Gott Nytt år

2011 är snart över så firar det med en bananasplit :D

Snart ett nytt år!

Hemma , har varit hos mammas kompis sen sex och var lite där med en kompis och snackade lite. Och på måndag ska vi på bio , bestämdes för ca 5 minuter sedan helt random! Hoppas pappa kommer hem ikväll innan tolvslaget. Ska försöka gå iväg till lekplatsen (där alla skjuter raketer) lite innan tolv . Men först ska vi fixa lite bananasplit . Bloggar efter tolv och lägger upp lite bilder.

Frågor om 2011


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja

2. Höll du några av dina nyårslöften? Rätt så

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej

4. Dog någon som stod dig nära? ja

5. Vilka länder besökte du? Danmark,bulgarien

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? ja

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 16 april

8. Vad var din största framgång 2011? vet ej

9. Största misstaget? Gjorde slut med min pojkvän

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja

11. Bästa köpet? Min säng

12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?Sexy and I Know it, ängel från det blå , gubben i lådan , cocain , fuck you - eamon

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och

16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat bättre, tänkt mig för

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit ledsen

18. Hur tillbringade du julen? Hos farmor och farfar

19. Blev du kär i år? yep

20. Hur många one night stands? Inga?

    21.Favoritprogram på TV? The Vampire Diaries, Pretty Little Liars , grey´s

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? ja

23. Bästa boken du läste i år? Beatiful dead

24. Största musikaliska upptäckten? ?

25. Något du önskade dig och fick? Åka till Brännö , fick en kusin

26. Något du önskade dig men inte fick? Japp.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? var med Amanda<3

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? jadå

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? wierd

31. Vad fick dig att må bra? Min dagbok

32. Vilken kändis var du mest sugen på? ?

33. Vem saknade du? han

34. De bästa nya människorna du träffade? Frida & Linda

35. Vilken var den bästa dansnatten? Brännö (L)

36. Vilket motto har du använt dig av under 2011 som du kommer att fortsätta med? Oh , right , i´m not perfekt , just better than you <3

 


31 december

Jag är som ni säkert har märkt ingen morgonpigg person. Gick upp ur sängen för ca 20 minuter sedan och är fortfarande trött! Jag kunde verkligen inte somna igår så jag skypade med en kompis till halv 5 eller något tills hans dator dog och jag somnade . Idag ska jag städa mitt rum och fixa mig i ordning. Ikväll ska vi äta flygande jacob (i love it) och till desert så blir det bananasplit! Men innan dess så måste jag som sagt städa mitt rum för det ser ut som en katastrof. bild i repris. Jag ska bli bättre på att ta kort som jag kan lägga upp i bloggen , promise! Det kanske kan vara ett nyårslöfte? ;)

Home sweet home

Hallojsan! Hemma efter en dag med Sara , hände dock inte speciellt mycket så jag kan berätta lite hehe . Först så spelade vi lite Zumba och därefter åkte vi till stan och det fanns inget kul i stan så vi åkte hem till Sara och kollade på film och för några minuter sedan kom jag hem. Ska ta och käka lite , ska nog göra en smothie (me love).

Målade naglar

Vad tycker ni? Blev det snyggt? Det är skit snyggt tycker jag , ska göra lite läpp yoga eller vad de heter nu medans jag väntar på Sara .

30 december

Godmorgon! Har varit vaken i en halvtimme och jag är fortfarande trött. Har verkligen sjukt svårt för att somna på nätterna är vaken till minst 1-2 varje natt. Sjukt jobbigt. Tur att man har lov nu då *blink*. Om 30-45 min så kommer Sara hit och vi ska köra ZUMBA! Kommer att bli jätteroligt. Har precis dushat och är ännu inte fixad på tyvärr så lägger jag inte upp bild på mig ännu. Ska torka håret och lite sånt och sminka mej , sedan så!

Det funkar!...

... dock tror jag att hjärnan lurar en , ska göra detta i några dagar och testa om det verkligen fungerar , ska ta före och efterbilder hahah!

Let´s be something more than friends

Spelade Zumba (wii) i över en timme med min underbara mami . Vi hade jättekul och för er som har wii så rekomenderar jag det verkligen! Imån ska jag träffa Sara och vet faktist inte vad vi ska göra , kanske åka till stan? Det märker vi imån. Ska ta och läsa ut en bok och kolla på Grey´s innan jag somnar . Puss

29 december

Inte finaste tallriken men jag lovar det var jättegott! En brownie med masmellows och lite sånt så typ dog! Sen var det kanderande mandlar och fudge eller vad man säger. Åkte till pappas och hjälpte honom lite och åt god mat. Nu är jag hemma och ska strax köra igång med ZUMBA *blink*

nagellacks samling

Dessa nagellack har jag hemma och jag har aldrig tyckt att jag har mycket nagellack förens nu haha! Har aldrig lagt upp alla såhär (vet inte finaste uppläggningen men men..) . 50 st om jag räknar rätt haha! Och jag vill fortfarande ha massa andra nagellack .. Är det bara jag som älskar att ha fräsha naglar med något snyggt nagellack , förmodligen inte haha!

Most of the time, you need to be your own best friend.

Är helt nyvaken och mår inte så jättebra har rätt ont i magen bla ,  fast det får vi hoppas går över. Så jag struntade faktist i min träning. Funderar även på om jag ska gradera eller inte , är väldigt osäker. Idag ska jag inte göra någonting. Har fixat lite i min gaderob så det är ju nice! Visst är det fint?? :D

Zumba

Nu kör jag och min underbara lilla syster lite Zumba (wii) och jag ska måla hennes naglar med ett O.P.I naglack .

Dagens outfit


Tröja - Gina Tricot
Jeans - Cubus

dåligt inlägg

Har sjukt bråttom just nu för måste skynda mig till spårvagnen som jag säkert ändå kommer att missa , alltid värt att försöka hinna hehe.. Ska vara hos Nicole till halv 3 ungefär sedan kommer jag hem och visar upp dagens outfit och lite sådant mysigt.

Dagens shopping

Body 79:- Gina tricote
Bh 149:- Twilfit
Naglack 39:- Vera Moda
Trosor 59:- Vera Moda
Jeans 199:- Cubus

Dagen med Amanda

Kom nyss hem ifrån dagens shopping och det blev en hel del för min del. Ska ta en dusch och sen kommer det upp bilder på vad jag shoppade . Vi var antagligen i hela stan hahha! Vi gick verkligen runt hur som helst. Och vi käkade subway , fast det fanns inga platser så vi satte oss på donken och då såg jag en person så jag typ dog hehe... Juste , vi gick ju på en såndär kurs , snacka om att jag dog , helt meningslöst!!

skummgummitomtar

Väntar på Amanda och vi ska ta och åka till kortedala på en kurssak. Därefter ska vi till Allum och shoppa , kul! Så idag ska jag bara vara med Amanda och ha det sjukt kul , hon är ju i Göteborg nu och hon bor i stockholm i vanliga fall så this is going to be great! På bilden ovanför (har bildbrist så ja..). Det är i alla fall min kära fars uppfinning , det är en kokkos,kakoa och skumgummitommtars pannakotta (stavning) . Helt wierdo.

Dagens outfit + facelook

En Odd Molly klänning :D

Julklapparna

Man ser inte så bra på alla bilder så detta fick jag:
En tröja från Gina (ni kan inte ha missat den i bloggen)
träningsställ
The body shop paket
My safety saker
Beautiful dead böckerna
Rosa ram (fick av min 4a åriga kusin , så sött!)
Pengar till musikalen
Boken " Hur kär får man bli"
Armband


Massor av paket

Kom hem för en stund sedan och det enda jag har gjort har varit att försökt ta bra bilder på alla julklappar jag fick av resten av min släkt idag. Så snart kommer det bilder upp på det samt bilder på dagens outfit and facelook! Hade jättemysigt hemma hos mormor fast det slutade lite galet i och med att barnen blev trötta hehe. Satt till och med i säkert en halvtimme och läste för dem (stackars min röst!!).

Julklapparna

Detta är vad jag fick av min mamma och min pappa:
Kamera ( samsung pl 170)
Minnerkort till kameran (inte med på bild)
Wii Zumba
Mary Kay sminkborttagning
Sportbhar (+boll)
Strumpor (för jag snor min mammas strumpor haha!)


Home sweet home

Äntligen hemma. Ska ta och städa mitt rum och fixa lite innan jag ska gå till träningen. Har typ fullt upp idag - Onsdag. För imån är Amanda i Göteborg och ville shoppa med mej , Sara ville shoppa med mej imån och jag har ju en kurs imån så får se när den passar in hehe. Och på Onsdag ska jag och Nicole shoppa i stan. Mycket shopping helt enkelt. Next : städa,träna,jul hos mormor, kolla inför imån och snacka med Nicole , Sara och Amanda. Puh..

25 december

Ligger och kollar på American´s next top model medans resten av familjen spelar spel haha. Har varit hemma hos farmor och farfar hela dagen idag men imån så åker jag hem. Passade även på att ta ett bad här i och med att vi inte har badkar hemma hehe. Imån så ska vi åka vid lunch och sedan blir det hem och packa sen åker jag till träningen. ÄNTLIGEN! Därefter måste jag hAmerican´s next top modelem och fixa mig innan jag ska fira jul hos mormor . Men nu ska jag kolla klart på American´s next top model XOXO

hör den hemma i min gaderob?

199:- Gina Tricot
Jag vet att jag har bloggat om denna tröjan tidigare men nu när jag har fått ett presentkort så är det mer säkert. Vad tycker ni? Ni har antagligen sett de andra färgerna , vilken tycker ni att jag ska köpa?

Cute couple

Det är nu när jag ser dessa videos som jag tänker tillbaka på liknande ögonblick och verkligen saknar. Jag vill också ha en "drömprins"!

Svar på tal


SV; Lite svårt att skriva till dig personligen i och med att du va anonym men här kan du ju läsa det :)
Ja det är verkligen en stor skillnad. Jag har haft en bra jul än så länge , julen för mig är ju ännu inte slut för mig men vi får hoppas på att den fortsätter bra! Kram på dig

Iphone 2, 3g, 3gs och 4!

kolla vilken skillnad från Iphone 2 till iphone 4?! Och nu finns det ju även en iphone 4S! Skojsigt!


Mina julklappar

Detta fick jag i julklapp igår hos farmor :
Twiligt bok - hur boken blev till
Presentkort på Gina Tricot
Presentkort på Åhlens
Hårprodukter (shampoo,balsam,silikondroppar)
Mys skor , typ som Uggs , Just love them! 

Glädjetårar

Detta var det första paketet jag fick hos farmor och farfar och jag grät nästan så glad var jag. Jag är väldigt insatt i böckerna och sånt så för mig var det väldigt kul. I "boken" så pratar författaren "Stefhanie Meyer" om hur hon blev inspererad , hur boken kom till och lite sådant. Så ni andra Twilight fan måste bara läsa denna boken!
Ska ta bilder på allt som jag fick här hemma hos farmor och farfar nu så dem kommer strax :D

Bildbrrriiiiiist

Har trott att jag skulle dö asså! Farfar hittade till en början inte lösenordet till nätverket så jag hade inget internet på datorn *sad face*. Men nu i morse så hittade han det och nu kan jag blogga! Kan dock ännu inte lägga ut bilder för kameran laddar och jag ser förfärlig ut just nu. Men jag uppdaterar snart igen ;)
Har alla haft en bra jul?

GOD JUL

Håller på att fixa mig i ordning och här är det en glad tjej som har fått massa med underbara julklappar. Bland annat en kamera så ni kommer att få bilder på vad jag fick idag när jag kommer hem för nu hinner jag faktist inte. Ska försöka ta massor med bilder nu. Och i fortsättningen så kommer min blogg att bli roligare i och med att jag nu kan ta bra kort och slipper ta webcam bilder.. God jul på er<3

23 december

Har så sjukt tråkigt asså!! Har INGENTING att blogga om. Att ni ens orkar läsa? Nej skoja , men jag bloggar ju inte om något intressant . Har i alla fall varit på pappas jobb , varit med Amy och Linda samt duschat hunden. Imån åker jag till farmor och farfar . Ska leta efter en dongel eller vad det heter . Annars blir det ju blogg pause tillsden 27 typ :S Men imån är det julafton. Känns dock inte alls som det..

We say all these beautiful, inspiring and hopeful words to build other people up, yet we can't find the right words to make ourselves feel better.

Idag så blir det en hel del att göra. Jag ska åka in till stan och köpa den sista julklappen , och kanske någonting till mig att ha på mig imån? Därefter ska jag hem och tvätta hunden . Måste även städa mitt rum. Mamma bokade in mig på en kurs , så det är klart. Fick reda på att jag har träningar snart så är sjukt glad! Men nu ska jag ta och äta och fixa mig i ordning innan jag far till stan :)

Äntligen!

Äntligen klar med alla dessa julklappar. Är sjukt dålig på att slå in julklappar hehe. Lyssnar nu på lite musik. Kanske ska träna idag. Har inte bestämt någonting ännu. Ska be mamma boka in en kurs för mig .. Hmm, vad mer? Jo , på julafton så åker vi till min systers farmor och farfar och firar jul. Så måste jag gå i kyrkan där på julmorgonen för att jag inte hann sist hehe (konfa).

22 dec

Äntligen börjat "vakna" på riktigt. Har varit sjukt slö och inte orkar fixa mig i ordning över huvud taget. Men nu måste jag faktist fixa mig i ordning. Kan ju inte gå i myskläder hela dagen. Kanske ev ska träna idag med . Beror på om Mirza kan följa med. Ska småstäda i lägenheten sen om jag orkar. Men främst ska jag packa in julklapparna så jag i alla fall har gjort någonting.

Electric blues

Firade ju "jul" med Linda igår och jag fick ett armband och detta snygga nagellack. Dock inte den bästa bilden men i verkligheten är det verkligen skitsnyggt!

Morot

Mötet gick bra! Bara lite deprimerande efter allt som har hänt.. Hoppas det löser sig bara. När jag kom hem så fick jag en sk "morot" av min snälla pappa , vilket var ett presentkort på Kicks. I och med att jag blev godkänd i alla ämnen. Så idag har varit en helt okej dag. Har dock årets magont , ska ta en tablett och käka lite mat snart så får vi hoppas att det går över :)

Today

Kom nyss hem från att ha varit hos Linda. Nu är det ju lov och det är så sjukt gött! Vi fick våra betyg och jag är rätt nöjd men det ska ju bli bättre nästa år! Sen åkte jag , Hannes och Linda till Hannes och åt och va allmänt flumma sen åkte vi till Allum och sen tillbaka till Linda. Sen skulle hon ha träning så vi åkte hem . Och nu ska jag fiax i ordning mig inför möte med karaten(?). Bloggar efter mötet , POSS

21 december - 3 dagar kvar!

Godmorgon! Fixar i ordning mig nu och känner mig så , ehm , trött . Ska till skolan 8.00 så hinner göra en hel del. Ska ta på mig lite kläder samt äta lite. Ska därefter till Allum , ev till Linda efteråt och fira jul :)

Proud

Kolla vad duktig man är när man anstränger sig lite granna! Blev ju riktigt fint! Tror dock inte att man kan gissa vad som finns innuti , kan ni? Bara ca 20 paket kvar att slå in haha *puh* . Men först blir det middag med la familia :D

Nyårsklännings tips

Två läckra klännigar från NELLY.COM! Har dock själv inte valt någonting att ha på mig på nyår eller julafton. Får väl bli en sån där snabb shopping typ dagen innan? Har ni några tips för vad man kan ha på sig på julafton och nyår? Skulle vara tacksam för tips :D

Mini power här!

Hemma från bowlingen . Det gick faktist väldigt bra för mig måste jag säga asså , jag vann av dem i min grupp *stolt*. Ska ta och fixa mig i "oordning" ska ta på mig mjukis och sätta upp håret och fixa inför imån. Sen är det ju jullov . Längtar! Kommer nog dock att tappa kontakten med många som jag umgåts med mycket i min klass nu.. Men men , jag överlever , antar jag. Nervös inför imån!!

Läkaren...

Snart bär det iväg till läkaren , pappa är och lämnar min syster i skolan och sen ska vi åka. Sjukt nervös , vet inte ens vad som kommer att hända haha! Hoppas det tar lång tid för jag orkar inte gå runt i skolan och kolla på "resemässa" som jag har gjort sedan förskolan... Sen ska vi bowla. Visar upp dagens outfit senare. xoxo

Panik

Är hemma och chillar. Ska gå igenom min gaderob tror jag för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imån eller på skolavslutningen. Har ni något tips på vad man kan ha på sig på en skolavslutning?! Lite panik här ärlig talat. Hur som helst så fick jag tillbaka min mobil idag och är super glad. Dock så förlorade våran klass på tuneringen men that´s alright..

Spökbollstunering nästa!

Sitter hemma och käkar i väntan på att gå till idrottshallen där vi ska ha spökbollstunering. Kommer dö av skratt asså , våran klass är lite speciell om man säger så. Så sjukt kul , en tjej i min klass åt klubba då blev min lärare sur och sa att om hon inte spottar ut den direkt så får hon kvarsittning. Läraren går ut ur klassrummet och kommer sedan in med en pepparkaka i munnen. Var det så mycket bättre? Vissa lärare är för knäppa asså...
Spökbolls tunering nästa! TAGGA

Godmorgon!

Hola! Hur mår ni idag? Jag mår i alla fall bra , bara lite seg . Jag börjar klockan 10 så jag har det väldigt chill så sitter och lyssnar på musik. Ska ha EN lektion idag och sen ska vi ha spökbollstunering *Tummen upp*. Och imån ska jag till läkaren , kul att vara hos läkaren 8.30 när man börjar 10.. Aja .. Sen ska vi på nån resemässa i skolan och sedan klf (klassföreståndaredagen , dvs , klassen gör något med sina klassföreståndare) , vi ska bowla. Och sen ska jag nog träna (simma) med pappa lite. Sen på Onsdag så är det skolavslutning och det kommer att bli nice!

Give me!

Var inne på HoodieHoodie.se och blev helt förälskad haha! En hoodie med inbyggda hörlurar. Me bara måste ha! Men frågan är om den funkar till min sony ericsson? Ska mejla och fråga så att man inte beställer och så funkar det inte . Men om det funkar , vilken färg tycker ni att jag ska köpa? :D

Sweet ride

Som ni kanske har sett i min blogg så har jag varit på konserter och kollat på "Sweet ride" för dem är så sjukt grymma. Och nu är dem med i tidningen och det står jättemycket om dem. Jättecoolt! Jag som har varit uppe på scen med dem när dem spelat , jag borde också vara känd ju haha! Gå in på deras facebook sida och gilla och lyssna på dem HÄR

Dagens outfit


Tröja - Race marine
Jeans - Gina tricot

Räkmacka

Världens bästa mamma kom in med en tallrik med en räkmacka haha . Supergott!

tjäna pengar

Klicka på denna bilden under och bli medlem. Jättelätt att tjäna pengar och man behöver inte alls göra så mycket.<3

Mange bjuder - mange makers


Webbcam bilder suger!

I promise , jag hatar webbcam bilder lika mycket som ni gör. Men jag orkar faktist inte anstränga mig för tillfället har super ont i magen och har huvudvärk. Så här blir det en slappardag och antagligen städa och plugga lite . Ska först och främst ut med hunden. Haha , dog hur som helst i kyrkan så gott som . Helt flumm om man säger så. Och imån ska jag på en gudstjänst och vi ska sjunga TUMMEN UPP!

goodmorgon!

Godmorgon. Känns som att jag har sovit i 23 timmar eller något haha. Ska ta mig och dusch som gör att man vaknar och fixa mig i ordning. Ska ju på konfan idag. Nu är det en vecka kvar till julafton. Jag längtar så sjukt mycket efter att få träffa Felix (tex) har ju inte träffat honom så ja. Ska ta och fixa mig i ordning sen bloggar jag igen ;)

Bloggen 11 månader

Idag är bloggen 11 månader. Helt sjukt enligt mig. Kommer ihåg när jag startade min allra första blogg. Jag och min kompis satsade på att bli större och kändare än kissie och alla dem där. Även fast jag inte är känd så är jag nöjd dag. Jag är så tacksam för alla fina komentarer denna bloggen har fått och allt fint ni har skrivit och get mig repons. Tack så himla mycket<3 Kanske ska fira det med en lussekatt?

Hemma spa

Kör igång med lite hemmaspa här hemma . MYS! Märkte att mina hemmaspa saker börjar ta slut , måste köpa lite nyss mys snart :) Någon som kan tipsa om bra hemmaspa produkter? :)

16 december

HAR INGEN BILD LÄGGER UPP SEN
Äntligen hemma från Liseberg. Har börjat tröttna på Liseberg faktist. Helt okej att åka dit om man e desperat men inte någon mer gång såhär länge asså. En timme max (?). Ska göra lite hemma spa här hemma och fixa mig. Måste även ta reda på när konfan är imån. Lite pinsamt om man kommer försent hehe..

Liseberg soon

Hemma från skolan och håller på att äta lite. Ska hinna damsuga , städa mitt rum innan Gisela kommer hit. Vi ska nämligen åka till Liseberg. Någon mer som ska dit idag? Nästa vecka blir de lugnt och skönt , inga läxor . Vi ska ha spökbollstunering i skolan , bowla med klassen och lite sånt kul. Och i helgen blir det konfa.

:)

Ska göra ett snabbt inlägg för jag är rätt så stressad. Jag ska ju som sagt till sjukgymnasten. Hittar inte en viktig lapp till skolan som mamma måste skriva på heller så måste be om en ny..

Anyone can make you smile, but not everybody can make you happy.

Kom nyss hem från julspelet , skrev fel innan hehe. Ska strax skypa med Hannes och prata lite med honom innan jag ska ha hemmaspa kväll idag tänkte jag. Imån blir det sjukgymnast och kanske åka till stan igen? Suck , vi får se.

15 december

Hemma från att ha varit i stan . 3 julklappar avklarade av 4. Så bara 1 paket kvar att fixa. Ska ta och kolla på min syster som ska upträdda med skolan nån luciasak. Ska försöka sno mammas kamera så jag kan lägga ut kort sedan. puss

Stan sen

Sitter just nu i uppehållsrummet i skolan med Julia. Vi ska snart gå till bilden. Vi kommer att göra något random på bilder så vet inte riktigt vad vi ska göra. Idag efter skolan ska jag till stan , får se om en kompis hänger med annars åker jag själv :p bloggar när jag kommer hem . Gjorde mitt Biologiprov , tror det gick bra men men . Imån är näst sista gången hos sjukgymnasten med - Awesome

Grey´s next

Ska ta och plugga lite biologi nu innan jag tar och lägger mig. Fast först nu next är GREY´S. Var ju på keiko och det var jättemysigt var med Malek och Oliver och det va sjukt kul haha. Skrattade en hel del om man säger så :)

Faith is taking the first step even though you can't see the whole staircase.

Gammal bild i repris
Hemma från skolan och sista lektionen var sjukt rolig ! Vi fick trots att vi var sjukt jobbiga så fick vi sluta tidigare. Ska passa min syster medans min pappa är och handlar så jag ska fixa mig i ordning när han kommer hem igen för ska och fika på keiko tror jag. Ikväll kommer ju även ett till avsnitt av grey´s . Älskar dem verkligen haha.

bad update

Är hemma efter en timmes träning (simning) . Det var för en gångs skull kul att träningssimma haha. Är sjukt trött så ska ta och äta lite mat och därefter sova. Bloggar imån. Vet att jag är sjukt dålig på att blogga har bara ingen ork för tillfället...

Lucia

Lucian gick inte alls så himla bra. Men det löste sig iallafall. Sitter nu och väntar på min lärare . Inget stan idag har sjukt ont i min tå (har fått nageltrång för 8e gången..) och det  e nått fel på mina knän (mer än de vanliga). Så ska senare idag boka tid hos en läkare för mina knän. Puss

Lucia

Jag lyckades komma upp ur sängen och fixa mig i ordning. Helt fantastiskt ju? Jag är så sjukt trött på morgonen att det inte är sant.. hähä. Jag ska vara i skolan om 12 minuter så ska äta någonting och sen är jag typ klar. Efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra. Linda ville åka in till stan fast jag har inte handlat klart alla mina paket så får inte "shoppa" något. Fast funderar på att köpa ett par "nördglasögon" hehe. Bloggar i skolan efter Lucian , ska försöka i alla fall haha!

Degar

Bloggtorka här så det bara ryker om det. Har verkligen ingen aning om vad jag ska blogga om. Gör ingenting roligt längre så hur kul är det för er att läsa att jag bara har varit hemma och degat? Nu skypar jag i alla fall med en kompis . Lucia imån så mamma ska stryka lucia saken och jag ska platta håret så fort det är torrt (duschade nyss).

Smidiga jag..

.. försov mig. Förstår verkligen inte hur jag lyckas? Jag är nog en av dem klantigaste i världen. Är i skolan nu i alla fall och har svenska. Har vikarie och vi får sitta vid mobilerna/datorerna , chill. Ska snart på genrep med Lucia gruppen. Imån är det ju Lucia och är sjukt nervös för en gångs skull faktist haha. Min farmor fyller även år imån hehe. Plus att jag kanske ska åka och bada med min pappa idag om jag orkar. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Bildbrrriiiiiist

Nej , nu får man inte ligga och slappa längre. Dax att ta på sig lite ordentliga kläder och fixa sig i ordning för om en timme så kommer Gisela hit. Vet ännu inte vad vi ska göra men det märker vi.

Home

Tänk vad mycket jag har förändrats på ett år typ?!
Har kommit hem och ätit och sitter nu och tittar på Grey´s. Jag typ drogar den serien.. Hur som helst. Hjälpte till på "keiko" och det gick bra. Kändes bara konstigt att vara där när det såg totalt annorlunda ut..

Sad face

Nu har man vaknat på riktigt och känner att man lever. Håller på att fixa mig i ordning för ska nämligen till min karateklubb som har blivit översvämmad om man säger så.. Så ska hjälpa till. Sen idag har jag nog inget att göra. Kanske kan ta och åka till stan eller något. Vi får se vad som händer.
Bild på hur det ser ut.. Ni kan inte ana hur ledsen jag är :(

Pepparkaksbakande

Bakade som sagt innan hemma hos mammas kompis och vi gjorde en hel del pepparkakor och det var kul!

Klick Klick Klick


Nageltrång?!

Har så sjukt ont i min tå att jag skulel vilja kapa av den ibland asså. Nageltrång igen? Hoppas inte det. Har varit och bakat hos mammas kompis så kom precis hem. Lägger upp bilder sen. Imån vet jag inte vad jag ska göra. Är just nu allmänt förvirrad. Ska fortsätta kolla på Grey´s *blink*

cookies

Mamma och Elin gjorde jättegoda kakor! Så jag,mamma och Elin har suttit framför Tvn och kollat på julkalendern och nu sitter jag och tittar på Grey´s :D Imån ska jag antagligen träffa Hannes och på söndag ska jag julhandla.

hatar rubriker

Mamma och Elin bakar och jag kollar på Grey´s Anatomy . Har inte gjort något roligt idag :/ . Vet heller inte vad jag ska blogga om men så fort kakorna är klara så jag jag blogga lite om det . Puss

Mjukistime

Hemma från skolan. Gjorde så gott jag kunde på matteprovet . Fick tillbaka massa saker , är inte supernöjd men ja är iaf godkänd . Gjorde Idrottsprov , gick helt okej. Därefter Sex och samlevnadsprov , det verkade gå bra så nu är det bara att vänta och se. Mjukisbyxor here we come.

nyvaken

Vaknade precis. Var uppe tidigare och gjorde omprov i skolan men gick hem och sov haha. Ska lämna in massa saker idag och förhoppningsvis få tillbaka mitt engelskaprov. Ska göra idrottsprov och omprov i No då jag försov mig igår. Wish me luck :)

Text i repris

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ångest.

Så älska dom människor som behandlar dig rätt & glöm dom

som inte gör det! Och tro på att allt händer av en anledning.

Om du får en chans, ta den. Om den ändrar ditt liv låt den.

 

Ingen sa att det skulle vara lätt, dom bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen att få ditt hjärta krossat mer än en gång och det är svårare för varje gång. Du kommer också krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för att tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.

 

Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig har varit sårad. Eftersom alla sextio sekunder du spenderar, är en minut av lycka, du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra på. Spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ångest.

Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd


bad update

OLD pic
Som ni märker så har det varit väldigt dålig update det senaste dagarna .. jag har inte mått så bra och har inte haft tid. Men imån gör jag mina sista prov inför betygen. Gjorde även simprov idag. Fick A+ yeah! Så idag ska jag plugga och ta tag i mitt liv på riktigt. Ska försöka hinna göra ett snabbt inlägg ikväll .. PS. lämnade in min mobil på laning så kan inte ta så mycket bilder för tillfället men ska försöka så gott det går.<3

A strong woman is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night.

Har precis gjort mitt Engelska prov och är faktist väldigt nöjd. Får se hur det blir med resultatet sen bara haha. Ska göra lyssna övningen på provet bara sen är jag färdig. Ska ha klassråd , håltimme , håltimme , So idag. Så funderar på att gå hem och sova under tiden haha. Jag ser förjävlig rent ut sagt (förlåt) , jag orkade inte fixa mig i morse och orkade knappt gå upp i och med att jag drömmer en hel del mardrömar , kan inte sova på nätterna och en massa sånt. Extremt jobbigt .. Så ni får ingen bild på mig i detta inlägget heller..

BILDBRIST

Hemma från musikalen . Sjukt deprimerad tjej här asså. Ingen mer musikal för iår *sad face*! Men måste verkligen öva på att bugga , shit , hänger inte med i snurrarna.. Ska fixa en sak och städa mitt rum så bloggar jag innan jag går och lägger mig. puss

Sommar , kom hit nu

Klockan är nu fyra. Jag har alltså pluggar i ca en timme. Rätt nice faktist. På biologin så går det än så länge bra. Har engelska prov , No prov och idrotts prov denna vecka. Suck. Första snön för iår kom idag och när jag vaknade så var det lite oväntat men men. Höll på att halka i morse så det va inte precis det roligaste. Längtar hur som helst som f*n tills musikalen börjar ! två timmar kvar hahah! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag vill ha tillbaka sommaren , sola bada , bryta tån , killar , mitt sommarställe ,,, <3

biblioteket

Sitter just nu i biblioteket och pluggar. Sjukt vad duktig jag börjar bli i skolan. Ni ska bara veta vad jag kämpar asså. Nya tag sen efter ett lov. Ska dock försöka plugga en hel del under lovet så att jag ligger i alla fall lite före. Har varit hos sjukgymnasten , 2 gånger kvar sen blir det bara att kämpa på hemma. Ska snart ha matte , hoppas man får tillbaka sitt prov idag , så får man veta om jag ska göra omprov eller inte. Jädra ekvation eller vad det var haha. PS. bilden är INTE tagen i biblioteket utan igår haha xD

det går bra nu,,

Godmorgon bloggen. Var som sagt hos läkaren igår och hon sa att jag behöver sova mera , så jag gick och la mig 10 men somnade väl runt halv elva , elva. Så drömmer man en mardröm och kan inte somna , kul.. Så känner mig inte speciellt utvilad men ska ta och äta frukost så kanske jag bli gladare också .Idag är det ju sista musikalteatern också , så sjukt tråkigt !! Sen har vi läxförhör idag med och sånt så det e fullt upp så det finns typ inte en sekund för mig att sitta stilla egenligen!

när man var liten..

Sitter och tittar igenom en massa bilder från när man var liten (mindre?) och saknar verkligen det. Då ville man bara växa upp och bli tonåring för att bli vuxen. Men nu vill jag bara krypa tillbaka. Vara rädd för monster , få 20 kr i veckopeng , gå och lägga sig efter bolibompa (haha)etc... Nu har man nästan för mycket ansvar och ALLDELESS för mycket läxor och aa.. Ska ta och plugga vidare nu , ville bara uppdatera lite så att ni inte saknar mig för mycket häh.

stolt tjej här

Kom precis hem från att ha varit hos läkaren , det gick bra . Fast jag förstod inte att skulle lämna prover så när hon bad mig sträcka fram armen blev jag vit i ansiktet haha! Ush , jaja , så tog hon fram klistermärken och välja mellan och barnslig som jag är tog jag ett lejon dessutom. Nu ska jag sitta och plugga , bloggar när jag har "pause".
Åt som sagt lunch med mamma och pappa
Lejonet :DD *stolt*

bakade lussekatter

Bakade lussekatten idag på hemkunskapen och mina blev lite fail , men det va typ kul ändå haha! Ska till läkaren senare idag så kommer käka lunch med mamma och pappa och sen gå till läkaren så jag missar matte lektionen och idrotten. Så himla sur är jag , vi har typ sjukt mke läxor. Vi har tre prov denna veckan och man får max ha 2 prov på en vecka och vi har 3 prov denna veckan.. Surt , aja ska ha lektion nu .

... but you can do this


it's Hard to Fake a Smile when You Feel like Falling Apart Inside..

Värd att titta på , den berörde mig verkliken!!

Dagens outfit


Lussekatter

Lussekatter i stora lass , så sjukt gott och en sån sjuk julstämmning man får bara av att äta lussekatter? hahah! Ska även baka det imån i skolan och det kommer att bli superkul! :D

andra advent

Kom precis hem från moster och ska ta på mig myskläder och krypa ner i sängen och läsa en bok som vi har till i läxa. Känns som om klockan är 11 eller något , helt sjukt! Lägger strax upp dagens outfit *blink* Tänk att det redan är den andra advent idag med . Snart är det jul ju!

åker nu

Åker nu , puss

Jag och Gisela träffade dem från idol


att plugg skadar aldrig..

Struntade i klänning för fick lite panik med att välja kläder så tog bara något haha , typiskt mig. Ska sätta mig och göra lite läxor medans jag ändå har lite tråkigt. Vet inte när vi åker men bloggar innan dess. Bloggar om en stund.

Choklad hjärtan

Vaknade precis och ska snart äta frukost med familjen. Kändes som ett bra val att gå och lägga sig direkt efter man kommit hem från Patille rocken. Fast tror det gjorde mig lite knäpp , för jag funderar på att ha klänning på mig? Jag kommer ta kort på det och lägga upp vad jag väljer så fort jag har valt och piggnat till. Öppnade dagens julkalenderssak och fick en påse med små chokladhjärtan .

No big deal

Kom hem för en stund sedan och har ätit och duschat och för mina älskade läsare så ska jag faktist blogga och lägga ut lite bilder , är jag bäst eller är jag bäst? ;) Sak samma. Beslutade mig för att åka till konserten , fick nästan an mick på mig av en kille i ett band som tappade den saken som han hade micken i så den hamna någon cm ifrån mig , hähä . Och det va faktist inte alls roligt. Plus att banden vi röstade på eller aa 2/3 banden kom inte vidare så *sad face* Men här kommer lite bilder:
Sweet ride<3 tyvärr... :(

Beslutsångest ? Whatever i huged André<33

Kom precis hem från stan. Åkte dit direkt efter träningen typ och träffade ANDRÉ! det kommer upp video ikväll på det och jag typ är hyper glad för detta. Fick kram och autografer och sånt. Roligt! Funderar dock på om jag ska gå på Sweet Rides konsert idag , jag vet faktist inte. Känner mig inte speciellt preppad för det.. Får se vad som händer.
Några bilder:

Tips - ForHair.se

ForHair.se
Forhair.se är en bra sida med bra produkter till ett bra pris. Kolla åtminstonde :D

Ush vilket väder..

Bild från i torsdags hähä
Godmorgon bloggen. Fy vilken trist väder det är , det bara regnar och regnar. Vilket tur vi hade igår då när vi var ute hela dagen och det inte regnade..? Aja , idag ska jag träna och därefter på konsert. Kommer att bli jättekul! Ska dock för söka krypa upp ur sängen är så sjuk trött asså och äta frukost. Ska förresten börja sno mamis nya kamera hähä. We like.

Länkbyte

Besök denna fina tjejens blogg : http://stephanieahlgren.myshowroom.se/

Dagens outfit

Dagens outfit
Förlåt för att jag inte har bloggat idag men jag kom hem från skolan och hann nätt och jämn duscha innan jag och Elin mötte Tebin i Redbergs och vi åkte typ till Stacken och lite sånt. Sen så va Elin ovän med Tim så jag va tvungen att lösa det så jag kom försent hem så mamam blev lite sur ... Men nu så ska jag hitta på något roligt. PUSS

skype med Hannes

Just nu sitter jag och skypar med Hannes . Har precis gjort klart Idrottssaken. Imån blir det Matteprov och inte så mycket mer haha. Kanske plugga hähä? Sen på lördag ska jag med Elin , Sara och några andra till partille rocken. Någon mer som ska dit? Ska kolla på Sweet ride som vanigt och det kommer att bli nice.

Julkalenders presenten nr 1

Ett fint armband :D

Spanska

Hola amigos! Skoja bara , sitter och pluggar spanska och det går sådär. Men våran bildlektion blir typ inte ens en timme (vi brukar ha bild i 2 h) så jag hinner plugga ännu mer spanska då. Sen ska jag hem och vara allmänt osocial.  Kanske ska ta och nätshoppa lite? vi får se.

1 december

Åh herre gud säger jag bara! Redan december . Jag börjar ju både längta till sommaren och till Julen , åh så jobbigt hähä. Men först kommer ju julen och det kommer att bli nice. Jag längtar tills vi får lov. Fast vill inte ha lov från Musikalen och karaten *sad face* jaja.. What ever , idag så ska jag vara i skolan och efter skolan så ska jag bara plugga . Förlåt att jag bara skriver att jag ska plugga hela tiden , men så är det.. Men nu måste jag göra i ordning mig det sista innan jag går till skolan . Bye

RSS 2.0