för vilka dagar du ska ägna till att plugga. Logga inte in på facebook istället för att läsa den där boken. Har du bestämt dig för att plugga måndagar mellan klockan 17-19, försök då göra det.

3. Fokusera. Ät och sov ordentligt och ha som regel att alltid vara fokuserad vid skolbänken. Att prata om hur snygg André zuniga är kan du göra efter lektionstid!


FORTSÄTTNING FÖLJER! :)
KOMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKTE OM DETTA! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0