Konserten...

...Sög i början för de va typ "disco" och hahah! Men när bandet kom igång så vart de sjukt kul! Berättar mer imån nu ska jag sova.

Bloggkeen

Jag blev medlem på hemsidan BLOGGKEEN.com som fungerar nästan precis som bloglovin. Jag blev medlem och fick gratis mascara hemskickat och en ask med minttabletter :)
Ska så fort jag har tid lägga upp deras widget men har ju som sagt en ny bloggdesign så den kommer snart upp!

Konsert snart...

....eller snart och snart , sara är påväg och hon ska hjälpa mig med kläder sen ska vi hem till henne och äta. Sen bär det av till Kålltorps "fängelse" som det heter. Kommer bli sjukt kul!

Kalas bilder

Kom hem för kanske en kvart sedan och har firat min pappa som fyller år i morgon men jag och pappa ska upp runt 5 imån på morgonen så vi firade honom idag istället. Han blev glad över sina paket så det var toppen! Ska ta och packa upp och duscha men här kommer lite bilder från igår :
Kalas nr 2
Min söta kusin fick hjälpa Elin att blåsa ut ljusen :)
Här va det lite bilder :)

hos farmor och farfar

Kan tyvärr inte lägga upp någon bild hinner inte det just nu haha<3



Hejsan bloggen! Kunde tyvärr inte updatera igår då jag hade fullt upp . Direkt efter kalaset som var hemma så åkte vi till farmor och farfar och firade min syster med farmor,farfar,farbror , hans fru och barn. Supermysigt! Vi ska bara äta lunch här sedan ska vi åka hem. Imån fyller min kära far år och då ska jag och han åka till The reef i danmark så det kommer att bli kul. Sedan på Torsdag ska jag på bio troligtsvis. Det hade blivit ett missförstånd så jag ska nog på cirkus på fredag får hoppas på det. Sen idag när jag kommer hem så kommer jag lägga upp bilder självklart ;)


Noblesskakor - recept

Det var några som frågade mig om receptet Noblesskakorna så tänkte skriva receptet .
175° grader på ugnen i ca 10 minuter


200 gram fast smör
1 dl socker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

10 st dumlekolor
20 st nobless

Såhär gör du:


Blanda alla ingredienser till degen tex med elvisp
Rulla till en korv ca 40 cm lång
Dela degen i 20 bitar ca 2 cm breda
Stoppa i en halv dumlekola i varje kaka
Rulla sedan till bollar och lägg i bullformar

Grädda i mitten

Lägg på noblessen medan kakan är varm

Är som godast , tagna ur frysen och halvtinade

Grattis Elin 6 år!

GRATTIS min underbara lillasyster Elin som idag fyller 6 år gammal. Älskar dig<3

gårdagens köp

Supersköna är dem hahah! 199:- Bikbok

Ja jag vet att det inte är så jättesnyggt att ha mjukis i skolan och sånt men värt ändå haha! Har redan alldelles för mycket mjukis :/

Ne-Yo So Sick

Den är sjukt bra även om den inte precis är ny haha :)

Videinlägg


30 oktober

Älskar mitt hår när det är LITE vågigt :)
Godmorgon! Har varit vaken ett tag nu för gick upp innan 8 för att fira min syster som fyller 6 år ! Hon blev jätteglad över alla paketen hon fått av mig så det var kul! Ska dusha och fixa mig i ordning sen gör jag ett videoinlägg där jag kan berätta om gårdagen :)

bakat nobleskakor

Såhär blev resultatet av min och Lindas bakning . Jättegott var det i alla fall! Nobleskakor som sagt och sjukt enkelt att göra :D

Bullar och kakor

I skolan så fick vi (jag , Frida och Linda) 200 kr så fick vi köpa fredagsmys hahha! Sjukt kul hahah bloggar sen för ska nog baka nu . Puss

Troll


Jag vet att jag ser ut som ett troll men såhär ser man ut efter att sovit med flätor haha! Ska nog ha uppsat idag

Kom nyss hem från ett Omprov och det jättebra enligt mig så satsar på C minst! Ska skriva klart min Idrotts uppgift som jag ska göra istället för att jag har missat tre veckor på idrotten . Sen ska jag fixa i mitt rum innan jag går till skolan. Ska kopiera mitt schema så att jag kan sätta upp det i mitt skåp haha! Sen ska jag ha några lektioner och på sista lektionen blir det matteprov och det får vi se hur det går .

Klar med möbleringen

Har nu möblerat om mitt rum såhär och är verkligen supernöjd. Så nu under lovet ska jag storstäda mitt rum så att det blir supermysigt!

Dagens outfit


Möblerar om

Håller på att försöka möblera om i mitt rum och nu gav jag upp ska ta upp min lilla soffa från mitt rum för jag blir bara förbannad på den nu! Ska städa mitt rum sen får vi se vad som händer . Håller på att planera en bio dag med några kompisar så får se om vi får ihop någontin :D

27 oktober

Är inte detta sjukt snyggt? :D

Hejsan! Kom precis hem från skolan. Faktist , för en gångs skull en rolig spanska lektion haha (?) . Idag skulle jag egentligen åkt till stan men åker till stan på Lördag med Linda istället . Frida var inte i skolan i dag så det vart lite tomt .. I morgon är det sista skoldagen innan lovet. I like! Ska börja min helg / Lov med en go träning och därefter stan med Linda . På Söndagen fyller min syster år så vi ska först ha kalas hemma sedan åker vi till min farmor och farfar för att fira henne där med (farmor och farfar) farbror , hans fru och deras son Felix . Sen på Tisdagen ska jag iväg till Damnark till the reaf (?) med min pappa så det kommer bli nice!

me and my day

Osminkade jag med snygga Pierre´s keps ;)
Kom precis hem från träningen och ska fixa lite käk för är verkligen utsvulten! Fick förresten helt random hålla i uppvärmningen på träningen . Min tränare var försenad så jag och Malek som min kära kompis heter fick hålla i uppvärmnigen en liten stund + strechingen. Gick som sagt även till sjukgymnasten och det gick jättebra. Jag har nämligen en sjukdom som heter Scheuermann´s disease klicka här för att ta reda på vad det är ---> HÄR
Därför ska jag försöka att ändå på min hålllning och träna upp den så gott det går. Så vi får se vad det går ..
Nu ska jag kolla i kylskypen och kolla vad som finns att erbjuda :)

To do List

Detta ska jag göra idag :
* Fixa mitt skåp i skolan

* Lämna tillbaka en bok i skolan och läsa klart en annan bok

* Träna

* Öva på sånger

* Plugga

*Städa mitt rum

* Till läkaren

Jag har faktist en hel del att göra idag. Snart är det höstlov och allt och då kommer allting bli nice! Det var min lyckodag igår så mitt humör var på topp i princip HELA dagen!
Min kompis blev ihop med en kille , jag blev vald som "ordförande" i elevrådet. Jag börjar få i ordning på mitt liv. Jag fick veta att vi ska göra en Jättegrej på musikalen som jag msåte kämpa för ! Ja en hel del saker asså! Hoppas idag blir likabra..?

Lååååååång skoldag

Här ser ni en helt nyvaken tjej , utan smink och utan fixat sig någonting typ!


Godmorgon dear readers! Håller på att fixa mig i ordning och jag känner verkligen för att bara hoppa in i min One Piece och ta på mig min vinterjacka och ett par sköna skor. Jag känner verkligen inte för att fixa mig i ordning. Plus att just nu är det så mörkt och kallt ute så aah.. Måste plugga lite Engelska nu . En lång dag i skolan med så försöker att hinna blogga mellan lektionerna.

Me , myself , and I

Har suttit och pluggat om den Amerikanska revolutionen idag och håller på med lite Engelska nu. So (amerikanska..) kan jag nästan allt på så hoppas att jag får bra i det och Engelskan måste jag jobba upp mina betyg på. Jag vet om att jag nästan bara tjötar om att jag pluggar och sånt. Men under (höst)lovet så ska jag plugga röven av mig rent ut sagt. Jag ska inte ligga efter någonting utan före. Kommer under lovet att få en ny design till bloggen , nyfikna? Det är i alla fall jag. Den kommer att bli höstig i alla fall , det är det jag kan säga just nu. Gonatt

Hösten är fin! men kall

Hemma från skolan nu och väntar på att gå till läxhföörjälpen. Helt seriöst jag kommer att skämma ut mig..
Undertiden ska jag nog typ fixa lite i mitt rum. Funderar på om jag och mamma skulle kunna ta en promenad. Sjukt fina färger på löven skulle bli awesome kort. Får se mami är inte hemma just nu. Haha vet ni vad som hände mig i morse då? Det skulle komma en målare och måla om något i mitt rum så kl 8 fick jag gå upp och lägga mig i min systers säng haha! För att sedan sova där i typ 2 timmar.. Ska hitta något att mumsa på nu också .
Förresten så fick vi ÄNTLIGEN våra skåp idag , fick underskåp , men men..

Ha det bäst flodhäst

Sitter i skolans uppehålls rum och chillar på livet hahah! Fick våra skåp i skolan idag mer eller mindre. Vi kommer antagligen få lägga in våra grejer i skåpen. Dem blev helt enkelt levererade idag så ja.. :D
ha det bäst flodhäst!

Godmorgon + dagens inlägg

Har precis fixat mig i ordning och väntar nu på att klockan ska ticka tidare till 10.35 haha . Idag ska pappa till veterinären med Tula (min hund) så hoppas det är bra med henne. Och idag är det skola för mig och därefter så ska jag till läxhjälpen och musikalen efter det. Måste verkligen komma igång med pluggningen . Jag satt från kl 4 till klockan 7 igår och det känns skönt nu efteråt haha. Nu ska jag få bra betyg !

Konfa bilder

Massa packning
Snyggt namn ;)
Här va det lite bilder från konfan :) bättre sent än aldrig :)

fullt upp

Har suttit hemma och pluggat hela dagen. Inte superkul men bättre än en hel del annat. I morgon blir det att vara i skolan. Till läxhjälp och sedan till musikalen. På onsdag ska jag till en sjukgymnast för min rygg. Ska även till tandläkaren snart och ja. Fullt upp just nu haha ! Kommer bli skönt med höstlov asså!

Home sweet home

Bara för jag är grym på att måla *host*
Har kommit hem från Konfa lägret som var rätt så kul! En hel del roliga saker hände. Dock va det lite läskigt , för mitt ex var fadder och just till MIN grupp och det va lite obekvämt om man säger så..
Men det var roligt i alla fall haha! Sjöng en hel del så har rätt ont i halsen nu hahah! Idag blir det plugga och sova för jag mår rätt illa just nu och är trött så ska ta och plugga lite hemkunskapsläxa , sen sova och därefter lite NO.
Bilder kommer inom kort :)

Konfa läger snart

Sitter vid köket och ska plugga lite nu innan jag åker på läger för om jag tar med mig läxor så vet jag att jag ändå inte kommer kunna plugga haha! Har en hel del läxor inför nästa vecka så imån när jag kommer hem blir det plugga plugga plugga MASSOR!
Kan tyvärr inte blogga på lägret så jag försöker ta massa med foton som jag kan lägga upp när jag är hemma igen :)

Tornhuset

Här kommer lite bilder från igår :) Sjukt kul va det iaf!!
Creme brule (stavningen haha)
Det går inte att vända på bilderna , tyvärr
Det är en tårta i form av tornhuset (det stället jag hjälpa till på hette så) .
Sjukt coolt!

Åker strax

Såhär ser man ut då man åker till mammas jobb . Kommer bli sjukt roligt att kunna hjälpa till! Stukit skjortan till och med hahah! Ska kolla när jag måste åka på västtrafik nu och sen blir det så länge att sitta och plugga.
Hinner INTE blogga innan jag åker mer men jag bloggar när jag kommit hem och förhoppningsvis så har jag lite bra kort på denna mobilen :)

(Om(PROV

Snart ska det bli (om)prov för mig och det får vi hoppas på att det går bra! Frida och Linda ska göra omprov i något med och vi börjar typ en timme efter så vi kommer antagligen att gå hem till mig haha. Jag måste även byta kläder för orkar inte slänga på mig nått speciellt om jag bara ska till skolan snabbt!

20 oktober

Vem är inte bäst på att måla? :DDDD
Kan berätta lite om min dag iaf hade jag tänkt :) Först skolan sen åkte jag till redbergs och träffade Tebin , Tim och Felix och sen kom Sara och Elin. Fett chill var det haha . Sen gick jag felix och Tim hem till Felix en stund och vi facere-apde (?) honom så himla kul asså! Sen var Tim tvungen att åka hem då hängde jag på för vi åker ju ändå samma spårvagn/buss. Sen kom den precis när vi va vid hållplatsen som han skulle byta till buss .
Så jag gick hem och har pluggat och det som stod i förra inlägget. Kul i know :D

torsdagen har varit random!

Hejsan svejsan! Har inte varit hemma något idag och har haft fullt upp sen kl 20.00 (typ då jag kom hem).
Imån är det omprov i matte och jag ska satsa på VG! Jag ska inte strunta i några uppgifter för jag inte orkar tänka . Everything matters! hur som helst . Har gjort lite svenska läxa och övade på spanskan på lektionen så bara engelskan och So:n som jag inte har gjort men det är till nästa vecka och dem kommer jag göra imån på rasten.
Imån ska jag till mammas jobb och hjälpa till där hela dagen så det kommer bli awesome! såhär komemr jag se ut i klädsväg :

jag och bild = gooood

Duktig jag är va? :D
Hade nyss bildlektion och har spanska lektion nu och väntar på att jag ska få vad jag ska göra. Gött att veta att jag är LITE mer än godkänd än så länge så jag måste bara bli godkänd på nästa prov så blir mitt betyg i spanska godkänt. Nästa spanska prov ska jag satsa stenhårt på! Matteprov imån och lite annat så nu ska det bli plugga om jag så måste missa träningar eller sitta på rasterna och plugga!

Hot Or Not?

Kör på flätor idag ;)


Hejsan bloggen . Höll på att försova mig idag igen så hann inte blogga imorse men nu har jag tid.  Idag ska jag träffa en kompis och senare ikväll blir det nog mest att plugga.. Imån ska jag hjäpa till på min mammas jobb vilket kommer bli jätteroligt! Snart har vi Bild och det kommer bli kul! :D

med oscar i biblioteket

Sitter just nu i skolans bibliotek med Oscar och vi ska göra ett arbete om sport för vi inte kunde vara med på idrotten idag . Jag ska då självklart skriva om karate som är bäst! Men nu måste vi arbeta ;)

Nyvaken

Typiskt mig att göra såhär när jag skäms eller nått haha ...
Sitter i skolans "emo"trappa och gjorde nyss en del av ett prov i engelskan . Det gick helt okej faktist.
Typ inga riktiga lektioner idag haha , vi har prov , klassråd , idrott , prov , so.
Kommer dock inte vara med på idrotten för att jag har ont i halsen och hostar. Trevligt att försova sig också -.-
Väntar på klassråd nu poss<3

Everything You'll Ever Be

Det är bara att älska!

Random

Jag o Frida på Spanskan :)
Kom precis hem från dessa äckliga väder! Hatar verkligen hösten , typ det värsta som finns ju! Sommar ska det var typ året runt. Hur som helst så håller jag på att fixa i ordning inför musikalen och pluggar lite . Jag går till musikalen om ca 20 minuter så ska typ fixa i ordning mig och käka lite .

18 oktober

Hejsan svejsan! Vaknade för inte så längesen och jag känner mig verkligen jättesjuk inte alls kul så funderar på om jag ska till musikalen och dansa och sånt men inte sjunga .. Och om jag inte blir bättre tills imån så kommer jag vara tvungen att titta på karaten och det vill man ju inte alls göra ! Aja , idag blir det att plugga ! Kanske ska fråga några om dem vill träffas idag *hmm* vi får se vad som händer :D

Hemkunskapsredovisning

Sitter på hemkunskapsheltionen och väntar på att mina klasskompisar ska redovisa . Gjorde själv för ca en timme sedan haha. Det går segt här :)

17 okt

Godmorron!
Håller på att fixa det sista inför skoldagen / handbollen som jag senare ska gå på. Ska försöka blogga på rasterna om jag hinner men vi får helt enkelt se hur det går.
Slutar skolan sent idag sen åker jag direkt till handbollen så det blir nice!
Ut med hunden nu och fixa med linserna.

Inte kunnat blogga

Hejsan ! Har inte kunnat blogga idag . Min dag är rätt invecklad så kortfattar så gott det går och lägger upp lite bilder.Först efter min morgonsbloggning så gick jag pappa och joggade och lite sånt så såg jag Tim , Sara och Elin.
Och sen va jag med dem så träffade vi på Tebin och Rasmus och så åkte vi till Olskroken och träffade på Felix och chillade och så gick vi runt och luffade och massa sen kom nån annan random haha. Idag har jag varit i gamle , Kortedala , typ stan (tog fel spårvagn) , Olskroken/redbergs och lite överallt haha . Sjukt kul dag asså men kall!
Jag och Elin
Tebin
Halva Rasmus , Tebin , Tim och lite jag haha

16 oktober

Godmorgon! Vaknade för några minuter sedan och fixar och trixar lite. Idag blir det plugga lite för måste skriva klart två stycken uppsatser och plugga inför läxförhör och prov . Låter kul va? Eller inte..
Sen ska det nog bli hemmaspa idag känner att det är väldigt nödvändigt . Har redan börjat för sitter med en ansiktsmask och det är så sjukt mysigt för man känner sig så himla mycket fräshare efteråt.
Hur som helst så ska jag ikväll på konfa sak i kyrkan med Linda så vi får se vad som händer .
Bloggar strax

Dagens outfit

Magtröja - MONKEY
Midjehöga jeans - Gina Tricot
Tub schal - Ginatricot

Sluta blogga?

Jag känner verkligen just nu att jag inte allt har någon insperation om vad jag ska blogga om längre . Jag bloggar om att jag har mycket läxor , thats it? Funderar lite på att sluta blogga men jag vet inte . Trött på att få massa onödiga komentarer som tex "fan va ful du är" av en anonym person som inte ens vågar stå upp för något man säger om man nu då tycker att jag är så himla ful. Alla har sin "bad day" men vaffan , who cares?
Och förresten så funderar jag på att antingen fixa min blogg.se blogg ordentligt så fort jag hittar nån som kan fixa min desgin , sluta blogga helt eller börja blogga på myshowroom. Ändå problemet med att blogga på myshowroom är att jag inte över huvud taget förstår hur man fixar en design dit? Someone sweet who can help? :D
KOMENTERA DIREKT då!

Forever alone

Sitter hemma typ forever alone med min hemmakvällspåse
Hejsan bloggen ! Kom hem för ett litet tag sedan från träningen som var sjukt jobbig men rolig :D
Idag har jag inte bestämt något roligt men kanske ska träffa en i min klass idag om jag orkar haha .
Bloggar om jag hittar på något roligare haha...

Lite onödig information

Tänkte berätta lite om framöver vad som händer och lite sånt .
15 okt - vara lite med mormor (idag)
16 okt -  Gå till kyrkan (konfa sak)
17 okt - fika i skolan (fira oscar i efterskott?)
21 okt - hjälpa till på mammas jobb
22 okt - konfa läger
29 okt - ullared
30 okt - fira min syster som fyller 6 år sen sova hos farmor och farfar
31 okt - Konsert
Det var lite , mer info kommer inom kort . Intressant i know!

15 oktober

Jag och älsklingen Linda igår<3
Håller just nu på att fixa mig i ordning för att gå och träna och det är lite segt måste jag faktist säga haha! Men måste komma igång med träningen nu annars kommer jag nog aldrig att orka träna på lördagar igen men saken är den att 99 % av träningarna är det roliga träningar men det är tråkigt att gå helt forever alone till träningen bara haha! Hur som helst så ska jag snart (när jag har fixat mig i ordning mer ) berätta lite roliga saker som händer framöver. Nyfikna? Hope so ;)

Linda here!!!

Det e linda här, som gäst bloggar lite. Idag har vi varit i skolan , som vanligt :P Först hade vi svenska läxförhör det gick inte så bra för mig men för andrea gick det ganska bra :D Sen hade vi gympa , efter det gick vi hem till andrea och drack en smoothie , det var super duper gött. Sen gick vi till engelska lektionen , tråkigt :P Och sen matte och no. Så shysst av vår lärare att vi får sluta 30 min innan vi skulle sluta :P Nu ska jag och andrea försöka laga lite mat (hoppas det går bra). ;)
Puss o kram // linda och andrea

Give it to moi<3

Hittade detta snygga linne/tunika på Bikbok och blev verkligen kär i den ! Köpa?

you're the only one I can hug when I feel as worst


Slapp och göra läxor dag

Är det bara jag som älskar att ha håret uppsatt? Och tycker detta är rätt snyggt???

Förlåt så hemskt mycket för att jag inte bloggade tidigare men jag försov mig idag och fick inte med mig datorn i väskan men nur bloggar jag ju i alla fall! Helt okej dag idag , fick mitt "betyg" i Bild och det va typ Godkänt så det var bra i alla fall. Ska sätta mig och äta pankakor nu haha , mig i ett nötskal asså! Hur som helst , idag blir en plugga och slappa dag :)

Svar på tal

SVAR: Tack så mycket! Självklart om det är något ni undrar över så är det bara att mejla till : [email protected]

I don´t want to love you anymore

Har hur tråkigt som helst just nu och jag vill bara sova! Jag gick inte ens och ka mig sent och ändå är jag trött? Jag förstår verkligen inte detta? Aja efter skolan ska jag nog lägga mig och sova eller plugga? Plugga blir det nog så att jag kan gå och lägga mig efter träningen.. Har så sjukt mycket att göra just nu ! Förstår mig inte på dem som får alla rätt i alla ämnen men ändå har en fritid ?! Aja måste fixa mig i ordning det sista nu så att jag inte kommer försent .

On my way to Balettakademin

Får sjutts till Balettakademin av pappa så tar med mig lite läxor samt datorn dit så att jag kan plugga där med :)
Bloggar när jag kommer hem och om jag hinner har fortfarande en massa med läxor kvar haha!
Nu blir det på med vinterjackan med :)

Sjukt mycket läxor

Kom precis hem från skolan . Väntar på att mamma och pappa ska komma hem och undertiden ska jag sitta och plugga har sjukt mycket läxor idag.

bloggtorka

Hejsan bloggen , förtlåt för att jag inte bloggade igår men jag hade fullt upp igår och gick och la mig tidigt igår haha!
Men idag så ska jag vara i skolan sen ska jag plugga hela dagen samt lämna in min mobil på lagning och gå på musikalen . Mår heller inte så bra så det blir antagligen lite sämre uppdate dem närmaste dagarna för jag har verkligen fullt upp just nu .

Sweet Rïde

Gitarristen och sångeren                                Sångaren och basisten
Vi (Sara,Elin,jag) var som sagt på konsert och vi hade det jättekul verkligen . Lite tjaffs men det va helt ok ändå.
Det var partille rocken tror jag det heter och det var sex stycken band som spelade och det vara bara två band som gick vidare men Sweet Rïde gick så klart vidare för dem är så sjukt grymma! Kolla även en av deras youtubeklipp!

So keep your head up high so your tears don't fall as low as the person you're crying over.

Bilden är tagen från när vi kollade på fotbollsmatchen i kviberg

Hejsan bloggen ! Var som sagt på kviberg och sen åkte vi till stan och då köpte jag en till Bh (haha) och sen åkte jag och Linda hem till mig och så vart de lite halv segt haha! Sen duschade jag och hade den mysiga ansiktsmasken på mig :) Bloggar strax om igår . Tog en del kort också som kommer upp i bloggen sen ;)

9 oktober

Håller på att fixa mig i ordning för ska gå och kolla på en match för känner några som spelar haha! Igår va fett nice men jag berättar senare för blogg.se har dampat hela dagen och igår så mådde jag inte så bra men nu är det bättre. Om ca 40 minuter tar jag spårvagnen till Kviberg och funderar ärlig talat på om jag ska ta på mig min vinterjacka för jag fryser så sjukt mycket! Men vi får se vad som händer haha :)

Till Sara och sen vidare

Drar till Sara nu och sen vidare till patille :D Konsert till 10 , kommer bli sjukt nice!<3

Videinlägg


8 oktober

Jag & Linda i sjuan :) Kärlek<3
Godmorgon ! Vaknade för en stund sedan och hade en väldigt läskig dröm haha! Jag var med i idol (?)
Men hur som helst .. Jag messade Linda nyss för vi ska ses idag och innan dess måste jag fixa mig i ordning så jag bloggar när jag har duschat och gjort mig i ordning *blink*

Ego tips del 1

Många drömmer om att träffa Mr right. En pojkvän att hänga med i vintermörkret, grilla med på sommaren och somna bredvid om nätterna. Ja, den stora kärleken är något som väldigt många människor är på jakt efter. Det låter som en klyscha, men det bästa är inte att leta efter kärleken, låt den komma till dig. När du ständigt är på jakt efter killen med stort K kan det lätt bli jobbigt. Det första du ska göra är att lära dig att älska dig själv, först då är du mottaglig för känslor och en relation. Hur gör man för att älska sig själv? Här kommer några tips:



1.  Du är unik, vacker och fantastisk. Försök jobba bort dina komplex genom att säga till dig själv varje dag att du är snygg, bäst och underbar.


2. Fundera på varför du vill ha en pojkvän. Är det för att du inte vill vara ensam? Det är inget bra skäl till att skaffa en partner. Att vara självständig är viktigt för att få förhållandet att fungera.

3. Omge dig med människor som uppmuntrar dig och som får dig att må bra. Det höjer självkänslan. När du utstrålar att du mår bra och är lycklig är du redo att träffa någon att älska.





Vad vill du åstadkomma i plugget 2011? Bättre betyg? Mindre frånvaro och bättre resultat på proven? Testa dessa knep:
1. Små mål är A och O. Att ha stora visioner är alltid bra, men realistiska mål mår man bättre av när man kan uppnå. Till exempel: "Jag ska börja plugga mer och höja mitt betyg från G till MVG i svenska." Bestäm dig istället för att du ska få högre poäng på nästa prov.

2.Gör upp ett eget schema för vilka dagar du ska ägna till att plugga. Logga inte in på facebook istället för att läsa den där boken. Har du bestämt dig för att plugga måndagar mellan klockan 17-19, försök då göra det.

3. Fokusera. Ät och sov ordentligt och ha som regel att alltid vara fokuserad vid skolbänken. Att prata om hur snygg André zuniga är kan du göra efter lektionstid!


FORTSÄTTNING FÖLJER! :)
KOMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKTE OM DETTA! :D




Ny ansiktsmask

Hejsan bloggen! Kom precis hem från en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG men sjukt rolig dag haha! Jag gör ett video inlägg antigen snart eller imån för jag orkar inte skriva av mig allt . Jag ska äta och sedan ska jag hoppa in i dushen och testa en ny ansiktsmask (bilden ovan) och får se vad jag tycker om den :) Köpte även en BH men det känns inte så jätteviktigt att visa haha! :D Funderar på om jag ska till stan imån och köpa en till fast i en annan färg , vi får se.  Men nu ska jag fixa mig i ordning och sen måste jag välja kläder och massa inför imån och aa...

7 oktober

Tjenare bloggen! Har varit vaken ett tag nu tack vare en mardröm . Kul , eller INTE! Aja nu ska vi inte deppa utan preppa! Jag ska fixa mig i ordning och sedan gå till skolan . Och efter skolan ska jag bara hem och göra en syssla (?) sen blir det åka av till stan :) Får se vad som händer sedan :D

en vampyrs bekännelse

Ska ta mig och titta på "en vampyrs bekännelse" får se vad jag tycker om den :D
Älskar ju trots allt vampyrer :D

This is going to be a Awesome weekend

Sitter här hemma och funderar på om jag ska kolla på en film eller om jag ska rensa min gaderob *hmm* .
Ska bli sjukt kul denna helgen asså! Helgens planer : Fredag - Vara på stan med dem bästa Lördag - Konsert! Söndag - Kolla på match. This is going to be AWESOME!

Rensar lite av min gaderob

Tyckte att jag behövde rensa min gaderob haha! Orkar bara rensa lite idag såhär lång har jag kommit haha! Önska mig lycka till!

Flummar

¨
Flummar i grottan med alla 99or/ 98or hahah<3

desperat efter att träna!

Hola! Sitter utanför klassrummet och väntar på att svenskan ska börja. Håller på att öva ihjäl mig snart för måste verkligen att kunna ir verb , ar- verb , Tengo , trabajar , comer etc . Roligare kunde man ha! Längtar som sjutton tills på Lördag för då är det träning!!!!!!!!! :D känner mig lite desperat av att träna för har inte tränar på en och en halv vecka haha!

hinner typ knappt inte blogga

Ska försöka att göra ett så snabbt inlägg som möjligt nu för har det väldigt stressigt haha! Orkar inte inte bry mig om mitt utseende idag så a.. Men idag ska jag inte göra något speciellt iaf.

Lägger undan spanska läxan och tar fram Frida tidningen

Har suttit och pluggat en hel del nu och imån på morgonen ska jag fortsätta och sen varje rast så blir det plugga plugga plugga för här ska minst ett E/D vara :D

Omprov imån ..

Tjenamors på er! Jag kom hem från träningen / var och handlade med pappa och syster så ska mysa med en Frida tidning ikväll efter jag ätit och pluggat. Imån gället det att få Godkänt så det får vi hoppas på så ikväll/inatt blir det plugga plugga plugga!

Äpplepaj!

Hallå där på er! Sitter och äter typ världens godaste äpplepaj genom tiderna asså! Min mormor är typ bäst på att baka (måste be om recept...) . Men hur som helt idag var skolan seg fast det gick ändå rätt fort . No läxförhöret blev uppflyttat så denna veckan har jag "bara" Spanska omprov . Så idag blir det att plugga . Vet dock ännu inte om jag ska gå på träningen för känns som om att jag ändå behöver det men tror jag ska titta på för fick rätt ont idag :( Let´s see what happends.

5 oktober

Godmorgon kära bloggläsare ! Håller på att fixa mig i ordning och fixar och donar lite . Idag ska jag sova sova sova och kanske sova lite till ? Nej men jag skulle vilja sova hela dagen asså men tyvärr går det inte jag ska plugga hela idag och kanske vara med och titta på en träning vi får se hur det blir. :)

Hemmaspa

Har hemmaspa hemma hos mig . SUPERMYSIGT!
Sitter hemma hos mig och kollar på desperat housewifes dock ansnitt jag redan sett men men haha! Funderar på vad jag ska göra härnäst haha. Dusha med hårinpackning och lite sådant sen plugga och gå och lägga mig.
Musikalen var jättebra och rolig och imån blir det antagligen att titta på karaten för SNART så får jag träna igen :)

Äcklig

Jag bjussar på en bild som käre Elina fick förstöra klicka Här för att komma till hennes blogg!
Hejsan bloggen har varit och träffat min lilla kusin samt köpt ett par skor som är skit snygga så pappa ska igregnera eller hur det stavas dem sen kan jag använda dem! Måste plugga nu innan jag går till musikalen . Känner mig så jäkla äcklig idag asså jag försov mig i morse så hann inte duscha så får ta det ikväll istället , så ikväll kanske det blir lite hemma spa? Vi får se haha :)

fiskbensfläta

Hejsan bloggen! Sitter just ni i en trappa i skolan och känner mig som en nolifer .. Flätade nyss Fridas hår och det blev la helt okej haha! Jag gjorde en fiskbensfläta :D Idag ska jag hur som helst träffa min kusin , vilket kommer att bli jättekul och spännande haha :) Sen blir det musikal senare ikväll. Linda och Frida ska klippa sig och Linda ska också färga håret så det ska bli kul sen att se hur det blir :)

fiskbensfläta

Hejsan bloggen! Sitter just ni i en trappa i skolan och känner mig som en nolifer .. Flätade nyss Fridas hår och det blev la helt okej haha! Jag gjorde en fiskbensfläta :D Idag ska jag hur som helst träffa min kusin , vilket kommer att bli jättekul och spännande haha :) Sen blir det musikal senare ikväll. Linda och Frida ska klippa sig och Linda ska också färga håret så det ska bli kul sen att se hur det blir :)

Nice

¨¨
Hittade detta snygg linne på H&M och det kostar endas 49:50 funderar på om jag ska till stan på torsdag eller om jag hinner imån vi får se . Hoppas detta linner passar mig bara för den var sjukt snygg eller hur?

All I want for Christmas is you..

Svar JA! jag är 100 % osminkad på bilden! Men det är liksom så jag ser ut!
Jag kan inte komma på något att jag vill ha mer än dig just nu . Jag önska jag kunde gjort annourlunda beslut tidigare men nu kanske det är försent? Tur att man har världens underbaraste vänner som stöttar en i alla lägen!
För jag tänker inte förlora mina vänner och vänta hela tiden . Snart ger jag upp .

Pink

¨
Älskar verkligen denna tröjan , och det finns en matchande underedel (rosa mjukisbyxor) dock så har Frida sådana så vet inte . Vill inte vara en copycat men vi får se vad som händer haha :)
Orkar inte plugga mer !

PLUGGA PLUGGA PLUGGA!

NO , Matte och Spanska!

Svar på tal


"Vart är halsduken köpt?"

SVAR: Jag har köpt på på Gina Tricot för 99:-



Visst är den snygg? :)

I skolan

Sitter i skolan och flummar sönder haha! Sov på hemkunskapen så det va rätt skönt haha ! Halsduken på bilden köpte jag i helgen ;)

3 oktober

Tjenare ! Vaknade precis men jag vill bara sova just nu asså jag är så himla trött så funderar på att sova en halvtimme till faktist haha men vi får se haha . Idag ska jag plugga efter skolan och sen vet jag inte mer . Funderar på om jag ska åka in till stan men vi får se om jag orkar :)

Promise me, Promise me, I will be fine without you

Google bild

Sån tjockis är jag

Åt massa pannkakor igår haha! dock VÄLDIGT oseriös bild!
Hejsan bloggen ! Svar ja jag vet att min blogg har blivit tråkig men nu är den en ny vecka och denna veckan så ska det bli ordentlig med bloggning asså! Har ju inte varit hemma så har inte kunnat blogga har varit i stan , på matcher och allt möjligt , köpte även en tub halstuk heter det va? Aja visar i bloggen imån för är otroligt trött som ingenting inatt så idag ska jag bara plugga det sista och sen sova som en prinsessa :D

vakna hos frida

Go´morron! Vaknde för inte så länge sen , vaknade upp hemma hos Frida haha nejdå :) Jag , Frida och Linda åkte till Ebba och sen åkte vi till Utby´s pizzeria och det var fett nice! Sen kom Emelie och då gick vi hem och kollade på Idol hemma hos Frida och sen ville jag sova över där så det gjorde vi och jag facerapade Frida och hade jättekul när hon sov haha! Fett kul igår , men nu ks av gå och käka frukost! POSS

RSS 2.0